0:2
(0:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

06.04.2024 13:00

17.kolo, Jihočeský | 1.B třída sk. A, 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Rezerva Malše Roudné porazila Boršov


Branky


18

V odvetné části zatím malšanská rezerva ještě neklopýtla. Zlepšenou hrou ve druhé půli vyhrála derby na boršovském hřišti a oplatila soupeři podzimní domácí porážku 0:1.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

První poločas byl ve znamení nepřesností. Dvě šance si vytvorřil domácí Boršov, ale ani jednu nedotáhl do zdárného konce. Hostujicí tým zahrozil pouze jednou, ale ani on se z branky neradoval. 

Druhý poločas začal pro hosty dobře a po chybě domácího brankáře je dostal do vedení Filip Budín. Ten pak našel centrem Matyáše Michálka a ten zvýšil na 0:2. V dalších šancích hostující tým pálil do tyček a břeven. Zápas tak skončil výhrou 0:2 ve prospěch rezervy Malše Roudné. 



Ohlasy k zápasu



TJ Malše Roudné B
Michal Rybák (trenér): „V prvním poločase se nám moc nedařilo dostat se do hry. Vázla nám kombinace, odskakoval nám míč. Pořád jsme někam chtěli nakopávat balony, ale v těch správných prostorech jsme chyběli. Po dvou našich chybách jsme domácí pustili do slibných příležitostí, ale naštěstí nás nepotrestali. My jsme naopak měli jednu velkou šanci, ale nevyřešili jsme si dobře. Do druhého poločasu jsme již vstoupili lépe a po chybě domácího gólmana jsme šli do vedení zásluhou Budína. Po přestávce už jsme byli daleko lepším týmem, vypracovali si několik stoprocentních šancí, nastřelili dvě břevna a tyčky. Za naši hru a trpělivost jsme byli odměněni v 77. minutě, kdy Michálek usměrnil centr Filipa Budína hlavou do branky. Myslím si, že vítězství bylo zasloužené a teď už se zase soustředíme na trénink a další zápas. V sobotu nás doma čeká B-tým Kaplice.“



Sestavy


FK Boršov nad Vltavou
P. Trčka [-] - J. Havlíček [-] , J. Šimeček [-] (66. J. Zedek [-] ) , T. Kéri [-] , D. Budějcký [-] , T. Kupka [-] , J. Lísal [-] , V. Čuřík [-] , J. Staněk [-] (78. P. Křemen [-] ) , L. Benedikt [-] , F. Benhák [-]

TJ Malše Roudné B
Š. Hošna [-] - P. Vařil [-] , M. Zach [-] , A. Stankay [-] (70. Š. Kalina [-] ) , V. König ml. [-] - J. Tomášek [-] (56. L. Skála [-] ) , M. Michálek [-] , D. Hrouda [-] (78. P. Volák [-] ) , O. Hlávka [-] (61. P. Jusufi [-] ) - F. Budín [-] , M. Benda [-] (75. F. Stieranka [-] )

Hráči zápasu: F. Budín , M. Michálek .
Počet diváků: 80. Rozhodčí: Ryneš Vladimír - KLIMEŠ Jiří, BRCKO Teodor.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Miroslav Turek

Expert: Rudolf Švec
Tip experta: výhra domácích

Zde tipuji výhru domácích 3:2.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích