3:2
(1:1)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

15.08.2015 16:30

2.kolo, Olomoucký | 1.A třída sk. A, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Hlubočky rozhodly v poslední minutě


Branky


12. D. Hlaváč , 57. D. Hlaváč , 90. J. Henkl (p.) - 40. R. Horák , 52. D. Machala
0

Ve druhém kole ALEA sportswear 1.A tř. sk. A se utkaly týmy Hluboček a Moravského Berouna, tedy celky, kterým se v prvním zápase nepodařilo naplno bodovat. Moravský Beroun prohrál doma s Rapotínem a Hlubočky zachraňovaly bod gólem v poslední minutě v zápase v Troubelicích. Hlubočkám závěr zápasu vyšel i tentokrát a po proměněné penaltě v poslední minutě svého soupeře porazily 3:2.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Utkání začalo na skvěle připraveném trávníku před slušnou diváckou návštěvou, která pravidelně zdobí domácí zápasy Hluboček. Vstup do utkání ale domácím vůbec nevyšel. Od úvodního hvizdu byli hráči hostů aktivnější a svým dobrým pohybem znemožňovali svému soupeři držet míč na svých kopačkách, který tak kupil i spoustu chyb v rozehrávce. V 10. minutě se skóre ještě neměnilo, když Horákovi chyběl jen krůček po zpětné přihrávce Romana Vlčka. Následující akce už znamenala první branku zápasu. Ke střele z hranice pokutového území se dostal domácí útočník Hlaváč a krásnou ranou k tyči otevřel skóre zápasu. Inkasovaný gól hosty nepoložil, a ti stále byly lepším týmem. Ke větší příležitosti k vyrovnání to ale nevedlo. Na to si museli fanoušci počkat až do 40. minuty. Do dobré pozice se v pokutovém území dostal Malinovský, brankář Plch ho však dokázal vytlačit ze střeleckého úhlu. Útočník hostů ale nezazmatkoval, poslal nadýchaný centr do vápna a Radim Horák zaslouženě vyrovnal. Domácí hrozili pouze ze standartních situací. Po jedné z nich se vyznamenal brankář Žáček, který vychytal parádní hlavičku Goldscheida. Po pětačtyřiceti minutách byl stav 1:1. 

Do druhého poločasu oba celky vstoupily se snahou zvrátit výsledek ve svůj prospěch. Hlubočky se konečně začaly dostávat ke kombinační hře, zlepšily pohyb a hnaly se za vstřelením vedoucího gólu. Jejich snahu ale přibrzdil v 52. minutě Machala, který, i když zřejmě ani nevěděl jak, dokázal tečovat Šlížkovu střelu do protipohybu brankáře Plcha. Hosté se tedy dostali poprvé v zápase do vedení. Domácí ale tento gól vyloženě nakopl a začali se čím dál víc tlačit před branku Moravského Berouna. Závarů a šancí začalo před hostujícím Žáčkem přibývat, a tak bylo jen otázkou času, kdy se domácím podaří vyrovnat. Hlubočky dokázaly výsledkově srovnat krok v 57. minutě. Vavrys zahrával rohový kop, na zadní tyči číhající Dulin namířil svou hlavičku zpět před hostující branku a Dušan Hlaváč poslal míč za záda bezmocného brankáře. Domácí hráči nepolevili a pokračovali v náporu. V 65. minutě se Hlubočky po gólu Henkla dostaly opět do vedení, branka ale nemohla být uznána pro postavení mimo hru. Při další šanci domácích Žáčka zachránila tyč. V 69. minutě si zase na hostujícím brankáři vylámal zuby Nguyen. Další parádní zákrok berounského Žáčka přišel v 72. minutě po hlavičce Goldscheida. V této fázi zápasu se hrálo prakticky jen na jedné půlce hřiště. Domácí dělali co mohli, ale kýžený vedoucí gól se jim stále nedařilo vstřelit. V 90. minutě přišla zřejmě poslední šance domácích ke strhnutí výsledku na svou stranu. Pudil si krásně stáhl dlouhý centr do vápna hostů, prvním dotykem si posunul míč a byl sražen Pohankou. Rozhodčí Krpec nařídil pokutový kop. Pevné nervy prokázal zkušený Henkl a proměněnou penaltou zařídil Hlubočkám tři body. V zápětí byl odpískán konec zápasu, takže hosté již neměli šanci pokusit se o zvrat. Moravský Beroun si tak bude muset na první body ještě počkat. Tentokrát v Hlubočkách prohrál 3:2.



Ohlasy k zápasu


FK Hlubočky
Jiří Lužný - trenér domácích: První poločas jsme odehráli špatně, převládala nervozita a pasivita. Za výkon ve druhém poločase jsme si tři body zasloužili. Byl to diametrálně odlišný výkon. Poděkování patří i našim fanouškům, kteří vytvořili pěknou kulisu a podpořili svými hlasivkami naše hráče.

TJ Granitol Moravský Beroun
Roman Vlček - hráč hostů: Utkání bylo pro oko diváka velmi dobré. Bylo vidět spoustu šancí a krásných zákroků. Pro nás je však smolné, bez bodů. Oproti minulému týdnu jsme utkání odehráli mnohem lépe. Takto bychom měli přistupovat k dalším utkáním. Doufejme, že to příští s Konicí už bude vítězné.



Sestavy


FK Hlubočky
T. Plch [-] - J. Karas [-] , M. Goldscheid [-] , F. Liďák [-] , J. Henkl [-] - J. Vavrys [-] (86. B. Pudil [-] ) , J. Stloukal [-] , L. Ferenčík [-] , L. Dulin [-] - D. Hlaváč [-] (69. T. Oral [-] ) , M. Nguyen [-] -

TJ Granitol Moravský Beroun
M. Žáček [-] - R. Pavlas [-] (46. J. Mikulanin [-] ) , D. Machala [-] , T. Vlček [-] , J. Šlížek [-] - J. Varga [-] (40. R. Švanda [-] ) , P. Pohanka [-] , P. Frančák [-] , R. Vlček [-] - N. Malinovský [-] , R. Horák [-]

ŽK: 34. N. Malinovský , 42. D. Machala , 64. T. Vlček .
Místo: tráva. Počet diváků: 80. Rozhodčí: KRPEC Radomír - VOJTEK Jaroslav, PITÁK Jan.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.