Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

06.04.2024 10:00

17.kolo, Jihočeský | České Budějovice | III. třída sk. A, 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Bavorovice doma nezaváhaly, Lipímu nedaly žádnou šanci


Branky


12

Bavorovičtí fotbalisté v rámci 17. kola III. třídy porazili na domácím hřišti Lipí jednoznačně 4:0 a jsou tak stále na prvním místě tabulky. V první půli otevřel skóre střetnutí domácí Vokurka a chvíli po něm Růžička. Po pauze se trefili ještě Kadlec a na konečných 4:0 upravil Pavlynov. Bavorovice mají zatím náskok čtyř bodů z prvního místa na druhé Mokré. Lipí bohužel nenavázalo na vysokou výhru s Mladým.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.


Ohlasy k zápasu


TJ Bavorovice
Václav Sýkora (hráč): Dnes jsme chtěli doma potvrdit bod z Dívčic. Což se nám od začátku dařilo. Celý zápas jsme byli více na balonu a vytvářeli si více šancí než Lipí. Hosté měli vlastně jen jednu pořádnou šanci a to byla penalta, kterou trestuhodně zahodili. Čtyři branky, čisté konto a super kolektivní hra se počítá. Teď se těšíme na další kolo.

TJ Sokol Lipí
Ondřej Wegenkittl (hráč): Zápas byl prvních patnáct minut vyrovnaný i si myslím, že jsme vedoucímu týmu tabulky zavařili. Po čtvrt hodině hry nám ale Bavorovice svoji hrou ukázaly proč hrají na čele tabulky. Veliká pochvala také pro sudí v zápase. Příští týden musíme zabojovat proti Dívčicím a vrátit se o boj o bednu. LIPÍČKO OLÉÉÉ!



Sestavy


TJ Bavorovice
V. Sýkora [-] - P. Babka [-] , S. Drtina [-] - M. Kadlec [-] , F. Šafránek [-] - M. Růžička [-] , S. Vokurka [-] , V. Pavlynov [-] - T. Ondruš [-] , F. Klíma [-] , D. Klíma [-]

TJ Sokol Lipí
J. Macháček [-] - - M. Svoboda [-] , O. Maxa [-] , J. Knotek [-] , V. Boshtan [-] , R. Fojtík [-] , J. Zoch [-] , D. Honcharenko [-] - T. Tengl [-] , O. Wegenkittl [-] , D. Plojhar [-]

ŽK: 70. F. Šafránek , 82. P. Babka - 42. J. Dolina .
Hráči zápasu: V. Pavlynov , F. Klíma .
Počet diváků: 40. Rozhodčí: GAŽÁK Jan - HORA Karel, GALOVIČ Vojtěch.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: remíza

Fanoušek, Funkcionář, Předseda klubu - TJ Sokol Štěpánovice | Jihočeský | České Budějovice

Tip: výhra domácích

Tip experta: remíza

Lipí nemá sezónu úplně podle svých představ, ale pořád je to kvalitní tým, který umí potrápit i favority. Očekávám vyrovnané utkání s remízovým stavem na konci.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích