3:1
(2:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

07.04.2024 16:30

17.kolo, Jihočeský | České Budějovice | III. třída sk. A, 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

FOTO: Rezerva Čtyráku slaví další vítězství, Nové Hrady porazila 3:1


Branky


9. T. Kučera , 26. D. Vančura , 49. M. Fürst (p.) - 53. A. Ragaň
15

Zliv – Fotbalisté Čtyř Dvorů zaznamenali v nedělním utkání 17. kola III. třídy druhé vítězství v jarní části. Tentokrát zdolali na zlivské pažitu Nové Hrady. Skóre zápasu otevřel už v 9. minutě Kučera, na něhož krátce před půlhodinou hry navázal Vančura. Po přestávce navýšil vedení domácích z pokutového kopu Fürst. Na konečných 3:1 v 53. minutě korigoval Ragaň. Béčko Čtyř Dvorů je v tabulce na pátém místě. Nové Hrady zůstaly osmé. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí po poločase spokojenější

Úvod duelu sousedících týmů v tabulce patřil hostům z Nových Hradů, kteří byli více na míči a zlivsko-čtyrácká juniorka se dostávala pomaleji do tempa. Všechny snahy o dirigování tempa zápasu utnul v 9. minutě kanonýr Tomáš Kučera - 1:0. Taktovku tak přebrali domácí a první poločas měl skončit větším rozdílem než druhým hezkým gólem Davida Vančury - 2:0. Hosté se dostávali do šancí velmi sporadicky a vedení domácích bylo zasloužené. 

Domácí si připisují tři body

Druhý poločas začal proměněnou penaltou Matěje Fürsta na 3:0, ale na drama zadělal hostující Adrian Ragaň, který po pěti minutách snížil na 3:1. Zbytek utkání se odehrával v duchu neproměněných tutových šancí Čermáka, Dubského a Vymětalíka. Za vyzdvihnutí také stojí mezihra hostí, která bohužel končila před blokem domácích a kde všechny snahy utínal spolehlivý stoper Sekyra, který odehrál velmi dobrý zápas. Utkání bylo kvalitou odpovídající III. třídě a všichni zúčastnění - rozhodčí, hosté i domácí přispěli k nadstandardní kultuře zápasu.

Autor: Petr Karlíček



Ohlasy k zápasu


SK Čtyři Dvory České Budějovice B
SK Zliv (Facebook): Až na samotný začátek měli tentokrát domácí zápas poměrně pevně v rukou a mohli vyhrát i mnohem vyšším rozdílem. První gól dal po pěkné přihrávce za obranu v samotném úniku zakončující Kučera - 1:0. Několik dalších velkých šancí domácí zazdili, zejména Dubskému tentokrát prostě nebylo přáno. Ve 26. minutě se ale za vápnem do míče opřel Vančura a trefil se krásně k tyči - 2:0. Třeté branku přidal Fürst, ale asistent rozhodčího odmával ponděkud nesmyslný ofsajd. Hned po přestávce se domácí mohli uklidnit. Kučera vysunul Dubského, kterého při kličce kolem brankáře hosté podkosili. Následnou penaltu proměnil Fürst - 3:0. Hosté ale taky měli několik šancí a jednu z nich proměnil Ragaň, čímž určil i konečný výsledek, protože z mnoha dalších domácích příležitostí prostě už nezahřmělo. Solidní výkon ale znamenal, že tři body zůstaly ve Zlivi.




Sestavy


SK Čtyři Dvory České Budějovice B
F. Hanzal [-] - O. Bukovský [-] , T. Dubský [-] , J. Vymětalík [-] , D. Vančura [-] , T. Písko [-] , T. Kučera [-] , P. Karlíček [-] , D. Jelínek [-] , L. Sekyra [-] , J. Čejka [-]

TJ Nové Hrady
M. Drbout [-] - M. Chlebuch [-] , M. Hrbáček [-] , J. Bláha [-] , A. Švejda [-] , D. Kotrč [-] , J. Stiskala [-] , Z. Staněk [-] , K. Šedivý [-] , A. Ragaň [-] , J. Jelínek [-]

ŽK: 10. T. Písko , 88. D. Jelínek - 48. K. Šedivý .
Hráči zápasu: L. Sekyra , F. Roudnický .
Počet diváků: 40. Rozhodčí: TEPLÝ Ondřej - KROUPA Richard, HOSNEDL Matěj (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Nové hrad přijedou připravený a ukážou skvělý výkon!

7. 4. 2024 12:25
Tip:Výhra Hostu

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Fanoušek, Funkcionář, Předseda klubu - TJ Sokol Štěpánovice | Jihočeský | České Budějovice

Tip: výhra domácích

Tip experta: výhra domácích

Zde očekávám bojovný zápas s hodně góly na obou stranách. Jako mírného favorita vidím spíše tým Čtyráku a tipuji, že domácí o gól zvítězí.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: remíza

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích