3:1
(2:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

30.08.2015 16:30

4.kolo, Olomoucký | 1.A třída sk. A, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Konice s přehledem porazila Černovír


Branky


4. P. Antl , 21. J. Rus , 60. P. Antl - 87. M. Havelka
0

Ve čtvrtém kole ALEA sportswear 1.A tř. sk. A na sebe narazily celky Konice a Černovíra, které se naposledy potkaly v roce 2006, kdy Černovír ještě v 1. B třídě prohrál s konickým ''béčkem'' 3:1. Stejný výsledek se po dvou brankách Antla a jedné trefě Ruse urodil i tentokrát, za hosty v závěrečných minutách korigoval Havelka. Konice tak zůstává na své půdě stoprocentní, Černovír si bude muset na první body z venku ještě počkat. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Od úvodních minut prvního poločasu byla znát herní převaha domácího týmu, který výborně kombinoval a zejména po své levé straně se dostával do nebezpečných šancí. Na první změnu skóre se čekalo pouze čtyři minuty. Petr Antl dostal dlouhý míč na levou stranu, potáhl ho do středu hřiště a mezi nohama bránícího hráče za pomocí mírné teče poslal domácí do vedení. I nadále se obraz hry neměnil, a domácí pokračovali v nebezpečných akcích, zejména z křídelních prostorů. Žádná z nadějně vyhlížejících šancí ale neskončila ohrožením Sedlářovy branky. Hosté se do situací, které by znamenaly nebezpečí pro domácí branku, dostávali pouze z brejkových situací. Nic než rohové či přímé kopy z nich ale vytěžit nedokázali. Ve 21. minutě se k přímému kopu sedm metrů za hranící velkého vápna postavil Jaromír Rus a přesnou ranou k tyči poslal hosty do dvoubrankového vedení. Ani druhý obdržený gól hosty nevyburcoval k většímu ofenzivnímu snažení, a domácí v poklidu kontrolovali hru. Černovír se uchyloval pouze k dlouhým nákopům, které často končily až u brankáře Machače, nebo si s nimi bez problémů poradila obrana domácích. Do další příležitosti se ještě dostali domácí fotbalisté, ale Sedlář nadvakrát dokázal nebezpečí zažehnat. Koničtí ještě měli příležitost zahrávat několik rohových kopů, ale ve třetí gól v černovírské síti žádný z nich nevyústil. První poločas tedy sudí Krpec ukončil za stavu 2:0. 

O poločasové přestávce udělal trenér hostů dvě změny a čekalo se, jestli bude Černovír schopen pokusit se s výsledkem něco udělat. Hra byla ale i v úvodu druhého poločasu převážně v režii domácích. Pěkných křídelních akcí už ale ubylo, stejně jako šancí. Do jedné výrazné se dostal domácí M. Drešr, ale Sedlář tentokrát svůj tým podržel. Na rozdíl tří branek domácí odskočili v 60. minutě. Po mírných zmatcích v obraně hostů a další akci po levé straně hřiště se míč dostal až na malé vápno k Petru Antlovi, a ten neměl nejmenší problém doklepnout míč do prázdné brány. Utkání se již zdálo rozhodnuté, ale po třetí inkasované brance se do šancí začali dostávat i hosté. V první z nich se objevil Havelka, ale jeho střela z hranice pokutového území skončila s pomocí domácích hráčů mimo tři tyče konické branky. Podobně si vedl o pár minut později Ševčík, ani ten nedokázal z prakticky stejného místa trefit Machačovu branku. Hosté se dočkali až tři minuty před koncem hrací doby. Černovírští se dostali do rychlého protiútoku, míč se dostal k Havelkovi, který si obhodil bránícího hráče a tváří v tvář konickému brankáři dokázal střelou na přední tyč alespoň opticky zmírnit porážku. Další šance už k vidění nebyly, a Konice tak svého soupeře zdolala 3:1. 



Sestavy


Sokol Konice
P. Machač [-] - L. Blaha [-] (80. M. Gottwald [-] ) , M. Drešr [-] (58. F. Bílý [-] ) , J. Rus [-] , J. Vogl [-] , F. Drešr [-] (84. D. Laštůvka [-] ) , P. Antl [-] (88. M. Jurník [-] ) , T. Sedláček [-] , R. Řehák [-] , J. Kořenovský [-] , L. Bílý [-] (75. P. Sedláček [-] )

TJ Slovan Černovír
J. Sedlář [-] - L. Murárik [-] (46. D. Zdráhal [-] ) , A. Špička [-] (73. D. Koupil [-] ) , M. Géc [-] , P. Švajda [-] - M. Kuba [-] (46. T. Kesler [-] ) , J. Kvapil [-] , K. Okleštěk [-] (85. J. Gross [-] ) , M. Ševčík [-] - M. Havelka [-] , E. Pulkert [-] (64. R. Pučálka [-] ) -

Místo: Konice, UMTRA. Počet diváků: 110. Rozhodčí: KRPEC Radomír - KUČERA Zdeněk, BĚHAL Radek.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.