2:1
(0:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

16.08.2015 16:30

2.kolo, Olomoucký | 1.A třída sk. A, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Rapotín vydoloval body až v samotném závěru


Branky


0

Druhé kolo ALEA sportswear 1.A tř. sk. A svedlo dohromady celky Rapotína a Černovíra, tedy týmy, které v prvním kole dokázaly svým soupeřům nastřílet pět branek. Rapotín byl po celý zápas fotbalovějším mužstvem, ale v koncovce se jeho fotbalisté vyloženě trápili. Nakonec ale přece jen svého soupeře dokázali porazit v poměru 2:1. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Aktivněji do zápasu vstoupili domácí hráči, kteří se hned od úvodu drali do zakončení. Nebezpečné byly zejména jejich akce po levé straně. Hudcův průnik byl nedovoleně zastaven, a Rapotín měl tak první příležitost ohrozit branku hostů ze standartní situace. Valentův centrovaný míč doplachtil na hlavu Indry, ale jeho hlavička skončila pouze vedle Sedlářovy branky. O pár minut později se Rapotín opět dostal do slibné šance, Vicenec ale střílel těsně vedle. V desáté minutě se domácí dostali do třetí slibně vypadající šance. Hudec si parádně zpracoval míč, ustál tvrdý souboj s obráncem, ale černovírského brankáře překonat nedokázal. Poté svůj um ukázal Valenta, když z obránců Černovíra udělal statisty, jeho následná přihrávka ale mířila do ofsajdu. Hosté do této chvíle nepředvedli prakticky nic a pouze se snažili bránit nebezpečným útokům domácích fotbalistů. Do slibné šance se mohli dostat po chybné rozehrávce obrany Rapotína, Holomek ale nebezpečí skvěle zažehnal. Ve 23. minutě si pak z levé strany navedl míč Šlesinger a vypálil krásnou ránu směrem na hostujícího Sedláře, ten nepříjemnou střelu vyrazil pouze před sebe, ale dorážející Střelec nedokázal míč dopravit do černovírské branky. V další šanci Vicenec v pádu hlavou netrefil dobře centr z levé strany a střílel pouze vedle. Hosté si poté vytvořili sérii několika rohových kopů, ale ani to neznamenalo větší nebezpečí pro obranu Rapotína, která dokázala uhlídat hráče hostů. Překvapivě mohli jít hosté do vedení po Kvapilově centru z pravé strany, který se nepříjemně točil na zadní tyč Mošoncovy branky. Naštěstí pro domácí skončil míč mimo tři tyče. Ve zbytku poločasu se již spíše bojovalo o střed hřiště a další šance nepřišly. Do šaten se tedy i přes obrovskou převahu domácích šlo za stavu 0:0. 

Hned na začátku druhého poločasu měli velkou šanci hosté, když po zaváhání rapotínského brankáře trefil Hrabal břevno. Rapotínští se do první šance druhého poločasu dostali v 50. minutě. Březina utekl hostujícím obráncům, předložil pod sebe nabíhajícímu Valentovi, a ten střelou z první poslal domácí do vedení. O pár minut později předvedl Valenta další krásný průnik, ale Hudec po jeho přihrávce střílel pouze vedle. V 65. minutě chtěl domácí Heblák přihrát svému brankáři, černovírský útočník Havelka však jeho záměr vystihl, našel vedle sebe volného Kvapila, a ten pohodlně uklidil míč do prázdné brány. Bylo tedy vyrovnáno. Zvrátit výsledek opět na stranu domácích se poté dvakrát pokoušel Indra. Jednou jeho střelu s přehledem kryje Sedlář, podruhé nastřelil spojnici černovírské branky. Pět minut před koncem se do zakončení dostal domácí kapitán Holomek, Sedlář však jeho střelu dokázal vytěsnit na roh. Z toho ale domácí udeřili. Čechův centr si na přední tyči našel Holomek a křižnou hlavičkou přes celé malé vápno poslal domácí podruhé v zápase do zaslouženého vedení. Domácí poté už žádné drama nepřipustili, s přehledem drželi míč a vyčkávali na závěrečný hvizd, po kterém si připsali druhou výhru, a společně s Haňovicemi a Bělkovicemi je Rapotín týmem, který má na svém kontě plný počet šesti bodů. 



Ohlasy k zápasu


TJ Jiskra Rapotín
Marcel Holomek - kapitán domácích: Jsem hrozně rád za důležité tři body, které jsme doma dokázali vybojovat. Na domácím trávníku by to měla být povinnost, ale dnešní zápas nebyl vůbec jednoduchý. Do šancí jsme se dostávali, převahu na míči jsme měli také, ale soupeř hrozil z hodně kvalitních brejků. Bojovnost Černovíra nám taky nepomohla, hosté nám dnes nedali nic zadarmo. Jednoduše to chce větší kvalitu v koncovce a méně individuálních chyb. Příští zápas hrajeme opět doma a tak doufám, že dorazí hodně diváků a my předvedeme kvalitní výkon.




Sestavy


TJ Jiskra Rapotín
V. Mošonec [-] - M. Holomek [-] , J. Heblák [-] (75. T. Anděl [-] ) , M. Kocourek [-] , R. Šlesinger [-] - O. Vicenec [-] , T. Indra [-] , T. Valenta [-] , Š. Hudec [-] , L. Střelec [-] (46. L. Čech [-] ) - M. Březina [-] -

TJ Slovan Černovír
J. Sedlář [-] - A. Špička [-] , P. Ježo [-] , P. Švajda [-] , L. Murárik [-] - M. Ševčík [-] (46. D. Zdráhal [-] ) , M. Kuba [-] (46. M. Géc [-] ) , K. Okleštěk [-] (46. J. Hrabal [-] ) , J. Kvapil [-] - M. Havelka [-] , E. Pulkert [-] (79. R. Pučálka [-] ) -

ŽK: 69. R. Šlesinger - 39. L. Murárik , 80. P. Švajda .
Místo: Šumperská,tráva. Rozhodčí: JURČÁK Milan - JUŘÁTEK Jiří, HABICH Otakar.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.