7:1
(1:0)
54. J. Kováč (p.)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

08.11.2015 14:00

14.kolo, Královéhradecký | 1.B třída sk. C, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Rezerva Dvora se rozloučila se svými fanoušky vysokou výhrou


Branky


16. J. Volf , 58. J. Kuhn , 62. V. Hák , 71. R. Vágner , 79. D. Vitebský , 81. R. Vágner , 89. V. Matula (p.) - 54. J. Kováč (p.)
0

Rezerva Dvora přívítala v posledním utkání Ohnišov. Ohnišovu se nepodařilo navázat na bodový zisk z minulého kola a ze hřiště Dvora odjeli s velkým debaklem, který se zrodil především ve druhém poločase.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Spousta zahozených šancí domácích

Pod Hanovým domem hostila domácí rezerva Ohnišov, kterému se v minulém kole podařilo v této sezóně poprvé bodovat a o  body se chtěl porvat i ve Dvoře Králové. Do utkání však hosté nevstoupili vůbec dobře. V 16. minutě poslal domácí do vedení po precizně provedeném samostatném úniku Volf. Domácí hráli s velkou chutí, a lehce se dostávali do vyložených brankových příležitostí. Hráči Dvora však své šance doslova zahazovali, a tak mohl přijít trest. Ohnišov zahrál výborně přímý kop z 25 metrů, ale brankář Matula svůj tým skvělým zákrokem jako již několikrát v této sezóně podržel a nepřipustil vyrovnání. Po mnoha vypracovaných šancích odcházeli do kabin domácí s hubeným vedením.

Po vyrovnávací brance domácí zvýšili obrátky

Druhý poločas začal opět náporem domácích, kteří pokračovali v zahazování šancí. V největších šancích se ocitl Marks, ale své samostatné úniky nedokázal úspěšně zakončit. V 54. Minutě už byli domácí za svoje neproměňování šancí potrestáni. Po závaru ve vápně Dvora upadl hráč Ohnišova a rozhodčí ukázal na značku pokutového kopu. Míč si postavil Kováč a střelou doprostřed branky překonal Matulu. Jakoby domácí na tuto inkasovanou branku čekali a ihned po vyrovnání zvýšili obrátky. Za svoji aktivitu byli odměněni vedoucí brankou, o kterou se postaral Kuhn.  Od této branky existovalo na hřišti pouze jedno mužstvo. Domácí mužstvo si v závěru utkání s chutí zastřílelo, když postupně přidalo ještě pět branek. Hosté navíc posledních 10 minut dohrávali v početním oslabení po zranění hráče. 



Ohlasy k zápasu


TJ Dvůr Králové nad Labem B
Čeněk Celler - trenér: V prvním poločasu jsme nedokázali zrealizovat vyložené brankové příležitosti. Ve druhé půli hosté po kiksu naší obrany vyrovnali z pk. V další části hry jsme se vzpamatovali a dokázali zvítězit docela slušným počtem vstřelených branek.

TJ Start Ohnišov
Václav Kárník, vedoucí mužstva: Domácí vyhráli zaslouženě. Od stavu 3:1 jsme utkání dohrávali v 10 hráčích z důvodu zranění.



Sestavy


TJ Dvůr Králové nad Labem B
V. Matula [-] - J. Kuhn [-] (65. D. Bednář [-] ) , J. Volf [-] , M. Teuber [-] , M. Kasan [-] , R. Vágner [-] , D. Vitebský [-] , D. Machek [-] (60. M. Hák [-] ) , V. Hák [-] , J. Ruprich [-] (70. M. Petráček [-] ) , V. Marks [-]

TJ Start Ohnišov
J. Šenkýř [-] - T. Krahulec [-] (46. M. Müller [-] ) , J. Čančara [-] , J. Kováč [-] , D. Bureš [-] , S. Krpata [-] , J. Kuchta [-] , R. Kadavý [-] , M. Cuberka [-] , P. Fišer [-] , J. Remeš [-]

ŽK: 38. M. Kasan .
Místo: Dvůr Králové. Počet diváků: 100. Rozhodčí: Smrček Jakub - BEČVÁŘ Lubomír, BOUZ Tomáš.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.