0:2
(0:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

19.05.2024 17:00

23.kolo, Pardubický | Pardubice | Okresní přebor , 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Sezemice na dostřel


Branky


8

Pokud chtějí Sezemice zůstat na dostřel rezervě Pardubiček, musejí vítězit. Na hřišti SK Křičeň se to povedlo, povinná výhra 0:2 se ale nerodila lehce. K úvodnímu rychlému gólu Kmetíka přidal bratříčka až kanonýr Bukač v závěru zápasu.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Kmetík přinesl klid

Fotbalisté Sezemic tušili, že to v Křičeni nebude lehký zápas. Jejich soupeř totiž předvádí na jaře velmi dobré výkony, kromě toho potřebuje nutně body. Nachází se totiž v nebezpečné zóně sestupu. 

Domácí tým však šel do vzájemného duelu s handicapem, ve středu pole mu totiž chyběly dvě velké opory - Vanžura s Václavem Branským. A tato absence byla znát prakticky celý zápas. Sezemice měly trvalou převahu, kterou ovšem nedokázaly přetavit ve více než dva góly.

Úvodní branka z 9.minuty favorita uklidnila. Po krásné kolmici Karla se na hranici vápna s míčem otočil Kmetík a přízemní ranou poslal hosty do vedení - 0:1.

Zdálo se, že další branky jsou jen otázkou času, to ale pravda nebyla. Chyběl klid a přesnost, a tak se šlo do kabin pouze s jednogólovým rozdílem.

Na pojistku se čekalo dlouho

Ve druhém poločasu pokračovaly Sezemice v trvalém tlaku a snaze pojistit skóre druhým gólem. Křičeň však odolávala, i když na úkor vlastní ofenzívy. Hostující gólman Báča nemusel za celé utkání řešit prakticky žádnou nebezpečnou situaci.

Na straně Spartaku se však spustil festival zahozených šancí. Až do 80.minuty, to se k přímému kopu postavil nejlepší střelec soutěže a trefil přesně pod břevno Štěpánkovy brány - 0:2. Pro Radka Bukače to byl zářez číslo 34.

Zbytek zápasu již hosté v poklidu dohráli. S výsledkem a třemi body byli sice spokojeni, s produktivitou vzhledem k počtu šancí už nikoli.



Ohlasy k zápasu


SK Křičeň
Antonín Branský, hráč: "Moc šancí na úspěch jsme tentokrát neměli. Po posledním utkání jsme přišli o dva střední záložníky, museli jsme improvizovat."

TJ Spartak Sezemice
Roman Dubovči, trenér: "Náš výkon se mi moc nelíbil, paradoxně jsme si ale vypracovali hodně šancí. Zradila nás ale koncovka, skóre mohlo a hlavně mělo být vyšší. Máme tři body, takže ve finále spokojenost."



Sestavy


SK Křičeň
P. Štěpánek [-] - D. Biath [-] , F. Abbrent [-] , M. Rež [-] , B. Koki [-] , P. Malý [-] , T. Havlíček [-] , P. Musil [-] , A. Branský [-] (82. V. Beneš [-] ) , D. Jánský [-] , L. Hanzl [-]

TJ Spartak Sezemice
L. Báča [-] - R. Bukač [-] , P. Kmetík [-] (86. M. Blahota [-] ) , L. Knaute [-] (57. M. Jiroušek [-] ) , T. Kašpar [-] , V. Karel [-] , T. Vykoukal [-] , V. Tláskal [-] , P. Reinberg [-] , A. Blažek [-] , P. Sušil [-]

ŽK: 53. P. Malý , 79. A. Branský , 85. B. Koki .
Počet diváků: 77. Rozhodčí: TROJAN Jan - SCHMEISER Kamil, STOČEK Martin.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Filip Hlaváček

Expert: Pavel Kuchta
Tip experta: výhra hostů

Papírově jasné utkání, na hřišti to ale podle mě bude leda o gól. Křičeň podala proti nám ze všech našich jarních soupeřů nejlepší výkon a Sezemice potrápí.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích