Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

16.08.2015 16:30

2.kolo, Olomoucký | 1.A třída sk. A, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Haňovice přejely Loštice


0

Haňovice se i ve druhém kole ALEA sportswear 1.A tř. sk. A představily na domácím hřišti, tentokrát přivítaly soupeře z Loštic. Šlo o souboj týmů, které v prvním kole vyhrály shodně 4:0. V utkání bylo nakonec k vidění osm branek, po čtyřech v každém poločasu. Domácí dokázali potvrdit parádní vstup do nové sezony, když svého soupeře porazili 6:2. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Do první vážnější šance se dostali hosté, ale po rohovém kopu míč nakonec skončil mimo branku Haňovic. Pak už převzal otěže zápasu pevně domácí tým. První šanci ještě neproměnil Procháska po přihrávce Kraje. V 9. minutě poslal míč do vápna Zavadil a jeho centr hlavou uklidil Merten - 1:0. Hosté poté měli nadějnou příležitost z volného přímého kopu, Hlaváč ale z osmnácti metrů hradbu těl nepropálil. Nebezpečnější byli ale stále hráči Haňovic. Po následném rohovém kopu přiťukl míč hlavou Merten Přidalovi, ale jeho volej skvělým zákrokem vyrazil hostující brankář Václav. Poté přišla pětiminutovka Marka Prochásky. Krajc se ocitl za hostující obranou, předložil míč do vápna a nikým nekrytý Procházka poslal hlavou Haňovice do vedení 2:0. O čtyři minuty později Procháska přebral Sobotovu přihrávku, pohrál si s hostujícím obráncem a chladnokrevně přehodil brankáře Loštic. To ale ještě nebylo z produkce domácích v první půli vše. Další gólovku měl na noze Juráš, který si naběhl z pozice pravého obránce na přihrávku Krajce, ale zakončení uspěchal a jeho střela skončila mimo. Ve 41. minutě Krajc potáhl míč po pravé straně, zpětnou přihrávkou oslovil Vilímce, a ten krásnou střelou na zadní tyč zvyšoval už na 4:0. Do šaten tak odcházeli výrazně spokojenější domácí. 

I ve druhém poločase měli domácí fotbalisté výrazně vyšší počet příležitostí ke vstřelení gólu. Hned v úvodu ale musel Sobota hasit chybu domácího brankáře Šikla, když vyrazil nebezpečnou střelu z úhlu. V 54. minutě se domácí dočkali páté branky, přímo z rohového kopu se trefil Zavadil. V 63. minutě domácí dokonali tenisového kanára, když po Krajcově přesném centru zvyšoval Zavadil hlavou na 6:0. Hostům se povedlo v 68. minutě snížit, závaru po rohovém kopu využil střelou z malého vápna Hlaváč. Domácí se poté předháněli v zahazování vyložených šancí. Mertenovu střelu dokázal vykopnout brankář Václav, poradil si i s jedovatou střelou Krajce. Sám před loštickým brankářem se zjevil Juráš, ale hlavou mířil mimo. Další z mnoha centrů agilního Krajce nedokázal zužitkovat Tomáš Přikryl, který nedokázal zkoordinovat svůj pohyb a hlavičkoval hodně mimo. Z hattricku se mohl radovat kapitán Zavadil, ale jeho brance z voleje podle sudího Sloty předcházel útočný faul. Hosté v závěru ještě dokázali alespoň opticky upravit debakl na konečných 6:2, když si na rohový kop naběhl střídající Novák a nechytatelnou hlavičkou nedal Šiklovi šanci. Tato branka už ale nemohla pokazit radost domácích hráčů, a ti si tak připsali druhý vítězný zápas. Tentokrát porazili Loštice 6:2. 



Ohlasy k zápasu


TJ Doubrava Haňovice
Pavel Přidal - obránce domácích: Zápas jsme zvládli dobře a užíváme si skvělý start do soutěže. Myslím, že diváci museli být spokojeni. Gólů jsme mohli dát i víc, ale přijdou určitě těžší zápasy, hlavně venku.




Sestavy


TJ Doubrava Haňovice
L. Šikl [-] - D. Juráš [-] , R. Sobota [-] , P. Přidal [-] , M. Uvízl [-] - T. Přikryl [-] , M. Krajc [-] , M. Vilímec [-] , D. Zavadil [-] , M. Procháska [-] (56. M. Krejčí [-] ) - D. Merten [-]

SK Loštice
A. Václav [-] - V. Plhák [-] , P. Hlaváč [-] , D. Vyroubal [-] (70. J. Fritsch [-] ) - D. Byvan [-] (46. M. Kneifel [-] ) , J. Vinkler [-] , V. Kneifel [-] , J. Ďurček [-] - J. Másilko [-] , J. Mikeš [-] - J. Fialek [-]

ŽK: 76. M. Vilímec , 86. M. Uvízl - 79. J. Másilko , 84. J. Vinkler , 85. J. Mikeš .
Místo: Kluzovo 30,tráva. Počet diváků: 100. Rozhodčí: SLOTA Marek - LIZNA Oldřich, ŠTEIER Michal.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.