Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

23.08.2015 16:30

3.kolo, Olomoucký | 1.A třída sk. A, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Řetězárna neproměňovala šance, z Loštic odjíždí bez bodu


Branky


0

Loštice ve třetím kole ALEA sportswear 1.A tř. sk. A přivítaly celek z České Vsi. Ta má už delší dobu velké problémy, a i v této sezóně to nevypadá na klidný průběh. Hosté ale ke svému jedinému bodu další nepřidali, neproměnili několik vyložených šancí a v Lošticích prohráli 2:1.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Od prvních minut se v Lošticích hrál zajímavý fotbal. Domácí začali aktivněji a hned v úvodu zahrozili rychlými brejky, jednou dokonce Tillovi pomohla tyč. V 18. minutě chyboval na půli hřiště hostující Zrník, domácí ale nedokázali tuto chybu potrestat. O dvě minuty později napřáhl z pětadvaceti metrů loštický Pekarovič, a Till byl na jeho krásnou ránu krátký - 1:0. Tato branka probrala hostující fotbalisty z letargie, a ti se začali osmělovat směrem dopředu. A své ovoce přinesla aktivita hostů hned při první šanci. Ve 24. minutě si Maceček naběhl na dobře kopnutou standardku a vyrovnal na 1:1. Tento gól ještě více nakopl hráče České Vsi a na hřišti byl v tu chvíli prakticky jen jeden tým. Ve 29. minutě se prosmýkl kolem domácích obránců Málek, ale jeho centr poslal Jati hlavou pouze vedle. O chvíli později prošel středem hřiště Mravec, přesnou přihrávkou našel Jatiho, ale ten ani tentokrát nedokázal překonat domácího brankáře Václava. Domácím se ještě do poločasové přestávky podařilo strhnout skóre na svou stranu, pro ofsajd ale jejich branka nemohla být uznána. Poločasový výsledek byl tedy 1:1.

Druhá půle začala velkým tlakem hostů. Jako první se do šance dostal Michálek, nedokázal ale Babčákův centr usměrnit mezi tři tyče. V 62. minutě postupuje sám na brankáře Jati, ale stejně jako v předchozích případech skórovat nedokázal, když Václav vytlačil jeho pokus na rohový kop. Ten si našel v pokutovém území Michálek, ale ani tentokrát netrefil branku Loštic. V 64. minutě napálil hostující Opravil břevno. V 70. minutě měl další samostatný nájezd Jati, ale ten pouze potvrdil, že dnes nemá svůj den. Tentýž hráč si stejnou situaci vyzkoušel ještě zhruba patnáct minut před koncem, ale ani teď se na výsledku nic nezměnilo. V 79. minutě se dostali do ojedinělé šance domácí a hned svou šanci dokázali využít, když se neomylně podruhé v zápase trefil Pekarovič. Poslední šanci mají hosté minutu před závěrečným hvizdem, ale rychlý brejk, při kterém postupovali tři útočníci na dva bránící hráče Loštic, nedokázali proměnit. Řetězárna tak prožila velmi nepovedený zápas a po několika neproměněných stoprocentních šancích prohrála v Lošticích 2:1. 



Sestavy


SK Loštice
A. Václav [-] - R. Petruška [-] , P. Hlaváč [-] , D. Vyroubal [-] (46. A. Novák [-] ) , M. Dajčar [-] - T. Pekarovič [-] , J. Vinkler [-] (87. J. Fritsch [-] ) , V. Kneifel [-] , J. Ďurček [-] - J. Mikeš [-] , J. Másilko [-] (67. P. Hopják [-] ) -

SK Řetězárna
J. Till [-] - M. Lukáč [-] , Z. Opravil [-] , O. Maceček [-] , B. Bartoš [-] - F. Jati [-] , D. Mravec [-] (69. J. Nováček [-] ) , R. Zrník [-] , M. Málek [-] (79. J. Grimm [-] ) - J. Babčák [-] (64. J. Hanúsek [-] ) , R. Michálek [-]

ŽK: 28. P. Hlaváč , 60. T. Pekarovič , 81. M. Dajčar .
Místo: Loštice. Počet diváků: 88. Rozhodčí: Langhammer Luděk ml. - ŠEBESTA Vratislav, STRAKA Michal.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.