4:1
(2:0)
48. M. Tóth
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

06.04.2024 16:30

17.kolo, Jihočeský | České Budějovice | III. třída sk. A, 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

FOTO: Dívčice přehrály Úsilné a upevnily si třetí pozici


Branky


13

Fotbalisté Dívčic si doma poradili s Úsilným v poměru 4:1 a jejich jarní neporazitelnost pokračuje. Domácí posadil na koně Martin Čuhaj a Jiří Špán v první půli. Po změně stran snížil na 2:1 Tóth. Vedení domácích ale navýšil v 53. minutě Martin Špinar, na konečných 4:1 upravil domácí Pavel Hezoučký. Dívčice tak dál drží třetí příčku tabulky, naopak hosté vyšli opět bodově naprázdno.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí po poločase spokojenější

Dívčice začaly duel s Úsilným aktivně a už po deseti minutách mohl skórovat Hezoučký. Nejlepší střelec domácího týmu se dostal šikovně přes dva hráče a mohl i zakončit. Obránci hostů ale už více nedovolili a srazili jeho střelu do autu. V 11. minutě už se domácí radovali, po krásné přihrávce Tvrzického se trefil přesně k tyči Martin Čuhaj - 1:0. Domácí se radovali z branky v 17. minutě, jenže kvůli ofsajdu neplatila. Ve 37. minutě vedli domácí už o dvě branky. Další akce domácích po pravé straně skončila u pravé nohy Jiřího Špána, který se nebál vystřelit a prudkou ranou překonal brankáře hostí - 2:0. V závěru poločasu zahrozil hostujcí Tóth, jehož umístěnou střelu k tyči Klepal vytáhl. Dívčice si tak přinesly do kabiny poločasové vedení 2:0.

Dívčice berou všechny body

Druhý poločas začalo Úsilné aktivní hrou a dočkalo se po třech minutách. Hostující brejk využil Michal Tóth a snížil na rozdíl jedné branky. Klepal se po střele natahoval, ta však šla k jeho smůle přesně k tyči. Dívčice měly ve druhém poločase více ze hry, ale nevyužily celou řadu šancí. V 53. minutě se konečně prosadil po patičce Hezoučkého tvrdou střelou Martin Špinar a poslal domácí celek do dvoubrankového vedení. V závěrečných minutách si dokázali domácí vytvořit několik šancí, ale jediný gól přidal v 90. minutě po brejku Pavel Hezoučký. Dívčice si tak připsaly povinné vítězství, které se ale vůbec nerodilo snadno. 



Ohlasy k zápasu


TJ Mír Dívčice
Jan Valenta (hráč): Jsme spokojení, získali jsme tři body, ale herně to mělo k ideálu velmi daleko. Řekl bych, že jsme zápas kontrolovali i přes to, že jsme se trápili v koncovce. Měli jsme několik dalších zajímavých situací, ale chyběl nám větší důraz. Závěr jsme mohli dohrát v daleko větším klidu, kdybychom proměnili některou z mnoha šancí. I tak jsme ale samozřejmě spokojeni s výhrou.




Sestavy


TJ Mír Dívčice
D. Klepal [-] - L. Waldhauser [-] , V. David [-] , J. Špán [-] , Š. Hájek [-] - O. Šťastný [-] , P. Hezoučký [-] , M. Špinar [-] , V. Valenta [-] - M. Čuhaj [-] - L. Tvrzický [-]

Úsilné
P. Brůžek [-] - J. Jeremiáš [-] , M. Tóth [-] , J. Berný [-] , M. Salibašić [-] , J. Jírovec [-] , V. Polan [-] , J. Ocelák [-] , P. Viktora [-] , J. Čada [-] , J. Jeřábek [-]

ŽK: 44. J. Špán , 83. M. Šrámek - 70. M. Salibašić .
Hráči zápasu: M. Čuhaj , J. Špán , L. Tvrzický .
Počet diváků: 50. Rozhodčí: VILHELM Jiří - AMBROŽ Martin (N), LENC František (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Fanoušek, Funkcionář, Předseda klubu - TJ Sokol Štěpánovice | Jihočeský | České Budějovice

Tip: výhra domácích

Tip experta: výhra domácích

Poslední zápas nám nevyšel podle našich představ. Hrajeme opět doma a chceme si dojít pro tři body. Vítězství Dívčic.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích