3:0
(0:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

23.03.2024 11:30

15.kolo, Jihočeský | 1.B třída sk. A, 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Boršov začal jaro výhrou


Branky


16

Boršov nad vltavou zažil vydařený podzim a drží se v popředí tabulky. Větřní potřebuje bodovat, aby se rychle dostalo do klidných vod tabulky. Jenže v zimě opustil Větřní kanonýr a nejlepší střelec soutěže Radek Bauer, který zamířil do Českého Krumlova.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Boršov byl od začátku lepším týmem, ale Větřní držel ve hře výborně chytající Šimášek. Především díky hostujícímu brankáři se šlo do kabin za bezbrankového stavu. 

Na začátku druhého poločasu dostal domácí tým výhodu pokutového kopu, ale František Benhák Robina Šimáška nepřekonal. Zápas plynul a Boršov se konešně dočkal kýžené vedoucí branky. Na 1:0 dával Jiří Staněk. Hostujicí tým se pokusil s výsledkem něco udělat, ale dvakrát ho potrestal domácí střelec František Benhák

Domácí tým se tak výhrou dostal na druhé místo tabulky. 



Ohlasy k zápasu


FK Boršov nad Vltavou
Jaroslav Zedek (hráč): Zápas byl od začátku v naši režii, kdy se ještě zastřeloval po zranění nás kapitán František Benhák. Na začátku druhé půle jsme navíc neproměnili penaltu! Hráli jsme dal svoji hru a za nedlouho protrhl smůlu Staněk. Pak se nám podařilo přidat další branky a byla z toho zasloužená výhra.

SK Větřní
Tomáš Hromada (hráč): První poločas jsme byli Boršovu vyrovnaným soupeřem, domácí svoje vyložené šance neproměnili. Druhý poločas probíhal stejně jako ten první, poté rozhodčí odpískal penaltu, za souboj kterých je v zápasech spoustu, ale výborně chytající gólman Šimášek ji zlikvidoval. Poté rozhodl domácí kanonýr Benhák, který jeden gól připravil a po vrhnutí všech sil do útoku další dva sám dal.



Sestavy


FK Boršov nad Vltavou
P. Trčka [-] - J. Lísal [-] , T. Kéri [-] , D. Budějcký [-] , V. Čuřík [-] (87. J. Neubauer [-] ) , J. Staněk [-] (77. J. Zedek [-] ) , L. Benedikt [-] , T. Dvořák [-] , J. Wagner [-] , J. Fořter [-] , F. Benhák [-]

SK Větřní
R. Šimášek [-] - N. Kotlár [-] (30. T. Bílý [-] ) , J. Sukdolák [-] , V. Žilavý [-] , V. Rychtář [-] , F. Bauer [-] (73. P. Podskalský [-] ) , P. Kotlár [-] , T. Hromada [-] (78. T. Kalkuš [-] ) , A. Krák [-] , P. Vnuk [-] , Š. Rafael [-]

ŽK: 20. J. Wagner - 44. T. Hromada , 50. F. Bauer , 58. V. Žilavý , 90. A. Didkivský .
Hráči zápasu: F. Benhák - R. Šimášek .
Počet diváků: 40. Rozhodčí: Mráz Marek - HÁJEK Vladislav, ŠAFRÁNEK Josef.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Miroslav Turek

Expert: Tomáš Hromada
Tip experta: výhra hostů

Zimní přípravu jsme odmakali a doufáme, že se nám to vrátí v zápasech, takže tady nemůžu jinak a tipuju překvapeni kola a vyhrajeme 2:3.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů