Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

14.04.2024 15:00

18.kolo, Jihočeský | České Budějovice | III. třída sk. A, 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

FOTO: Dívčice vezou tři body z Lipí a vrací se na druhé místo


16

18. kolo III. třídy pokračovalo duelem mezi Lipím a Dívčicemi. Na góly bohaté utkání nakonec dopadlo lépe pro hosty, kteří zvítězili 5:2. Hosty poslal do vedení ve 26. minutě Hamáček, jen o pět minut později navýšil skóre z penalty Hezoučký a za dalších osm minut snížil krásnou střelou Wegenkittl. Po pauze pokračovaly gólové hody. Nejdříve zkompletoval hattrick Hezoučký, mezitim snížil narozdíl jedné branky Tengl. Konečnou podobu výsledku dal v 92. minutě druhým gólem Hamáček. Dívčice vydolovaly ze čtyř jarních kol deset bodů a polepšily si v tabulce na druhé místo o dva body za vedoucí Bavorovice. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Hosté po poločase spokojenější

Úvodní minuty souboje Lípi s Dívčicemi příliš vzrušení nenabídly, diváci si pak ale počáteční nudu vynahradili. Gólovou podívanou odstartovali hosté ve 26. minutě. Po centru Čuhaje si na penaltu naběhl Filip Hamáček a poslal balon o tyč do sítě - 0:1. Poté přišlo několik šancí Hezoučkého, ale všechny jeho střely mířily těsně vedle Macháčkovi branky. Ve 30. minutě byl v pokutovém území faulován Špinar a hlavní rozhodčí nařídil pokutový kop, který v pohodě proměnil Pavel Hezoučký - 0:2. Sotva si hosté užili radostné chvilky, propukl radostný pokřik v táboře domácích. Hned ve 39. minutě totiž domácí hodili dlouhý aut, kde osamocený Ondřej Wegenkittl poslal míč nechytatalně do šibenice - 1:2. Aktivní hra domácích vyústila v několik rohových kopů při kterém se zranil domácí kapitán Wegenkittl a musel z utkání odstoupit. Ve zbývajícím čase první půle sledovali příznivci fotbalu jen zahozené šance na obou stranách. Těsně před koncem poločasu měl velkou šanci Čuhaj a chvíli po něm také Tengl. Ale ani jeden střelec se neprosadil a do kabin se tak odcházelo za těsného vedení hostů. 

Dívčice nakonec berou tři body

Dívčičtí vstoupili do druhé půle aktivně a úvodní převahu vyjádřili střelou Špinara vedle branky. Ve 48. minutě hry bylo ale vše jinak. Po přihrávce Špinara se prosadil dloubáčkem Pavel Hezoučký a Dívčice vedly už o dva góly - 1:3. Další snížení přišlo v 72. minutě, když hostující obránci dali až moc prostoru Tomáši Tenglovi a ten si v takovýchto situacích umí poradit - 2:3. V závěru domácí riskovali a toužili po vyrovnání. Svoje brejky nevyužili, tudíž udeřilo na druhé straně. V 74. minutě vzal domácím naději na bodový zisk Pavel Hezoučký, který se krásně uvolnil a přesnou ranou nedal brankáři šanci - 2:4. Další zatažení Hezoučkého po levé straně, centr do pokutového území a dorážka Filipa Hamáčka byla posledním gólovým momentem utkání - 2:5. Dívčice vydolovaly ze čtyř jarních kol deset bodů a polepšily si v tabulce na druhé místo o dva body za vedoucí Bavorovice. Lipí prohrálo podruhé za sebou a kleslo na osmé místo. 



Ohlasy k zápasu



TJ Mír Dívčice
Jan Valenta (hráč): Jsem rád, že jsme opět zvítězili. Ale musím říci, že jsou to tři body zasloužené. Byli jsme lepším týmem. Dostali jsme se do dvoubrankového vedení, soupeř do poločasu snížil. Ve druhé půli se opakovalo to samé. Pak už to bylo jenom o tom, jestli se nám povede dát další gól. Kluci se snažili, makali a pro vítězství si šli. Odměnou pak byl gól v 92. minutě.



Sestavy


TJ Sokol Lipí
J. Macháček [-] - J. Holinka [-] - O. Maxa [-] , J. Knotek [-] , R. Fojtík [-] , J. Zoch [-] , J. Říha [-] , D. Honcharenko [-] - T. Tengl [-] , O. Wegenkittl [-] , D. Plojhar [-]

TJ Mír Dívčice
J. Vondrka [-] - L. Waldhauser [-] , V. David [-] , Š. Hájek [-] - P. Hezoučký [-] , V. Valenta [-] , F. Hamáček [-] , M. Šrámek [-] , M. Špinar [-] - M. Čuhaj [-] - L. Tvrzický [-]

ŽK: 73. J. Dolina , 85. J. Fejér - 83. V. David , 87. M. Špinar .
Hráči zápasu: F. Hamáček , P. Hezoučký .
Počet diváků: 75. Rozhodčí: HEIDER Vojtěch - AĽUŠÍK Daniel, ŽIŽKA Patrik.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Fanoušek, Funkcionář, Předseda klubu - TJ Sokol Štěpánovice | Jihočeský | České Budějovice

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip experta: výhra hostů

Na horké půdě v Lipí budou hnát domácí rowdies k lepšímu výkonu, ale na Dívčice to stačit nebude. Myslím, že Lipí letos trápí především obrana a toho kluci z oblasti Dubence budou umět patřičně využít - 1:4.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů