2:0
(0:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

31.03.2024 15:30

16.kolo, Pardubický | Pardubice | Okresní přebor , 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Zkrat obránce Hromádka zhatil naděje Mateřova


Branky


11

Souboj vedoucího celku soutěže béčka Pardubiček se Starým Mateřovem měl být jasnou záležitostí, kde se bude řešit pouze skóre. Nebyl! Dobrý výkon hostů zmařil svým nepochopitelným zkratem obránce Hromádko. Přesilovku rozhodl dvěma góly kanonýr Filip Krejčí.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Pevná defenzíva Mateřova

V prvním poločase měly domácí Pardubičky sice územní převahu, jejich snaha o kombinaci se však utápěla v nepřesnostech, ztracených balónů bylo prostě hodně. Některým oporám chyběl klid a lepší řešení nadějných situací. Těch mnoho nebylo, protože hostující defenzíva v čele s výtečným Holkem pracovala na jedničku. 

Navíc Mateřovští se nehodlali smířit s rolí obětního beránka a pokud byla možnost vyráželi do nebezpečných kontrů, jako třeba ve 14.minutě, kdy musel Koleček vyhlavičkovat z prázdné brány míč po hlavičce Žďáry. S přibývajícími minutami, kdy na ukazateli stále svítily dvě nuly, narůstala nervozita lídra. 

A přitom stačilo, kdyby alespoň jednu velkou šanci proměnil hbitý Hlavinka.

Důraz hostů hrál prim a kdyby těsně před pauzou proměnil svou obrovskou šanci Polívka, mohlo být domácím ještě hůř. V ideální palební pozici ale mířil vysoko nad.

Blikanec nikdo nechápal

Změny v domácí sestavě příliš obrázek hry nezměnily, Pardubičky pokračovaly v dobývání soupeřovy obrany. Ta hrála velmi disciplinovaně, zároveň ovšem utichla i aktivita hostů směrem dopředu. Snad jen rychlý Polívka občas prověřil bdělost modré defenzívy, Koleček a spol. si ale vše pohlídali.

A pak to přišlo! 63.minuta a pravý nefalšovaný blikanec obránce hostů Petra Hromádky. V běžném souboji na středové půlce se trojice Hromádko - Robovský - míč dostala do autu. Hromádkovi se zdálo, že soupeři trvá moc dlouho, než se balón dostane zpod jeho těla a tak se ho rozhodl vydolovat sám - padlo pár kopanců, pak ještě strkání. Naprosto nepochopitelný zkrat ocenil rozhodčí Pavlas právem červenou kartou! 

Pro Mateřov obrovská škoda, zbytečný zákrok zhatil dosavadní dobře odvedenou práci celého týmu. 

Přesilovka byla už jen čekáním, kdy oslabená obrana povolí. Poprvé se po rohu hlavou přesně trefil v 71.minutě Krejčí - 1:0. 

Bohužel pro domácí vzápětí nastal festival spálených šancí - v 74.minutě po akci Geringa netrefil prázdnou bránu Podsztavek. V 82.minutě zleva trefil výborný Gering tyč a dorážku Krejčího skvěle vytáhl mimo Svichkar. Završením zmaru pak byla střela Pečinky v 88.minutě.

Fanoušci na stadionu tak museli v úplném závěru trnout hrůzou z vyrovnání po dvou standardkách Mateřova a zejména po průniku Žďáry. Z následné akce stanovil konečné skóre na 2:0 Krejčí.



Ohlasy k zápasu


SK Pardubičky B
Stanislav Procházka, trenér: "Dnešní zápas byl specifický z pohledu toho, že soupeř měl vyšší hráče a snažil se nakopávat vysoké míče a odražené sbíral. My jsme se nedostávali k naší hře . Měli jsme spoustu ztracených míčů a soupeře prakticky vůbec neohrozili. Ve druhém poločase jsme po vystřídání a po vyloučení hráče soupeře byli lepším týmem a v 70.minutě šli do vedení. Bohužel jsme nebyli dnes schopni proměnit ani tutové šance. A tak rozdílový gól dal v 91.minutě Krejčí. Výsledek ..OK , hra nic moc."




Sestavy


SK Pardubičky B
T. Veselý [-] - J. Kříž [-] (46. O. Podsztavek [-] ) , F. Krejčí [-] , J. Robovský [-] (63. J. Čunderle [-] ) , A. Troják [-] (63. M. Kubista [-] ) , B. Hlavinka [-] , O. Pečinka [-] , L. Svoboda [-] (46. A. Gering [-] ) , J. Oberreiter [-] , J. Koleček [-] , M. Svoboda [-]

SK Starý Mateřov
O. Svichkar [-] - Z. Žďára [-] , D. Jonáš [-] (66. ) , L. Skalický [-] , T. Fenyk [-] , P. Kaválek [-] , V. Polívka [-] , P. Hromádko [-] , D. Kotov [-] , T. Holek [-] , Z. Antonijevič [-]

ŽK: 63. J. Robovský , 72. J. Stejskal . ČK: 63. P. Hromádko .
Počet diváků: 87. Rozhodčí: Pavlas Jan - KLAMTA Petr, DOSTÁL Dominik.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Filip Hlaváček

Expert: Kevin Ovečka
Tip experta: výhra domácích

Tady není o čem, jasná výhra domácích.

Tip: výhra domácích