Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

09.08.2015 16:30

1.kolo, Olomoucký | 1.A třída sk. A, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Deset gólů v Troubelicích


Branky


10. T. Lolek , 30. J. Pur , 33. T. Lolek , 53. M. Šimeček , 57. J. Viktorin - 12. M. Nguyen , 21. M. Nguyen , 34. D. Hlaváč , 55. J. Stloukal , 90. T. Oral
0

Hlubočky, které byly do této soutěže přesunuty z 1.A tř. sk. B, se v prvním kole představily na půdě Troubelic. Ty patřily k nejpříjemnějším překvapením minulé sezony a zejména na jaře uhrály několik slušných výsledků. Zápas nenudil, ba naopak. Body se dělily po bláznivé remíze 5:5. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Utkání i přes úmorné počasí začalo poměrně svižně, a už počátku se zdálo, že bude k vidění velmi ofenzivní fotbal. Na konci úvodní desetiminutovky se poprvé měnilo skóre. Po velké chybě obrany Hluboček postupoval Lolek zcela sám na brankáře Plcha a s přehledem nabídnutou šanci proměnil. Odpověď hostujícího celku však přišla velmi brzy. Dulin našel svým centrem Nguyena, a ten krásnou hlavičkou vyrovnal skóre zápasu. Vyrovnávací branka hosty pozbudila a hra byla spíše v jejich režii. Ve 21. minutě Goldscheid vybojoval zdánlivě ztracený míč, poslal přízemním centrem míč do vápna a Nguyen nechytatelně pod břevno poslal hosty poprvé do vedení. Hlubočky se mohly dostat do dvougólového náskoku ve 30. minutě, ale Krbeček, který se ocitl sám před domácím brankářem, svou šanci neproměnil. Z následného protiútoku, s příspěním nedůrazné obrany, proměnil své sólo Pur a bylo opět vyrovnáno- 2:2. O tři minuty později už opět vedli domácí, když Lolek vstřelil svou druhou branku v zápase. Hlubočky ale s další odpovědí nečekaly dlouho, a hned za další minutu ukazovala světelná tabule remízový stav po krásné Hlaváčově trefě z hranice pokutového území. Šest branek již zřejmě všech aktérům stačilo, a do kabin se tak šlo za stavu 3:3. 

Po přestávce kvalita zápasu hraného v úmorném vedru postupně upadala. Přesto gólové hody pokračovaly i nadále. Po dalším nedůrazu v obranné fázi Hluboček se trefil v 55. minutě domácí záložník Šimeček, a Troubelice vedly 4:3. Jak už bylo v tomto zápase pravidlem, ani tohle vedení dlouho nevydrželo. Už za dvě minuty se povednou střelou z šestnáctky prezentoval Stloukal a jeho trefa znamenala další vyrovnání. V 57. minutě fanoušci viděli zřejmě nejkrásnější branku zápasu, když se domácí Viktorin opřel do míče z pětatřiceti metrů přímo z voleje, a jeho parádní rána zaplavala nechytatelně k tyči Plchovy branky. Hráčům postupem času ubývaly síly, a zdálo se, že divoké utkání skončí tímto výsledkem. Přesto si ještě domácí vypracovali jednu šanci, kterou ale nedokázali proměnit, když domácí záložník orazítkoval břevno. Hráči Hluboček nechtěli zůstat pozadu, a tak břevno na druhé straně trefil hostující Ferenčík. Do konce zápasu už zbývalo jen pár okamžiků, domácí už se soustředili jen na bránění těsného výsledku. To se jim ale nevyplatilo, trenérovi hostů vyšlo střídání, a náhradník Oral v poslední minutě po závaru ve vápně Troubelic vyrovnal na konečných 5:5. Noční můra trenérů tedy skončila, diváci si museli přijít na své. 



Ohlasy k zápasu



FK Hlubočky
Jiří Lužný - trenér hostů: Ve finále jsme rádi za plusový bod ze hřiště soupeře, výsledek je zřejmě spravedlivý. Do příštích utkání se musíme vyvarovat školáckých chyb v obranné fázi, když jsme několikrát sami soupeřili umožnili skórovat. Pozitivem je pět vstřelených branek.



Sestavy


TJ Sokol Troubelice
J. Koukal [-] - K. Domes [-] (68. P. Pšeja [-] ) , V. Šmíd [-] (46. J. Ošťádal [-] ) , M. Malínek [-] - M. Šimeček [-] (83. R. Sliž [-] ) , L. Zapletal [-] , J. Viktorin [-] , P. Kráčmar [-] - T. Lolek [-] (14. J. Toman [-] ) , J. Pur [-] - M. Zatloukal [-] (27. P. Kráčmar [-] )

FK Hlubočky
T. Plch [-] - L. Foukal [-] , M. Goldscheid [-] , F. Liďák [-] , J. Henkl [-] - M. Krbeček [-] (64. B. Pudil [-] ) , J. Stloukal [-] , L. Ferenčík [-] , L. Dulin [-] (74. T. Oral [-] ) - D. Hlaváč [-] , M. Nguyen [-] -

ŽK: 67. M. Malínek - 64. F. Liďák , 72. L. Dulin , 84. J. Stloukal .
Místo: Troubelice,tráva. Počet diváků: 205. Rozhodčí: Langhammer Luděk ml. - ŠEBESTA Vratislav, HABERMANN Lubomír.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.