3:4
(1:3)
20. J. Beneš
25. M. Kubín (vl.)
35. J. Grus
79. M. Baran
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

03.10.2015 16:00

7.kolo, Středočeský | Nymburk | Okresní přebor , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Milovice přestřílely Všejany 4:3


Branky


27. P. Bouška , 71. P. Novák , 81. P. Bouška (p.) - 20. J. Beneš , 25. M. Kubín (vl.) , 35. J. Grus , 79. M. Baran
0

Milovice jely s devíti body do Všejan, které jich získaly o dva méně v roli mírného favorita. Oba týmy jsou zatím směrem dopředu velmi úspěšné a tak se dal předpokládat vyrovnaný fotbal s velkým počtem branek na obou stranách, což se potvrdilo a tak mohli příchozí fanoušci odcházet domů v dobré náladě, i když domácí tým prohrál.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Milovický náskok

V prvním poločase byli výrazně lepší hráči Milovic, kteří přesnější a rychlejší kombinací přecházeli přes obranu soupeře, přesto měli paradoxně první velkou šanci domácí. Jejich střela se od břevna odrazila na brankovou čáru a ven. Kdyby padl gól, zápas se mohl vyvíjet hodně rozdílným způsobem. 
Skóre otevřel ve 20. minutě Jakub Beneš po předcházejícím úniku podél pravé postranní čáry.
Druhý gól vstřelily Milovice o pět minut později opět po akci zprava, kdy si míč smolnou tečí dorazil do branky Martin Kubín.
Ve 27. minutě stáhl na 1:2 petr Bouška po velké chybě milovické obrany, která ho k brance přímo vybídla.
Ve 35. minutě Milovice opět odskočily soupeři o dvě branky, tentokrát se prosadil levý záložník Jan Grus.
Po první půli tak byli značně radostnější hráči Milovic, kteří vybojovali vedení 3:1.

Všejany marně dotahovaly

Milovice mohly přidat krátce po změně stran čtvrtý gól, ale kvůli nepřesnosti v zakončení se tak nestalo. Hráči se nadále snažili pronikat do již otevřené všejanské obrany.
Na druhé straně Všejany hrozily z rohových kopů, ale předevších z nebezpečných vhazování. Po další chybě v obraně hostí snížil na 2:3 Patrik Novák.
Branka na 4:2 byla vskutku výstavní a mohla by posloužit jako návod k preciznímu zahrávání volných přímých kopů, když střela Marka Barana skončila přímo v šibenici.
Za Všejany již stihl jen Petr Bouška snížit z penalty svou druhou brankou v utkání na konečných 3:4.



Ohlasy k zápasu



AFK Milovice
Jakub Beneš: Zápas okomentoval kapitán Milovic Jakub Beneš, který otevřel skóre zápasu: "na soupeřově malém hřišti se hrál spíše nakopávaný fotbal, ale Všejany měly hodně nebezpečné auty. Přesto jsme byli celý zápas krok napřed a po zásluze jsme zvítězili. Naším nejlepším hráčem byl Jan Krátký - přihrál mi na branku a druhou v podstatě dal, byla však připsána tečujícímu obránci jako vlastní. Ze soupeřových hráčů se mi líbil Josef Říha a Petr Bouška."



Sestavy


Sokol Všejany
Z. Janura [-] - D. Říha [-] , T. Šáfr [-] , M. Sutter [-] , D. Hejduk [-] - P. Novák [-] , D. Král [-] , J. Říha [-] , J. Vašák [-] - P. Bouška [-] - M. Kubín [-]

AFK Milovice
J. Havelka [-] - J. Krátký [-] (74. J. Švancar [-] ) , I. Plecitý [-] , J. Krátký [-] , P. Zoubek [-] , S. Vlačiha [-] , J. Grus [-] , R. Magada [-] , M. Dlouhý [-] (88. O. Drahorád [-] ) , J. Beneš [-] , M. Baran [-]

ŽK: 43. J. Krátký .
Hráči zápasu: J. Říha , P. Bouška - J. Krátký .
Místo: Všejany. Počet diváků: 150. Rozhodčí: Kopic Miloslav - BÁRTA Vladimír (N), VOJTÍŠEK Rudolf (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.