1:1
(0:0)
46. D. Biath
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

11.05.2024 17:00

22.kolo, Pardubický | Pardubice | Okresní přebor , 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

V Mikulovicích i na Spartě dělení bodů


Branky


10

Ve stejný čas jako probíhalo slavné derby Sparta versus Slávia, bojovali o okresní body i fotbalisté SK-1.FC Mikulovice a SK Křičeň. V obou ostře sledovaných zápasech se zrodila remíza, na stadionu v Mikulovicích bylo 63 diváků spokojenějších, protože vidělo alespoň dva góly. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Bojovnému fotbalu chybělo koření

Domácí trenér Formánek připravil do zápasu jednu taktickou změnu, když se Štěpán přesunul ze středu zálohy na pozici předstopera. Během utkání se ale ukázalo, že mu tento nový post příliš nesvědčí, tudíž muselo přijít prohození s Těšínským.

V první půli se hrál rychlý fotbal, plný osobních soubojů. Mikulovice sázely na přímočaré akce po obou lajnách, nahrávky do vápna však nacházely pouze obránce hostů. Naopak Křičeň to zkoušela spíše střelami ze střední vzdálenosti, ani zde se však neurodilo.

A tak nejvíce vzruchu a nevole přítomných fanoušků, kteří po očku sledovali na svých mobilních aparátech souběžně hrané derby pražských S, vyvolal dohraný souboj křičeňského hráče s gólmanem Červenkou. Naštěstí mohl strážce domácí svatyně pokračovat v duelu i dále.

Hned po pauze padly oba góly

Na úvodní gól se po příchodu z kabin nemuselo dlouho čekat, když se ve 46.minutě prosadil šťastnou střelou Biath. Byl to pro něj v této sezóně pořadový gól s číslem 14.

 

Dvě verze, jak ke všemu došlo, vtipně nabídl hostující Antonín Branský:

1. Hned po výkopu centr na Havlíčka, který vracel do vápna na Abbrenta, který hlavou posunul na Biatha a ten mezi nohama brankáře prostřelil míč do brány.

2. Reálně to ale bylo tak, že jsme náhodně nakopli míč na Havlíčka, ten to kopl nazdařbůh do vápna, od hlavy Abbrenta se to teatrálně odrazilo k Biathovi a ten totální haluzí dal gól mezi nohama brankáře Mikulovic......no všichni jsme se tomu smáli.

 

Smolná branka dlouho Mikulovice netrápila. Ve 49.minutě brankář Štěpánek ve snaze zrychlit hru vyhodil rukou balón přesně na kopačky Stefanova, pro kterého nebylo problémem poslat míč do nechráněné branky - 1:1.

Přestože ve zbytku utkání nebyla nouze o emocionální a aktivní situace, další gól již nepadl. Nejblíže k němu měl domácí Křivka, jeho dorážku po vyraženém přímém kopu ale Štěpánek zpacifikoval.

Se ziskem jednoho bodu byli nakonec spokojeni oba soupeři, stínem zápasu bylo zranění kolene středopolaře Křičeně Václava Branského.

 



Ohlasy k zápasu



SK Křičeň
Antonín Branský, záložník: "Bod je dobrý a spravedlivý, chtěli jsme ale více."



Sestavy


SK-1.FC Mikulovice
F. Červenka [-] - T. Karlík ml. [-] , J. Hyxa [-] , L. Křivka [-] - P. Vencl [-] (46. V. Novotný [-] ) , O. Těšínský [-] , P. Štěpán [-] , P. Nováček [-] (75. K. Fendrich [-] ) - J. Plesinger [-] - A. Hattan [-] , R. Stefanov [-]

SK Křičeň
P. Štěpánek [-] - D. Biath [-] , F. Abbrent [-] , T. Havlíček [-] , J. Vanžura [-] , V. Branský [-] (58. M. Vondrouš [-] ) , P. Malý [-] , M. Rež [-] , A. Branský [-] , D. Jánský [-] , L. Hanzl [-]

ŽK: 49. R. Stefanov .
Počet diváků: 63. Rozhodčí: MATYÁŠ Radek - RÁZEK Šimon, BAŠUS Petr.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Filip Hlaváček

Expert: Jiří Frinta
Tip experta: výhra hostů

Křičeň vzhledem k zamotané situaci v dolních patrech tabulky bodovat musí. Jestli to takhle bude pokračovat, brzy může téct do bot i Mikulovicím. Tipuji výhru hostů.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: remíza