2:1
(1:1)
28. C. Nwogu
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

09.03.2024 10:15

17.kolo, Pražský | 1.A třída sk. A, 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Ligový lídr z Kunratic překvapivě prohrál s FC Háje Jižní Město


Branky


44. V. Uhlíř , 80. V. Štěpánek (vl.) - 28. C. Nwogu
4

První tým po podzimní části SK Slovan Kunratice zavítal na hřiště klubu FC Háje Jižní Město. Ačkoliv hosté vstřelili první branku utkání, Háje dokázaly nepřízinivý vývoj otočit a i s trochou štětí nakonec vyhrát nejtěsnějším možným rozdílem. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Běhaví mladíci Hájů v první půli zaskočili favorita

Kvalitní zimní příprava domácího celku se ukázala zejména v první půli, kdy běhavé a aktivní pojetí hry překvapilo Kunratické plejery. Jižní Město drželo míč více na svých kopačkách a nutilo Kunratice k důsledné obraně. Do vedení šel však hostující celek, kdy zmatku po standardní situaci využil ve 28. minutě Christ Nwogu, který se nejlépe zorientoval ve skrumáži hráčů v šestnáctce a propasíroval balón za záda gólmana. Domácí však nepolevovali v aktivitě, za což byli odměněni. Po chybě hostů a následném rychlém protiútoku se po vynikající přihrávce na střed hřiště prosadil minutu před koncem poločasu Vojtěch Uhlíř. Hráči tak odcházeli do šaten za nerozhodného výsledku 1-1.

Zlepšený výkon Kunratic na výhru nestačil

Druhá půle nabídla vyrovnanější partii, kdy Kunratice zlepšily a zpřesnily předvedenou hru a mladému týmů Hájů v prvních pár minutách zatápěly míči směřujícími do vápna. S těmi si však poradila defenziva Jižního Města, která nepřipustila změnu stavu. Po výměně stran se hra začala přiostřovat, na což v 80. minutě hosté doplatili. Po odpískaném faulu a následném centru do vápna ze standardky si smolný vlastní gól dal Vojtěch Štěpánek. Posledních patnáct minut pak přineslo marnou snahu o srovnání Kunratic a rozdrobenou hru plnou nedovolených zákroků. Pár chvil před koncem vzbudil vášně odmávaný ofsajd Kunratic, avšak sudí na reklamace ze stran hostů nebral zřetel. Nervózní závěr výustil ve vyloučení domácího Michala Pokorného, který v zápase obdržel druhou žlutou kartu a musel vyklidit hrací prostor. Nic dalšího se již v utkání nestalo a duel, ve kterém padlo nejvíce žlutých karet z celého kola, rozhodčí ukončil s výsledkem 2-1 pro Háje Jižní Město.  



Ohlasy k zápasu


FC Háje Jižní Město
Petr Lojda, vedoucí mužstva: V zimní přípravě se nám vyhnula zranění a tréninková morálka byla výborná. Sehráli jsme 5 přípravných zápasů a jen SK Psáry nás porazily. Proto jsme věřili, že rozjezd budeme mít lepší než na podzim, který nám pro zranění a dovolené nevyšel. Los nám nebyl nakloněn. V prvním zápase jsme přivítali lídra soutěže a příště jedeme k druhému týmu. Na zápas jsme se pečlivě připravovali a patrně hosty i zaskočili. V prvním poločase jsme byli lepší, bohužel po ojedinělé šanci jsme prohrávali. Těsně před poločasem se nám podařilo vyrovnat. Druhý poločas se hosté snažili strhnout vítězství na svou stranu, ale bez větší šance. V závěru zápasu hosté skórovali, ale do vlastní sítě. Vítězství je pro nás cenné, pro někoho asi překvapivé, ale spravedlivé.

SK Slovan Kunratice
Ondřej Hatina, trenér: Zaskočila nás velmi aktivní a tvrdá hra domácích, která několikrát byla z mého pohledu až za hranou. Nechci svalovat prohru na rozhodčí, ale dle mého nastavil až příliš benevolentní přístup. Ze zápasu se musíme poučit a v příštím utkání předvést lepší výkon.



Sestavy


FC Háje Jižní Město
V. Pospíšil [-] - L. Jirák [-] , M. Zeithaml [-] (60. D. Lacko [-] ) , J. Hančl [-] , J. Hendrych [-] (46. M. Látal [-] ) , D. Vrzal [-] (90. A. Krejzl [-] ) , M. Soucha [-] (55. M. Pokorný [-] ) , J. Hadraba [-] , V. Semecký [-] , M. Lojda [-] , V. Uhlíř [-]

SK Slovan Kunratice
M. Valašík [-] - C. Nwogu [-] , L. Dratva [-] (46. V. Štěpánek [-] ) , M. Bělčický [-] , L. Stýblo [-] , M. Preisler [-] , M. Holas [-] , T. Přibyl [-] (84. P. Molodci [-] ) , J. Hudzieczek [-] (84. P. Řezáč [-] ) , M. Freiman [-] (37. O. Mareš [-] ) , M. Vostárek [-]

ŽK: 87. M. Pokorný , 89. V. Semecký - 25. T. Přibyl , 40. M. Holas , 79. J. Hudzieczek , 87. C. Nwogu . ČK: 95. M. Pokorný .
Počet diváků: 50. Rozhodčí: ŠIMÁK David - MASLOV Pavel, ŠMÍD Samuel.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Josef Čech

Expert: Vojtěch Mastný
Tip experta: výhra hostů

Hosté si svou formu a první místo v tabulce pojistí i v prvním kole jarní části soutěže a jasným výsledkem porazí domácí Háje.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích






Tabulka Z Skóre B
1 SK Union Vršovice 23 68:26 49
2 TJ Čechie Dubeč 22 56:31 48
3 SK Slovan Kunratice 22 61:29 47
4 SC Xaverov Horní Počernice 22 54:33 44
5 FK Újezd nad Lesy 22 57:33 43
Zobrazit celou tabulku

  Nejlepší střelci Góly
1 Robert Sládek 20
2 Ismar Begič 19
3 Filip Švarc 18
4 Marek Benda 15
5 Christ Nwogu 14
Zobrazit celou tabulku

Jméno ZB Ú BE
1 Venca Likeš 79 49,4% 0
2 Radek Hruška 46 35,9% 0
3 Jaromír Bělunek 29 60,4% 1
4 Jiří Klik 17 54,8% 0
5 Matěj Šupina 17 53,1% 0
Zobrazit celou tabulku