3:0
(2:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

03.10.2015 10:00

9.kolo, Královéhradecký | Krajský přebor , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Cidlina opět neinkasovala a porazila Jičín


Branky


0

Fotbalisté Cidliny drželi před zápasem sérii čtyř neproher v řadě a tuto sérii chtěli prodloužit i v zápase proti Jičínu, který v minulém kole potrápil Náchod. Hráči Cidliny svého soupeře předčili jak v nasazení, tak i v proměňování šancí, a domácí tak po zásluze zvítězili 3:0.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Cidlina trestala chyby v jičínské obraně

V prvních minutách se oba týmy rozkoukávaly. Hosté z Jičína drželi míč častěji na svých kopačkách, jejich kombinace ale probíhala hluboko na vlastní polovině. V 10. minutě rozehrával jičínský Jan Drusan přímý kop nakrátko, Miroslav Jeník ale namířil svůj volej vysoko nad branku Cidliny. Ještě v 18. minutě se po přihrávce Marka Kocourka dostal ke střele Ondřej Chramovský, jeho pohotový pokus ale mířil jen do středu branky Davida Průchy. 

V dalším průběhu hry se do rozehrávky Jičína vloudily nepřesnosti, které dávaly možnost střelcům domácích. Hosty zachraňoval brankář Michal Puš, který svými zákroky dokázal hasit chyby svých spoluhráčů. Ve 33. minutě nedokázal ani brankář Jičína odvrátil první inkasovanou branku. Po přihrávce Tomáše Vaňka se za obranu Jičína dostal Jiří Dítě, který obešel gólmana Puše a střelou do prázdné branky otevřel skóre zápasu. Domácí těžili ze zisku míče na polovině hřiště a rychlých protiútocích do rozhozené obrany Jičína. Druhá branka na sebe nenechala dlouho čekat. V 39. minutě se do rozhozené obrany dostal opět Vaněk a Dítě. Hráči Cidliny si proti obránci Jičína dokázali poradit, Tomáš Vaněk postrčil na Jiřího Dítě a útočník Cidliny střelou na vzdálenější tyč překonal Puše podruhé. 

Po vlažném úvodu si tak domácí odnesli z prvního poločasu vedení 2:0.

Domácí kontrolovali zápas

Hostům z Jičína se ve druhé půli nedařilo dostat se do náznaku obratu. Cidlina byla přesnější i důraznější, a kontrolovala tak další vývoj hry. Domácí se snažili překonat obranu Jičína pomocí křídelních útoků a následných centrů do vápna. V 72. minutě se domácím podařila rozehrávka rohového kopu, přesný centr ale nedokázali domácí zakončovatelé usměrnit do jičínské branky. 

Definitivní rozhodnutí přišlo v 80. minutě. Tomáš Vaněk předložil míč do vápna Vojtěchu Šimbovskému a útočný žolík domácích nedal střelou pod břevno brankáři soupeře žádnou šanci. Ani v závěru nedokázali hosté vstřelit alespoň čestnou branku. Přízemní střelu k tyči vyrazil brankář Průcha na roh a ani hlavička Michaela Vacka nezapadla do sítě. Cidlina tak podruhé v řadě neinkasovala a zvítězila 3:0.



Ohlasy k zápasu



SK Jičín
Miroslav Jeník - trenér mužstva SK Jičín: Dnes jsme byli výrazně horším týmem ve všem, co k fotbalovému výkonu patří, navíc první dva góly jsme domácím darovali hrubými chybami. Opět jsem velmi zklamán výkonem, přístupem, nasazením a bojovností celého mužstva.



Sestavy


RMSK Cidlina Nový Bydžov
D. Průcha [-] - J. Vrabec [-] , J. Matějka [-] , P. Mokošín [-] , M. Široký [-] (46. J. Věchet [-] ) - M. Vincour [-] , M. Blažej [-] , T. Vaněk [-] , P. Mejstřík [-] , P. Obermajer [-] (61. M. Holec [-] ) - J. Dítě [-] (71. V. Šimbovský [-] )

SK Jičín
M. Puš [-] - L. Haken [-] , M. Jeník [-] (69. L. Janda [-] ) , T. Veg [-] , F. Materna [-] - J. Drusan [-] (69. T. Haken [-] ) , M. Vacek [-] , J. Ulvr [-] , P. Mikolášek [-] , M. Kocourek [-] - O. Chramovský [-] (79. T. Bucek [-] )

ŽK: 75. J. Matějka - 25. J. Drusan , 44. L. Haken , 71. M. Vacek .
Místo: N. Bydžov, tráva. Počet diváků: 50. Rozhodčí: Andrýs Jan - ŠILING Karel, ZLÁMAL Vít.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.