Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

09.08.2015 10:00

1.kolo, Olomoucký | 1.A třída sk. A, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Černovír přestřílel Maletín


0

1. kolo ALEA sportswear 1.A tř. sk. A svedlo dohromady celky Černovíra a Maletína. V zápasech těchto soupeřů bývá pravidlem vysoký počet vstřelených gólů. To se naplnilo i tentokrát a v divokém zápase nakonec domácí přehráli svého soupeře v poměru 5:3. Za domácí se třikrát trefil Havelka. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Ten, kdo na stadion Slovanu Černovír dorazil jen o pár minut později, přišel o úvodní branku zápasu. Právě probíhala třetí minuta a do samostatného nájezdu se dostal domácí útočník Havelka. Hostujícího brankáře se mu sice překonat nepodařilo, ale domácí fanoušci mohli i tak zatleskat prvnímu gólu svého týmu v nové sezoně, protože čerstvá posila domácích, Jakub Kvapil, dokázala dorazit zpoza vápna míč do odkryté brány. Hosty ale tato velmi brzy održená branka nepoložila, naopak se začali více tlačit přes černovírského brankáře. V deváté minutě se Maletínu podařilo srovnat krok. Lukáš Michalčák měl ve středu hřiště nečekaně moc času a tak bez dlouhého rozmýšlení vypálil směrem na branku domácích. Ne příliš razantní střela skončila i za pomocí tyče za zády brankáře Sedláře. I nadále se hrála otevřená partie, a zdálo se, že i v tomto zápase se naplní tradiční vyšší příděl gólů. V sedmnácté minutě se domácí opět dostali do vedení. Pulkert si navedl míč z levé strany do středu hřiště a vypálil směrem na Pagáče. Domácím se sice podařilo zblokovat jeho střelu, ale míč se odrazil na malé vápno, kde stál nikým nehlídaný Havelka, který neměl nejmenší problém doklepnout míč do sítě. Tento moment zvedl velkou vlnu protestů hráčů Maletína, kteří se dožadovali odpískání postavení mimo hru černovírského útočníka. Černovír měl poté velké příležitosti na navýšení skóre, ale ani jedna z nich neskončila gólem. Největší z nich měl Pulkert, který ve dvou případech nedokázal po přihrávkách svých spoluhráčů trefit z malého vápna zcela odkrytou maletínskou branku. A tak udeřilo na druhé straně. Z pravé strany hřiště přiletěl centr až do vápna domácích, Milan Michalčák přiťukl míč Wolfovi, a ten mezi nohama bránícího hráče podruhé v zápase vyrovnal. Zápas stále pokračoval v nastoleném tempu a k vidění byl velmi útočný fotbal. Další branka přišla deset minut před poločasovou přestávkou. Domácí se po nevyužité šanci hostů dostali do rychlého přečíslení a Havelka šel podruhé v zápase úplně sám na hostující brankáče Pagáče, kterého se zbavil kličkou, a poslal hosty potřetí v zápase do jednobrankového vedení. O pár minut později bylo pro hosty ještě hůř. Havelka si dokázal poradit s Murárikovým dlouhým nákopem za obranu i s dotírajícím obráncem a s přehledem přehodil vyběhnutého brankáře. Tento gól znamenal tečku za prvním poločasem, ve kterém se domácí, hlavně díky hattricku Havelky, ujali vedení 4:2.

Ve druhém poločase už nebyla k vidění ofenzivní smršť jako v tom prvním, ale stále se hrál  kvalitní útočný fotbal. Ve dvou šancích se objevil opět Havelka, ale ke třem gólům už další zářez nepřidal. Jednou totiž z malého vápna hlavou přestřelil a podruhé po centru svou střelu směřoval přímo do brankáře. Šanci ke korigování skóre měli i hosté, ale sedlář parádním zákrokem dokázal Michalčákovu střelu na zadní tyč vytěsnit na roh. Murárik poté předvedl padesátimetrový únik po pravé lajně, ale Havelkovi na jeho centr do vápna chybělo pár centimetrů. Definitivní odpor hostů zřejmě zlomila pátá branka v jejich síti. Po dlouhém výkopu domácího brankáře Sedláře a hrubé chybě v komunikaci domácích obránců se Pulkert ocitl tváří v tvář maletínskému brankáři, kterého chladnokrevně přehodil. Zápas se poté už spíše dohrával. Čestný úspěch si ještě připsal kapitán hostů Milan Michalčák, jehož tečovaná střela skončila v šibenici domácí branky. Fanoušci tedy mohli odcházet spokojeni. Černovír udržel body na svém hřišti a svého soupeře udolal 5:3.



Sestavy


TJ Slovan Černovír
J. Sedlář [-] - A. Špička [-] , P. Ježo [-] (84. R. Pučálka [-] ) , P. Švajda [-] , L. Murárik [-] - M. Ševčík [-] , M. Kuba [-] (69. T. Kesler [-] ) , K. Okleštěk [-] (58. D. Zdráhal [-] ) , J. Kvapil [-] - M. Havelka [-] (89. D. Koupil [-] ) , E. Pulkert [-] (78. J. Hrabal [-] )

TJ Maletín
R. Pagáč [-] - M. Beran [-] , M. Michalčák [-] , L. Michalčák [-] , D. Beran [-] , P. Havlík [-] , M. Chudáček [-] , T. Wolf [-] (40. J. Kotrlý [-] ) , J. Nevrlý [-] , J. Mičker [-] , J. Dittrich [-]

Místo: Tvrdíkova 10,tráva. Počet diváků: 120. Rozhodčí: SIGMUND Milan - KNOP Petr, OULEHLA Miloslav.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.