Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

14.04.2024 17:00

18.kolo, Jihočeský | České Budějovice | III. třída sk. A, 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

FOTO: Rezerva Čtyráku má třetí výhru v řadě, vyhrála v Úsilném


Branky


16

Fotbalisté čtyřdvorského béčka v rámci 18. kola III. třídy vyhráli v Úsilném 4:2. Skóre zápasu otevřel již v první minutě Trča. Druhou branku pak přidal krátce po něm Kučera. Do poločasu stačil snížit domácí Tóth. Po změně stran přidali další branky Jindrle se Zvánovcem. Domácí pouze kosmeticky upravili skóre díky Colinovi. Hosté už ale potřetí neinkasovali a třetí výhra v řadě je vyhoupla na páté místo tabulky, Úsilné je jedenácté.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.


Ohlasy k zápasu



SK Čtyři Dvory České Budějovice B
SK Zliv - Facebook: I třetí utkání kombinovaného týmu béčka Čtyř Dvorů a Zlivi skončilo výhrou. Tentokrát v Úsilném hosté výborně začali a Trča hned v první minutě nadvakrát otevřel skóre - 0:1. Velkou šanci pak nasměroval vedle Kučera, ale o chvíli později chybu napravil a zvýšil na 0:2. Pak ale hostům spadnul řetěz a místo dalších branek z několika šancí přišel na specifickém hřišti tlak domácích, který korunoval gólem v 35. minutě Tóth, který skóroval díky šťastnému odrazu ve zdi - 1:2. Rozhodující chvíle přišly krátce po poločase. Nejprve přesný centr Kučery proměnil hlavou Jindrle - 1:3. A o chvíli později Zvánovcovu střelu z vápna propustil domácí brankář do sítě počtvrté - 1:4. Domácí se pak tlačili za snížením a to se jim díky gólu Suareze povedlo - 2:4. Víc už ale nezvládli a hosté tak odvezli zasloužené tři body.



Sestavy


Úsilné
P. Brůžek [-] - D. Kokrment [-] , M. Tóth [-] , M. Salibašić [-] , R. Tábora [-] , J. Jírovec [-] , V. Polan [-] , J. Jeremiáš [-] , P. Viktora [-] , J. Čada [-] , J. Jeřábek [-]

SK Čtyři Dvory České Budějovice B
F. Hanzal [-] - T. Kučera [-] , D. Trča [-] , D. Jelínek [-] , L. Zvánovec [-] , J. Čejka [-] , M. Fürst [-] , D. Vančura [-] , L. Sekyra [-] , F. Roudnický [-] , P. Karlíček [-]

ŽK: 57. . Colin , 77. P. Viktora - 77. L. Sekyra , 90. K. Jindrle ml. .
Počet diváků: 80. Rozhodčí: Ambrožová Hana - FÜRST Luděk (N), BEZPALEC Václav (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Fanoušek, Funkcionář, Předseda klubu - TJ Sokol Štěpánovice | Jihočeský | České Budějovice

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip experta: remíza

Můj jediný tip, kde předpovídám dělbu bodů. Ani s jedním týmem jsme zatím na jaře neměli tu čest, ale klucí z Voselna doma zabojují - 2:2.

Tip: remíza

Tip: výhra hostů

Tip: remíza