0:3
(0:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

09.03.2024 11:00

17.kolo, Pražský | 1.A třída sk. A, 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Spoje B se díky výhře nad Hostivaří posunuly na první místo


Branky


4

Druhý tým po jarní části soutěže TJ Spoje Praha B zavítal na hřiště Hostivaře, která se nachází na druhém konci tabulky. Po vyrovnaném prvním poločase se nakonec přeci jen ukázala větší fotbalová kvalita hostů a po výhře o tři branky se Spoje staly novými lídry ligy. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Neproměněné šance Hostivaře v první půli

Domácí celek vstoupil do utkání s favoritem ze Spojů s defenzivní taktikou. Během první půle se díky zabezpečené obraně hosté nedostávali do vážnějších šancí. Naopak Hostivař měla několik gólových příležitostí, které však trestuhodně neproměnila. Hostivař využívala především rychlých brejků, ze kterých hrozila nejvíce. Spoje měly několikrát veliké štěstí, kdy domácí hráči trefili dvakrát brankovou konstrukci.

Šťastný gól po změně stran obrátil obraz hry

V druhém poločase přišel hned po pěti minutách hry gól Spojů, přičemž balón se ve vápně dvakrát odrazil nejprve od domácího stopera, následně pak od gólmana přímo před hostujícího Oleksandra Dmytrenka, který nikým nehlídán, pohodově doklepl míč placírkou do brány. Od tohoto momentu musela Hostivař změnit taktiku a tlačit se více do útoku. Otevřenější obrany však mistrně využili hráči Spojů a po situacích jeden na jednoho nejprve v 87. minutě rozvlnil síť Yurii Sorochan a ve druhé minutě uzavřel gólový účet zápasu Ivan Yanakov



Ohlasy k zápasu


SK Hostivař
Miroslav Hlad, trenér: Za první poločas musím svěřence velmi pochválit. Plnili znamenitě nastavenou taktiku a vyvořili si celou řadu gólových šancí. Z naší strany však chybělo trochu více štěstí. Ve druhé půli nás zlomil rychlý gól hostů. Snažili jsme se s výsledkem ještě něco udělat, ale Spoje ukázaly kvalitu a zaslouženě vyhrály. Potěšila mě reakce od trenéra hostů, Fabia Leggeri, který pochválil výkon mých svěřenců a nečekal, že se na výhru tolik nadřou.




Sestavy


SK Hostivař
V. Jeřábek [-] - P. Chadt [-] , D. Slanina [-] , M. Kaisler [-] , D. Polák [-] , D. Wolf [-] (71. J. Bartoška [-] ) , K. Kaňka [-] , V. Franta [-] (8. V. Shorban [-] ) , M. Blecha [-] , D. Mucha [-] , O. Vácha [-]

TJ Spoje Praha B
I. Sukhno [-] - I. Yanakov [-] , O. Rusnak [-] (60. M. Dmytriiev [-] ) , O. Dmytrenko [-] (82. O. Sakhulov [-] ) , M. Janoševič [-] (46. Y. Sorochan [-] ) , D. Zhul [-] , D. Tanchyk [-] , B. Holyk [-] , E. Morilyák [-] , L. Moravec [-] , J. Kozel [-] (75. D. Tokar [-] )

ŽK: 43. K. Kaňka , 44. V. Shorban - 93. M. Dmytriiev .
Počet diváků: 45. Rozhodčí: MORÁVEK Jiří - TIKAL Jan, HEJSLER Jan.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Josef Čech

Expert: Vojtěch Mastný
Tip experta: výhra hostů

Domácí celek bude chtít vrátit vysokou porážku hostujícím Spojům, avšak Spoje naváží na povedenou podzimní část a výsledek vyzní jasně v jejich prospěch.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích






Tabulka Z Skóre B
1 SK Union Vršovice 23 68:26 49
2 TJ Čechie Dubeč 22 56:31 48
3 SK Slovan Kunratice 22 61:29 47
4 SC Xaverov Horní Počernice 22 54:33 44
5 FK Újezd nad Lesy 22 57:33 43
Zobrazit celou tabulku

  Nejlepší střelci Góly
1 Robert Sládek 20
2 Ismar Begič 19
3 Filip Švarc 18
4 Marek Benda 15
5 Christ Nwogu 14
Zobrazit celou tabulku

Jméno ZB Ú BE
1 Venca Likeš 79 49,4% 0
2 Radek Hruška 46 35,9% 0
3 Jaromír Bělunek 29 60,4% 1
4 Jiří Klik 17 54,8% 0
5 Matěj Šupina 17 53,1% 0
Zobrazit celou tabulku