Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

30.03.2024 15:30

16.kolo, Pardubický | Pardubice | Okresní přebor , 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Rolinkův hattrick Srchu málem nestačil


Branky


11

Souboj Titanicu Srch s TJ Sokol Roveň byl šedesát minut v jasné režii domácího týmu, hattrickem se blýskl bývalý hokejový reprezentant Tomáš Rolinek. Roveň se ale nevzdala a dvěma góly zápas zdramatizovala. Hra vabank nakonec přinesla konečné skóre 5:2.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Rolinek pálil ostrými

Slunečné počasí a příjemná skoro letní teplota lákala k návštěvě fotbalu, v sobotním odpoledni se přišlo na stadion Titanicu Srch podívat pěkných 125 diváků. 

Ti viděli v prvním poločase dominantní výkon svého mužstva, které mělo územní převahu, lépe kombinovalo a vytvářelo se i brankové příležitosti.

Hosté mohou děkovat štěstěně a svému gólmanovi Balášovi, že skončil poločas pouze 2:0, když oba góly zařídil nestárnoucí Tomáš Rolinek. Jedinou šanci Rovně vychytal skvěle domácí Mičjan.

 

Titanic přestal po třetím gólu hrát

Když krátce po změně stran v 53.minutě završil Rolinek svůj velký den hattrickem, zdálo se být o výsledku zápasu rozhodnuto. To však byla mýlka!

Hostující Sokol nesložil zbraně a možná pod dojmem, že již nemá co ztratit, přidal na tempu a útlumu a uspokojení domácích Sršňů málem využil. Nejprve snížil v 60.minutě Petružálek a poté dostal hosty na dostřel Němec - 3:2.

Výsledek byl náhle na vážkách a Srch musel rozhodně přidat, pokud chtěl připsat do tabulky plný bodový zisk. Hra vabank nakonec hostům nevyšla, když v poslední desetiminutovce zapsali své příspěvky Horyna a Urbanec.

Po závěrečném hvizdu rozhodčího Čermáka tak svítilo na ukazateli skóre 5:2. Domácí Titanic se tak propracoval na čtvrté místo okresní tabulky.

 

Oficiální vyjádření poskytl pro www.fotbalunas.cz trenér hostů Ladislav Skalický:

"Před zápasem panovala v kabině veselá nálada díky zážitkům ze zapíjení malého Tobíka Hofmana, který se narodil ve čtvrtek. Tomášovi ještě jednou všichni gratulujeme. Bohužel jsme nadšení nepřenesli do 1.poločasu. Domácí byli lepší a uštědřili nám lekci z produktivity. Svoje 2 šance v klidu proměnil nestárnoucí Rolinek. My měli též 2 šance a jako vždy nic. V 53. minutě se do své třetí šance dostal Rolinek a ukázal nám jak se mají šance proměňovat. Neměli jsme již co ztratit a od té doby jsme byli lepší, nejednou jsme byli všude, domácí přehrávali a konečně se nám podařilo vstřelit po samostatném úniku branku Petružálkem. Další vyložené šance Pekárek a Major nedali. Po střídání se krásně z dálky trefil Němec a vyrovnání nebylo daleko kdyby další 100% šanci proměnil Novák. Ke konci už nebyla síla ani na bránění a pro zkušený domácí celek nebyl problém skóre navýšit. Chválím mužstvo za to, že to nezabalili a nebýt opět selhání v koncovce tak jsme si aspoň bod odvést mohli. Každopádně zasloužené vítězství domácích."



Ohlasy k zápasu



TJ Sokol Roveň
Ladislav Skalický, trenér: "Před zápasem panovala v kabině veselá nálada díky zážitkům ze zapíjení malého Tobíka Hofmana, který se narodil ve čtvrtek. Tomášovi ještě jednou všichni gratulujeme."



Sestavy


Titanic Srch
V. Mičjan [-] - V. Dostál [-] (55. . Kochan [-] ) , T. Rolinek [-] , J. Maivald [-] , R. Horyna [-] , P. Kuchta [-] , L. Trupl [-] , D. Lietavec [-] , H. Kopecký [-] , M. Práchenský [-] , R. Beran [-] (55. T. Urbanec [-] )

TJ Sokol Roveň
J. Baláš [-] - L. Mile [-] (46. A. Mikuláš [-] ) , J. Major [-] , . Novák [-] , J. Dušek [-] (69. J. Němec [-] ) , P. Michalco [-] , M. Pekárek [-] , L. Petružálek [-] , P. Hořeňovský [-] (65. V. Valenta [-] ) , L. Johanides [-] , T. Krpata [-]

ŽK: 56. L. Trupl - 80. . Novák .
Počet diváků: 125. Rozhodčí: Čermák Jiří - VONDRUŠKA Daniel, PEMČÁK Róbert.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: remíza

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Filip Hlaváček

Expert: Kevin Ovečka
Tip experta: výhra hostů

Roveň mě před začátkem jara pozvala na přátelák a tam jsem viděl, že jsou na tom herně výborně. Šikovný je hlavně Láďa Mile. Věřím, že v Srchu překvapí.

Tip: výhra domácích