Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

22.08.2015 16:30

3.kolo, Olomoucký | 1.A třída sk. A, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Maletín dohrával v devíti a v Rapotíně vyhořel


0

Trápící se Maletín zajížděl ve třetím kole ALEA sportswear 1.A tř. sk. A na půdu Rapotína. Utkání se mělo odehrát na maletínském hřišti, ale z důvodu špatného stavu hrací plochy byl po dohodě obou celků zápas odehrán v Rapotíně. Maletín ale zápas těžce nezvládl. V Rapotíně dostal šest gólů a navíc dohrával po dvou červených kartách v prvním poločase v devíti lidech. Rapotín deklasoval Maletín 6:1.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Úvod zápasu ale patřil hostujícímu celku. Do první šance se dostal Daniel Beran, který obešel dva branící hráče, ale svou střelu poslal pouze nad. V 5. minutě měl Rapotín šanci zahrávat zajímavou standardní situaci. Valentovu střelu k tyči ale Pagáč vyrazil. Ve 13. minutě se v dobré střelecké pozici ocitl Březina, ale ten se v zakončení unáhlil a branku Maletína netrefil. Útočník Rapotína se o pár minut později dostal do další dobré příležitosti, ale po samostatném úniku trefil pouze hostujícího brankáře. V 19. minutě přišel první důležitý moment zápasu. Březina pěkně obešel Marka Berana, ten ho dokázal zastavit pouze za cenu faulu, a jelikož byl posledním bránícím hráčem Maletína, rozhodčí Křepský mu ukázal červenou kartu. Početní převahu domácí dokázali zužitkovat už po dvou minutách. K další standardní situaci se postavil Valenta a krásnou ranou k tyči otevřel skóre zápasu. Čtyři minuty po prvním vyloučení se musel do sprch poroučet další maletínský hráč. Milan Michalčák neudržel nervy na uzdě a po surovém zákroku na domácího Vicence viděl také on rovnou červenou kartu. Ve 33. minutě šli domácí do dvougólového vedení, když se po pěkné individuální akci trefil Březina. Ve 40. minutě je pro domácí ještě veseleji. Březina krásně prošel středem hřiště a parádní střelou zvýšil na 3:0. V první půli se toho již více neudálo. Hosté tak šli do kabin s třígólovou ztrátou a dvěma červenými kartami na kontě. 

Se začátkem druhého poločasu se kvůli početní nevýhodě hostů nepočítalo s velkými šancemi Maletína na vyrovnání. A domácí to potvrdili hned po třech minutách. Štěpán Hudec postupoval s míčem po levé straně, odkud přihrál pod sebe na volného Březinu, který s přehledem zkompletoval hattrick - 4:0. V 56. minutě se do zakončení dostal domácí Kocourek, ale jeho pokus skončil těsně vedle levé tyče hostujícího Pagáče. Hosté, hrající v devíti lidech, se do šancí dostávali pouze po rychlých protiútocích. Po jednom z nich vyzkoušel pozornost brankáře Mošonce maletínský Lukáš Michalčák, ale domácí brankář jeho střelu dokázal vyrazit na roh. V 68. minutě to bylo již 5:0, když dalekonosný pokus Šlesingera zaplul za záda strážce maletínské brány. O deset minut později se domácí fanoušci radovali již pošesté. Indra se probil až před hostujícího brankáře a krásným obstřelem zvýšil na 6:0. O čestný úspěch Maletína se postaral tři minuty před koncem Lukáš Michalčák, který znížil na konečných 6:1 po pěkné kombinaci. Rapotín si tak připsal třetí výhru v sezóně a společně s Haňovicemi je jediným celkem, který má na svém kontě plný počet bodů. Jeden z aspirantů na postup, Maletín, ani ve třetím zápase nedokázal zvítězit, a po třech kolech má jediný bod.



Ohlasy k zápasu


TJ Jiskra Rapotín
Marcel Holomek - kapitán domácích: Zápas probíhal v naší režii, na úkor dvou vyloučených hráčů Maletína. Červené karty dostali oba hráči zaslouženě, a myslím, že rozhodčí řídil zápas kvalitně. Utkání s dramatickým zápasem jsme ale zvládli dobře. Náš tým to psychicky zvládl, a zápas jsme odehráli dle očekávání. Mohli jsme dát i více gólů, kdybychom proměnili všechny šance. Tři body doma, je to paráda.




Sestavy


TJ Jiskra Rapotín
V. Mošonec [-] - B. Hudec [-] , M. Holomek [-] , R. Šlesinger [-] (69. L. Zajíc [-] ) , L. Střelec [-] (62. J. Heblák [-] ) - M. Kocourek [-] (76. L. Čech [-] ) , T. Indra [-] , T. Valenta [-] , O. Vicenec [-] , Š. Hudec [-] - M. Březina [-] (76. S. Krahula [-] ) -

TJ Maletín
R. Pagáč [-] - J. Dittrich [-] , J. Mičker [-] (46. O. Kuchař [-] ) , J. Nevrlý [-] , M. Beran [-] - L. Michalčák [-] , D. Beran [-] , J. Kotrlý [-] , P. Havlík [-] , O. Klimeš [-] - M. Michalčák [-] -

ŽK: 28. M. Kocourek , 53. T. Indra - 21. J. Nevrlý , 22. J. Mičker , 32. L. Michalčák . ČK: 19. M. Beran , 23. M. Michalčák .
Místo: Rapotín, tráva. Počet diváků: 120. Rozhodčí: Křepský Michal - MOLÍK Jan, BALÚN Vladislav.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.