Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

07.04.2024 10:00

20.kolo, Moravskoslezský | Frýdek-Místek | Okresní přebor, 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Gólové body ve Smilovicích


Branky


13. J. Topiarz , 20. M. Sikora , 24. E. Kubiena , 51. M. Pavlas (vl.) , 62. M. Barát , 65. M. Skupin , 78. E. Kubiena , 86. M. Sikora - 45. P. Klečka , 55. M. Čagan
9

Krutá prohra Chlebovic v relativně vyrovnaném utkání se Smilovicemi

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Herně vyrovnanou první půli střelecky načal smilovický Jakub Topiarz již ve 13. minutě. Po něm ještě skórovali Martin Sikora a Erik Kuběna. V samotném závěru snižoval chlebovický Petr Klečka po důrazu ve vápně při rohovém kopu. 

Po změně stran si, bohužel, pro Chlebovice srazil do vlastní branky míč kapitán Michal Pavlas. V 55. minutě se hlavou po odraze od břevna trefil chlebovický Marek Čagan. Ve zbytku zápasu již skórovali pouze domácí, postupně Marek Barát, Marek Skupin, Erik Kuběna a Sikora Martin. Na konci utkání na tabuli svítilo závěrečné skóre 8:2. 



Ohlasy k zápasu


SC Smilovice B
Ondřej Lipowczan (trenér): Výsledek vypadá možná jednoznačně, ale nejsme spokojeni s naším výkonem. Byli jsme až zbytečně rozháraní v rozehrávce, potřebovali bychom být daleko klidnější. Mohli jsme dát asi více gólů, měli jsme další velké šance, ale jinak to nebylo úplně ono. Chtěl bych ocenit i Chlebovice, jejich bojovný výkon a nasazení, který vydrželi i v dnešním horkém počasí. Dokázali nás držet pressingem až do 80. minuty, proto jsme to neměli tak jednoduché, jak by se mohlo zdát. Konečný výsledek úplně neodpovídá průběhu utkání. Možná kdyby měly Chlebovice dnes gólmana (nastoupil jim hráč z pole), mohlo to dopadnout jinak. Jsou velmi bojovní a jejich hra je nepříjemná. Z našeho družstva chci vyzdvihnout výkon Mirka Murina, který hrál s velkým přehledem a výborně uplatnil svůj fyzický fond i technickou vyspělost.

FK Chlebovice 1963
Ctirad Odstrčil: Bohužel jsme dnes hráli bez gólmana, chytal nám klučina, který v bráně nikdy nebyl, a to se podepsalo na výsledku. Myslím, že herně jsme byli lepší, uznal to i domácí trenér, ale skórovali oni. Opět musím vyzdvihnout výkon rozhodčích. Skvěle vládli na hřišti. Nemám žádné výtky a jsem příjemně překvapený. Je mi líto našeho brankáře, byl z toho dnes hodně smutný. Jinak musím ocenit naše družstvo, všichni hráči hráli skvěle. Nemám klukům co vytknout. Ještě musím ocenit Jakuba Špačka za ochotu jít do branky.



Sestavy


SC Smilovice B
R. Galacz [-] - E. Kubiena [-] , J. Topiarz [-] , M. Murin [-] , M. Skupin [-] , M. Barát [-] , D. Gerlich [-] , M. Sikora [-] , Z. Minář [-] , M. Lipowczan [-] , J. Lipka [-]

FK Chlebovice 1963
J. Špaček [-] - D. Kredba [-] , J. Huška [-] , O. Húšta [-] , J. Jemelík [-] , M. Onderka [-] , M. Čagan [-] , P. Klečka [-] , M. Pavlas [-] , M. Janečka [-] , M. Stachura [-]

ŽK: 41. M. Barát , 43. F. Noga - 45. M. Onderka .
Počet diváků: 20. Rozhodčí: SVOBODA Vít - MALINOVSKÝ Jiří, STARZYK Radim.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Štěpán Navrátík

Expert: Přemysl Zbončák
Tip experta: výhra domácích

Tam to nedokážu říct, nehrál jsem ani proti jednomu týmu. Na podzim Smilovice budou hrát doma, tak asi jednička.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích