4:0
(2:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

09.08.2015 16:30

1.kolo, Olomoucký | 1.A třída sk. A, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Obnovená premiéra Haňovic vítězná


Branky


0

Haňovice, které se do 1.A třídy vrátily po pěti letech, přivítaly v prvním kole na svém hřišti soupeře z České Vsi. Domácí zřejmě i zásluhou nováčkovské euforie předvedli výborný výkon a svého soupeře smetli 4:0. Hráči České Vsi navázali na krizi z jarní části minulé sezony a mají před sebou hodně těžké práce. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

První náznaky ukazovaly, že hosté by mohli pomýšlet na import bodů z půdy Haňovic, brejky Jatiho a Málka ale neskončily vážnějším ohrožením branky domácích. Poté převzali otěže zápasu hráči domácího celku a v prvním poločase to v šestnáctce hostů několikrát hořelo. Hned v sedmé minutě šly Haňovice do vedení, když Grossman přistrčil míč Vilímcovi a ten z pětadvaceti metrů prostřelil hostující brankáře, který zřejmě při této brance neměl úplně čisté svědomí. Domácí rychlý gól povzbudil a na hřišti jednoznačně dominovali. Ve 27. minutě se k přímému kopu postavil Zavadil a přízemní střelou propálil zeď hostů a poslal domácí do dvougólového vedení. Nutno podotknout, že při počtu šancí, které si domácí hráči vypracovali, měl být brankový rozdíl výraznější. Největší problémy dělal hostům na levém kraji agilní Krajc, zdatně mu sekundoval na druhé straně Grossman, podporovaný obráncem Sobotou. Do nejvýraznějších šancí se dostal Krejčí, ale ani jednou nedokázal překonat Tilla. Neujaly se ani Hlavičky Mertena a Zavadila. Placírka Grossmana z nadějné pozice zase skončila nad břevnem hostující branky. Na obou stranách byl k vidění jeden pro offsajd neuznaný gól a po jednom sporném zákroku v pokutovém území. Fotbalově toho hosté v první půli moc nepředvedli a mohli být rádi za stav 2:0. 

Druhý poločas, zřejmě zásluhou parného počasí, nabídl o poznání nudnější partii. Domácí drželi míč a dlouhé minuty se diváci nedočkali ani náznaku šance. Zápas definitivně rozhodla 77. minuta. Po rohovém kopu si odražený míč našel domácí stoper Uvízl a poslal Haňovice do vedení 3:0. Jen o dvě minuty později se domácí radovali počtvrté. Juráš našel za obranou naběhnutého Krajce, ten utekl obráncům a poměrně nepovedenou střelou prostřelil Tilla a zvýšil tak na 4:0. Domácí hráli po celý zápas pozorně v obraně a za celý zápas pustili hráče hostů jen do minima šancí. V 83. minutě mohl ještě alespoň opticky upravit debakl Babčák, ale domácí brankář Šikl jeho střelu reflexivně vyrazil. Další šance už zápas nenabídl, a Haňovice tedy vstoupily do nového ročníku tím nejlepším způsobem a deklasovaly Řetězárnu 4:0. 



Ohlasy k zápasu


TJ Doubrava Haňovice
Pavel Přidal - obránce domácích: Zápas nám skvěle vyšel, všichni jsme rádi za takový vstup do soutěže. Výhra byla naprosto zasloužená, hosty jsme k ničemu nepustili a mohli jsme dát ještě víc gólů.




Sestavy


TJ Doubrava Haňovice
L. Šikl [-] - D. Juráš [-] , R. Sobota [-] , P. Přidal [-] , M. Uvízl [-] - M. Krajc [-] (81. L. Vyhnálek [-] ) , M. Vilímec [-] , D. Zavadil [-] - D. Merten [-] , M. Krejčí [-] (75. D. Zima [-] ) - L. Grossmann [-] (55. T. Přikryl [-] )

SK Řetězárna
J. Till [-] - A. Obšil [-] (76. J. Nováček [-] ) , J. Kočí [-] , Z. Opravil [-] - R. Zrník [-] , J. Babčák [-] , F. Jati [-] , M. Málek [-] (42. Z. Karel [-] ) , M. Žák [-] (46. M. Lukáč [-] ) - R. Michálek [-] , B. Bartoš [-] (78. J. Hanúsek [-] )

ŽK: 39. D. Merten , 85. D. Zavadil - 68. R. Michálek , 87. J. Nováček .
Místo: Kluzovo 30,tráva. Počet diváků: 85. Rozhodčí: Drápal Petr - EHRENBERGER Tomáš, PERUTKA Jiří.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.