2:1
(0:0)
56. M. Kopecký (p.)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

25.05.2024 17:00

24.kolo, Pardubický | Chrudim | Okresní přebor , 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Chroustovice podtrhly skvělou jarní sezónu na domácí půdě, kde jako druzí porazily nezastavitelného lídra z Miřetic


Branky


52. J. Dvořák , 59. D. Dostál - 56. M. Kopecký (p.)
7

Chroustovice jsou na devátém místě se skóre 42:36 a dvaatřiceti body. Příští utkání odehrají na půdě Kočí. Miřetice jsou lídrem se skóre 91:23 a jednašedesáti body. Příští utkání odehrají ve Dřenicích.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Bezbrankový první poločas

Ve finální části sezóny se utkala mužstva domácích Chroustovic a lídrů tabulky z Miřetic. Chroustovice zatím v jarní části soutěže nenašly na své hřišti přemožitele ve 23. kole však domácí neporazitelnost přijel otestovat výběr z Miřetic. Utkání začalo oboustrannou pohlednou kombinační hrou. Miřetice držely nepatrném více míč na svých kopačkách, ale k žádnému ohrožení Pospíšilovi svatyně nedošlo. Chroustovice zdobila sehranost zejména v zadních řadách. V první šanci se ocitl domácí Dostál, ale jeho zakončení mířila jen do boční sítě. Chroustovice se do poločasu připsaly ještě několik pokusů, ale ke změně skóre ani jeden z nich nevedl. Do kabin se tak šlo za nerozhodného stavu.

Obrovská hrubka

Druhý poločas už branky přinesl. O tu první se postaral Dvořák Josef v 52. minutě. Jeho nechytatelná pumelice z trestného kopu, nezištně zapadla za Sýkorovi záda a domácí se s velkou radostí ujali vedení. Radost však netrvala dlouho, domácí obránce nešťastným zákrokem fauloval útočícího hráče ve vápně a k nelibosti domácí tribun se odpískal jasný pokutový kop. K němu se přihlásil Kopecký. Pospíšil sice vystihl stranu, ale na dobře usměrněnou ránu byl i on krátký. V 56. minute využily Miřetice svojí první šanci a bylo srovnáno. Gólovou desetiminutovku podtrhl v 59. minutě Dostál. Dlouhý Besperátův pas za obranu se snažil odkopnout Sýkora, míč však trestuhodně promáchl a Dostál měl lehkou práci vrátit vedení zpět na stranu Chroustovic. Poslední půl hodina byla hektická a Miřetice bojovaly o vyrovnání stavu. Nejblíže k tomu měl Luboš Zdražil, který svým technickým pokusem orazítkoval spojnici. I přes nekonečně dlouhých nastavených osm minut se Chroustovice ubránily a připravily tak Miřeticím jejich druhou soutěžní porážku. Chroustovická tvrz zůstala i po nájezdu lídra nedobyta.



Ohlasy k zápasu


SK Chroustovice
Jan Rejman - Obránce: Před zápasem jsme se s klukama v kabině bavili, že by bylo skvělé porazit tak silný tým jakým Miřetice dlouhodobě jsou. Jsem neskutečně rád za nasazení a bojovnost jakou jsme předvedli a sami se přesvědčili, že můžeme porazit každého. Myslím si, že vítězství bylo pro nás zasloužené.

TJ Tatran Miřetice
Petr Drahoš - Obránce: Zápas jsme nezvládli jak výsledkově, tak ani herně. Nedařilo se nám si vypracovat šance. Na první gól jsme dokázali zareagovat, ale druhý jsme soupeři darovali vlastní chybou a soupeř už si to pohlídal. Od nás to byla křeč a gratuluji Chroustovicím k zaslouženému vítězství.



Sestavy


SK Chroustovice
T. Pospíšil [-] - Š. Dvořák [-] (58. J. Tesař [-] ) - J. Dvořák [-] , A. Bečička [-] - D. Dostál [-] (80. J. Dvořák [-] ) - J. Pertlík [-] , J. Rejman [-] , F. Šotola [-] , D. Besperát [-] , J. Brychnáč [-] , M. Němec [-]

TJ Tatran Miřetice
L. Sýkora [-] - F. Sokol [-] , D. Bureš [-] , L. Zdražil [-] , O. Polívka [-] , V. Vacek [-] (28. L. Doležal [-] ) , T. Polívka [-] , P. Drahoš [-] , R. Kašpar [-] , M. Kopecký [-] , L. Vodrážka [-] (63. L. Zdražil [-] )

ŽK: 74. J. Dvořák , 86. A. Bečička , 94. M. Němec , 95. J. Rejman .
Počet diváků: 85. Rozhodčí: KADEŘÁVEK Josef - FLORIÁN Vojtěch, RICHTER Vít.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Hosté budou chtít i přesto, že už mají jistý postup navázat na skvělé výkony.

Tip: výhra hostů

Ondřej Nepovím

Expert: Yorick Rittau
Tip experta: výhra hostů

Miřeticím už o nic nejde, ale i tak zvíězí.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích