2:3
(1:3)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

24.03.2024 15:00

16.kolo, Vysočina | Třebíč | Okresní přebor , 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Hartvíkovice vezou z Myslibořic překvapivou výhru


Branky


20

Fotbalisté Myslibořic v úvodním zápase jara doma nestačili na Hartvíkovice kterým podlehli 3:2

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Hosté o dva góly lepší

V nedělním odpoledni se na hřišti Myslibořic odehrál fotbalový souboj mezi tamním týmem a hostující Hartvíkovicemi, který nabídl divákům opravdu mnoho emocí a napětí. Hartvíkovice nakonec vyhrály těsně s výsledkem 3:2, přičemž obě mužstva podala skvělý výkon až do posledních okamžiků utkání.

Začátek zápasu byl ve znamení útočného fotbalu hostů, kteří se snažili co nejdříve otevřít skóre. Jejich úsilí bylo odměněno v 16. minutě, kdy Vojtěch Nováček skvělou střelou poslal míč do sítě Myslibořic, otevírající tak skóre utkání. Domácí tým však neztrácel odhodlání a okamžitě se snažil odpovědět. To se jim podařilo pouhé čtyři minuty po inkasované brance, kdy Jan Fňukal vyrovnal stav zápasu na 1:1.

Nicméně, Hartvíkovice neztrácely svou ostrost a opět se ujaly vedení těsně před koncem prvního poločasu. Miloslav Kafka se dvěma brankami v rozmezí dvou minut, v 43. a 45. minutě, poslal svůj tým do vedení 3:1, což bylo skvělé výchozí postavení pro druhý poločas.

Domácí pouze snížili

Druhý poločas byl stejně napínavý jako první, s oběma týmy bojujícími o vítězství. Domácí tým se snažil snížit náskok soupeře a jejich úsilí bylo odměněno v 74. minutě, kdy Pavel Vejvoda snížil skóre na 2:3.

I přesto, že se Myslibořice snažily o vyrovnání, Hartvíkovice dokázaly udržet své vedení a získaly důležité tři body. Zápas skončil vítězstvím hostí 3:2.

Tento zápas byl skvělou ukázkou fotbalového umění a vášně, která spojuje hráče a diváky. Gratulujeme Hartvíkovicím k vítězství a Myslibořicím k bojovnému výkonu.



Ohlasy k zápasu


TJ Myslibořice
Fňukal Jan, hráč: První poločas byl vyrovnaný, bohužel jsme dostali ke konci poločasu dva smolné góly po našich chybách. Druhý poločas byl úplně jiný, změnily jsme styl hry a hráli spíš vzdušný, soubojový fotbal, tlačili jsme, tlačily, byly jsme i lepší , myslím hlavně druhý poločas, ale nedokázali jsme srovnat a soupeř druhý poločas odbránil zodpovědně což se nám první poločas nepovedlo.




Sestavy


TJ Myslibořice
D. Billa [-] - O. Smolka [-] (63. V. Čapoun [-] ) , M. Šoustal [-] , D. Kunčík [-] , L. Macháček [-] - J. Fňukal [-] , J. Matoušek [-] (46. S. Marek [-] ) , L. Šabata [-] (74. D. Šoustal [-] ) , M. Ludvík [-] (74. A. Macháček [-] ) - P. Vejvoda [-] , F. Hvězda [-]

TJ Hartvíkovice
P. Chalupa [-] - J. Sýkora [-] , M. Záviška [-] (65. P. Vlk [-] ) , M. Kafka [-] (89. V. Ležák [-] ) , M. Outulný [-] , V. Hadraba [-] , D. Horký [-] , D. Kopuletý [-] , K. Sýkora [-] , V. Nováček [-] , M. Kopuletý [-]

ŽK: 84. M. Šoustal , 85. A. Macháček - 54. M. Záviška , 58. K. Sýkora . ČK: 84. V. Čapoun .
Hráči zápasu: M. Kafka .
Počet diváků: 80. Rozhodčí: MACEK Ivo - ŠÍN Martin, PALÁT Milan (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
24. 3. 2024 22:42
Borci, naučte se tipovat.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Radim Procházka

Expert: Luboš Mlejnek
Tip experta: výhra domácích

Domácí potvrdí roli favorita a zvítězí.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích