0:2
(0:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

11.05.2024 14:00

22.kolo, Pardubický | Pardubice | Okresní přebor , 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Filip Krejčí táhne Pardubičky za postupem


Branky


10

Nejlepší střelec rezervy Pardubiček Filip Krejčí táhne svými góly tým do 1.B třídy, na jaře se v šesti zápasech trefil šestkrát. Skórovat se mu podařilo i na hřišti TJ Sokola Chvojenec a hosté si nakonec odvezli výhru 0:2. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Pomohli dorostenci

O béčku Pardubiček se obecně ví, že má široký kádr a trenérské duo Procházka - Pařízek se ho nebojí použít. Do Chvojence přijelo i několik dorostenců a v zápase byli vidět.

Hned v 7.minutě hry na skvěle střiženém trávníku se jeden z hostujících mladíků prosadil, do brány Jirana dorážel míč Gering - 0:1.

Poslední zápasy lídra soutěže jsou jako přes kopírák a nejinak tomu bylo i v sobotu po obědě. Územní převaha a aktivita k dalším brankám nevedla, nebezpečné byly zejména krajní průniky Štolovského, se kterými si ale obrana domácích dokázala poradit.

Výbornými zákroky se navíc ve 20. a 25.minutě zaskvěl gólman Jiran, když zneškodnil střely Vojtěcha a Hlavinky.

Ve zbylých minutách první půle se už hra vyrovnala a bojovalo se převážně mezi vápny.

 

Krejčí 17.gólem jistil výhru

Druhý poločas začal opět převahou a tlakem hostujícího mužstva, které chtělo co nejdříve přidat uklidňující druhý gól. Blízko byl asi nejlepší hráč na hřišti Vojtěch Štolovský, jeho ránu bodlem ale v 62.minutě reflexivně utnul Jiran. 

Pojistka tak přišla až v 72.minutě a byl to opět výborný Štolovský, po jehož akci vsítil už 17.letošní gól kanonýr Krejčí. Právě důležité branky nejlepšího střelce Pardubiček táhnou tento tým vstříc vysněnému postupu do vyšší soutěže. Svým dalším zářezem se Filip dostal už na 2.příčku tabulky střelců.

Při tomto gólu se bohužel zranil výborně chytající domácí brankář. Ve zbytku zápasu se již nic podstatného nestalo, hosté v poklidu drželi svůj náskok a dokráčeli tak již k 16.výhře v letošním ročníku okresního přeboru.

Výkladní skříní Pardubiček je zejména propracovaná defenzíva, pouhých 15 obdržených branek ve 21 zápasech je toho jasným důkazem. Chvojenec vystřelil na bránu Veselého pouze jednou a to je na bodový zisk málo.



Ohlasy k zápasu



SK Pardubičky B
Stanislav Procházka, trenér: "Dnes jsme především zpřesnili hru a to bylo to podstatné pro vývoj utkání . Nesmírně nám pomohli dorostenci, kteří přinesli rychlost a dravost. V utkání vynikl Štolovský a Hlavinka. Ocenit je potřeba také velmi slušný výkon rozhodčího Kosiny."



Sestavy


Sokol Chvojenec
D. Jiran [-] (74. M. Pavlíček [-] ) - D. Nechvíle [-] , P. Pinkas [-] , P. Ehl [-] , L. Zbudil [-] (88. J. Pavlíček [-] ) , Z. Mach [-] , F. Zbudil [-] , D. Nechvíle [-] , T. Richter [-] , M. Centner [-] , J. Stárek [-] (68. A. Joska [-] )

SK Pardubičky B
T. Veselý [-] - F. Krejčí [-] (81. J. Stejskal [-] ) - M. Mec [-] (65. M. Studýnka [-] ) , A. Gering [-] , J. Oberreiter [-] , O. Pečinka [-] , J. Koleček [-] , T. Vojtěch [-] (46. O. Podsztavek [-] ) , B. Hlavinka [-] , V. Štolovský [-] , J. Čunderle [-] (46. J. Robovský [-] )

ŽK: 26. P. Ehl , 29. D. Nechvíle , 88. M. Centner - 21. A. Gering , 45. M. Mec , 80. D. Martan , 83. J. Oberreiter .
Počet diváků: 100. Rozhodčí: KOSINA Matěj - KOPECKÝ Martin, VÍCH Mikoláš.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Filip Hlaváček

Expert: Jiří Frinta
Tip experta: výhra hostů

Pardubičky teď mnoho gólů nedávají, ale pořád své soupeře přehrávají. Budou to mít v Chvojenci těžké, ale vyhrají.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: remíza