Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

04.05.2024 17:00

21.kolo, Pardubický | Chrudim | Okresní přebor , 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Hattrickový Polnický Bítovanům k výhře nepomohl, Chrast ukázala sílu a zvítězila díky osmi vstřeleným gólům, úřadoval také Steklý


Branky


11

Bítovany jsou na předposledním místě se skóre 40:81 a jedenácti body. Příští utkání zavítají do Kočí. Chrast je na čtvrtém místě se skóre 63:43 a pětatřiceti body. Příští utkání odehrají na domácí půdě proti Křižanovicím.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Šestigólový poločas vzešel lépe pro Chrast

Derby, které nabídlo zápas mezi Bítovanama a Chrastí. V utkání byla favoritem Chrast, která od začátku zápasu věděla do čeho jde a bylo to vidět. Už v 6. minutě se prosadil Šiba, 0:1. Neuběhlo ani pět minut a výsledek byl 0:2, kdy se trefil Vilém Steklý. Hosté měli utkání pod kontrolou, drželi míč více na svých kopačkách a vytvářeli si více šancí. Jenže v 16. minutě domácí snížili na 1:2, a to zásluhou Polnického. O šest minut později se trefil tentýž střelec, který tak srovnal stav zápasu na 2:2. Hosté se po zkratu vzchopili a začali od znovu. Vilém Steklý ve 33. minutě poslal hosty do vedení, čímž si připsal druhou branku v zápasu. Po pěti minutách to bylo opět o dvě branky, trefil se totiž Drahoš, 2:4.

Opět šestigólový poločas

Druhé dějství mělo ten samý průběh. Už po třech minutách udeřili hosté pátým gólem v zápasu, kdy se přesně trefil dvougólový Šiba. V 56. minutě zkompletoval svůj hattrick Vilém Steklý, 2:6. Utkání vypadalo spíše jako hokej než fotbal, jelikož padal jeden gól za druhým. I v 70. minutě se hosté trefili a byl to Drahoš, který si tak taktéž zapsal druhý gól. Za čtyři minuty zkompletoval svůj hattrick také Polnický z Bítovan, jenž prokázal svou formu z minulých zápasů a vstřelil gól z penaltového kopu. O čtyři minuty později domácí opět snížili na rozdíl třech branek, prosadil se Šedivý, 4:7. V 86. minutě se ještě jednou pro změnu trefil Gregor, čímž tak ukončil gólové utkání na 4:8.



Ohlasy k zápasu


Bítovany
Michael Polnický - Útočník: Zápas probíhal pár minut a uz to bylo 0:2. Podařilo se nám vyrovnat ale bohužel se výsledek neudržel a poločas byl 2:4. Přijde mi, že to je každý zápas to samé. Soupeř má pět šanci a dá čtyři góly. Naše obrana poslední zápasy není dobrá. Opět nám chybělo pár hráčů, ale to každý zápas. Celkový výsledek ani nevypadá, že se hrál fotbal, ale soupeř byl lepší a proměnil skoro vše co šlo. Osobně si skoro už přeji, aby byl konec sezóny a doufám, že příští týden nás Kočí bude šetřit, a doufám že i my přispějeme ke kvalitnímu zápasu. Chrasti gratuluji k vítězství.

SK Chrast
Jakub Cimburek - Útočník: Do zápasu jsme vstoupili skvěle, bohužel jsme potom nechali soupeře vyrovnat. Rychle jsme se ale do vedení vrátili a po zbytek utkání už kontrolovali.



Sestavy


Bítovany
V. Dubský [-] - M. Bačák [-] (62. J. Hladík [-] ) , P. Ptáček [-] , V. Beneš [-] , J. Šedivý [-] , M. Dvořák [-] , T. Paulus [-] , M. Kraťoch [-] , M. Polnický [-] (62. V. Harvánek [-] ) , T. Novotný [-] , J. Paulus [-]

SK Chrast
J. Tatíček [-] - T. Šiba [-] , Z. Linhart [-] , M. Drahoš [-] , J. Cimburek [-] , D. Málek [-] , J. Gregor [-] , T. Hansl [-] , J. Plosza [-] (60. H. Steklý [-] ) , V. Steklý [-] (70. D. Polanský [-] ) , M. Šprongl [-] (80. J. Kadavý [-] )

Počet diváků: 87. Rozhodčí: Šmaha Martin st. - KOSINA Matěj, KŘIČENSKÝ Vlastimil (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: remíza

Ondřej Nepovím

Expert: David Vaníček
Tip experta: výhra hostů

Chrast je namlsaná a Bítovany smázne.

Tip: remíza