4:0
(1:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

29.08.2015 17:00

2.kolo, Středočeský | Nymburk | III. třída sk. A, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

FOTO: Béčko Milovic vydrželo v Chrástu jen do 70. minuty


Branky


0

Tým Chrástu si napravil chuť po minulém kole, kdy inkasoval na hřišti semického béčka čtyři góly a prohrál 1:4. Doma porazil béčko Milovic, které v minulém kole vyhrálo v Krchlebech 3:1. Ale domácí to neměli dlouhou dobu příliš snadné. Milovice se držely až do 70. minuty, kdy inkasovaly druhý gól a prakticky rezignovaly. Domácí tým tak v klidu nastřílel další dvě branky a vyhrál jednoznačně 4:0.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Hodně šancí, ale jen jeden gól

Domácí tým měl už v první minutě obrovskou šanci. Matěj Doubek už dokonce překonal brankáře Milovic Martina Houdka, ale míč, který se pomalu kutálel do brány, stačil na poslední chvíli vykopnout vracející se obránce Marcel Písařovič. Za chvilku se do dvou šancí dostali i hosté. V 5. minutě hledal Milan Dzurko centrem před bránu Sergeje Vlačihu, ten ale zakončit nedokázal. Za minutu se do dobré pozice dostal Dzurko, ovšem jeho střelu zblízka vychytal brankář Jan Čermák. Na druhé straně se ve 12. minutě do dobré šane opět dostal Doubek, tentokrát šla střela z úhlu vedle Houdkovi brány. V 15. minutě se domácí dostali do vedení. Michal Černý vybojoval kousek před velký čtvercem míč a rychlou a razantní střelou překonal Houdka. Další obrovkou šanci měli domácí za sedm minut. Po rohovém kopu Černého se k míči dostal Vít Roudnický. Jeho střela nejprve trefila levou tyč brány Houdka, vzápětí pravou tyč, a pak se míč vykulil zpět před bránu, kde už ho hosté dokázali odkopnout. Ani hosté ale nebyli bez šance. Paradoxně ve 38. minutě když hráli jen v deseti, kdy se zranil Mergeš a ležel za postranní čárou. To se do samostatného úniku dostal Lukáš Řezníček. Bohužel pro hosty ho dostihl obránce a ještě se mu míč zamotal pod nohy, takže nedošlo ani k zakončení.

Černý zkompletoval hattrick

Ve druhém poločase se hosté chtěli pokusit vyrovnat, ovšem dlouho se nemohli do žádné šance dostat. Naopak to byli domácí, kteří zaveleli k výhře. Konkrétně Matěj Doubek přidal v 70. Minutě druhý gól domácího týmu a poslal Milovice do kolen. Definitivně je pak srazil třetí gól, kdy zůstal na velkém vápně osamocen Michal Černý. Houdek sice jeho razantní střelu ztlumil, ovšem ta se nakonec pomalu dokutálela do brány. Michal Černý pak ještě zkompletoval hattrick, když odevzdaní hosté inkasovali čtvrtý gól, kdy Černý střelou z úhlu přehodil Houdka a trefil šibenici.



Ohlasy k zápasu


Chrást
Miroslav Štětina (2. asistent trenéra, Chrást):: "Výsledek soupeře z prvního kola - výhra v Krchlebech - a vedro, budili z dalšího utkání oprávněné obavy. Tentokrát se naši hráči, i když opět nastoupili nekompletní, pochlapili a od začátku zápasu si vytvořili převahu s množstvím šancí. Bohužel opět s tragickým zakončením. Prokletí prolomil v 15 minutě M. Černý, na jehož střelu z hranice velkého vápna neměl hostující brankář nárok. Zbytek poločasu a celý druhý probíhal ve stejné režii, za naší neustálé převahy a zahazování šancí. Vše se zlomilo v 70 minutě kdy naši hráči během deseti minut vstřelili tři branky a o zápase bylo definitivně rozhodnuto. I když vše nebylo ideální, oproti minulému zápasu bylo patrné zlepšení, hlavně v přístupu k utkání u většiny hráčů. Oproti minulému zápasu si Čermák v brance mohl připadat jak na dovolené!"

AFK Milovice B
Tomáš Koníček (záložník, Milovice B):: „Soupeř byl lepší a zaslouženě vyhrál. My jsme ale do zápasu nedali všechno a bohužel jsme neproměnili ani jednu z těch pár šancí, které jsme si vytvořili. S domácím týmem jsme vydrželi jen do 70. minuty, kdy nám vstřelil druhý gól a doslova bylo po nás.“



Sestavy


Chrást
J. Čermák [-] - M. Morch [-] , M. Roudnický [-] , M. Adamovič [-] , M. Musil [-] , V. Roudnický [-] - M. Svědínek [-] , L. Křivský [-] , M. Doubek [-] (86. J. Štětina [-] ) - M. Černý [-] , P. Boháč [-]

AFK Milovice B
M. Houdek [-] - O. Drahorád [-] , M. Novák [-] (55. T. Koníček [-] ) , D. Mergeš [-] (39. P. Velechovský [-] ) , M. Pisařovič [-] - T. Vajdík [-] , F. Klička [-] , S. Vlačiha [-] , P. Kylar [-] (46. D. Rett [-] ) - M. Dzurko [-] , L. Řezníček [-] -

ŽK: 60. M. Adamovič , 85. M. Doubek - 88. M. Dzurko .
Místo: Chrást. Počet diváků: 40. Rozhodčí: Voborník Josef - SKÁLA Vladimír (N), HAVELKA Jan (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Rozhovory






Tabulka Z Skóre B
1 SK Kostelní Lhota 18 77:19 49
2 Sokol Stratov 17 53:10 40
3 Poříčany B 18 48:28 37
4 TJ Sokol Třebestovice 18 68:34 36
5 AFK Sokol Semice B 18 47:41 27
Zobrazit celou tabulku

  Nejlepší střelci Góly
1 Roman Fink 24
2 Volodymyr Andriichuk 19
3 Milan Fér 17
4 Pavel Macháček 15
5 Matěj Pařízek 12
Zobrazit celou tabulku

Jméno ZB Ú BE
1 Jiří Klik 53 58,9% 0
2 Venca Likeš 18 51,4% 0
3 Radek Hruška 16 38,1% 0
4 Milan Fér 10 76,9% 0
5 Miroslav Liška 6 42,9% 0
Zobrazit celou tabulku