0:2
(0:2)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

24.03.2024 15:00

16.kolo, Vysočina | Žďár nad Sázavou | III. třída , 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Ani Pohledec neobral lídry tabulky z Jimramova


Branky


15

Jimramov v předposlední březnovou neděli přijel na hřiště Pohledce a i bez svých opor dokázal hru kontrolovat a odvést si tři body. Přečtěte si zajímavý průběh a ohlasy z obou táborů!

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Jimramov s větrem v zádech

V 16.kole přivítali domácí, na březen na výborně připraveném hřišti, tradičního soupeře z blízkého Jimramova. Hosté hráli v prvním poločase s podporou větru a od počátku utkání byli výrazně lepší, když hlavně ve středu hřiště mladí záložníci - věkový průměr 20 let - domácí jasně přehrávali. Domácí se soustředili hlavně na obranu a čekali na protiútoky. Hosté procházeli hlavně středem hřiště, ale domácí držel výborně chytající Hájek. Ve 14. minutě zastavili domácí rychlý útok hostů pouze nedovoleně - volný přímý kop z 24 metrů - k míči se postavil stoper Vraspír a falšovanou střelou přes zeď poslal míč do levé šibenice - 0 : 1. Hosté i nadále kontrolovali hru a ve 30. minutě se po akci po pravé straně dostal k odraženému míči Vraspír a tvrdá, navíc tečovaná střela skončila u pravé tyče a skóre se pro hosty zvýšilo na 0 : 2. Po této brance domácí zvýšili aktivitu, ale mimo jedné hlavičky branku hostí neohrozili.

Klidný druhý poločas

Ve druhém poločase měli vítr v zádech domácí, měli sice nějaký tlak, ale hosté po celý poločas hru kontrolovali a žádné komplikace nepřipustili. Sami se dopředu nijak nehnali a tak bylo na hřišti minimum gólových šancí. Kladem utkání byla oboustranně korektní hra a tak si hosté po klidném průběhu zaslouženě odvezli tři body. U domácích zahrála slušně obrana v čele s brankářem Hájkem, vepředu se snažil osamocený Karmazín a to bylo málo. Hosté podali kolektivní zodpovědný výkon a jako klad můžeme hodnotit střídání opravdu mladých hráčů během druhého poločasu, které se na hře nijak negativně neprojevilo.



Ohlasy k zápasu


TJ Pohledec
Pavel Borovský (hrající trenér): Nejprve bych chtěl vyzdvihnout domácí za přípravu hřiště. Hrálo se na perfektně připraveném terénu. Do jara vstupujeme bez dvou největších opor, a protože se nám vůbec nepovedla generálka minulý týden, jeli jsme do Pohledce s lehkými obavami. Přistoupili jsme k tomu ale perfektně a zejména v první půli jsme byli jasně lepší a zaslouženě vedli 2:0. Ve druhé půli jsme zkušeným výkonem vedení pohlídali a bereme tři cenné body. Pochvalu zaslouží celý mančaft za poctivý výkon a odmakaný zápas. O velikonočním víkendu přivítáme kluky z Březího a taky z Březského, takže se naši fanoušci můžou po zimní přestávce těšit hned na souboj o čelo tabulky. Myslím, že je to ta nejlepší pozvánka. O tom, že se bouda a udírna už nemůžou taky dočkat není pochyb (smích). A taky děkujeme těm, kteří si dali dnešní předkrm v Pohledci a že jich nebylo málo. Doufám, že jsme je výkonem i výsledkem potěšili. Sportu zdar, vesnické čutané zvlášť, DYCKY JIMRAMOV a ZDENDA FOREVER.

TJ Sokol Jimramov
Jiří Švanda (hráč): Hostující tým v první polovině lepší, vyšel mu trestný kop a po neshodě naší obrany i druhý gól, jinak pěkný fotbal, bez zranění, musíme zapracovat na držení míče v útočné polovině.



Sestavy


TJ Pohledec
M. Hájek [-] - K. Hofta [-] (64. B. Puchýř [-] ) , M. Žák [-] , D. Bártek [-] (71. J. Beneš [-] ) , A. Jinek [-] , F. Karmazín [-] , L. Jambor [-] , L. Novotný [-] , J. Švanda [-] , J. Pustina [-] , T. Hromádka [-]

TJ Sokol Jimramov
A. Hlaváč [-] - P. Sedlák [-] , L. Bednář [-] , V. Dostál [-] , V. Vraspír [-] - M. Gregor [-] (74. R. Svoboda [-] ) , V. Peňáz [-] , M. Čupr [-] , V. Peňáz [-] (87. D. Halva [-] ) - P. Borovský [-] , . Novotný [-] (61. Š. Peňáz [-] )

ŽK: 23. M. Hájek , 58. M. Žák , 75. A. Jinek - 72. L. Bednář , 83. V. Dostál .
Hráči zápasu: M. Hájek - V. Vraspír .
Počet diváků: 69. Rozhodčí: Stehlík Michal - SKALNÍK Petr (N), PAJKR Jaroslav (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: remíza

Tip: výhra hostů

Lukáš Novotný

Expert: Jaroslav Pajkr
Tip experta: výhra hostů

Derby blízkých sousedů a pro hosty vždy těžký zápas, domácí drží výborný Hájek v brance, ale věřím, že hosté v poli domácí přehrají a těsně zvítězí.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Pro domácí na rozjezd sezony těžký oříšek, proti bojdaboys. Zde je favorit jasny teď už jen o kolik.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů