0:2
(0:2)
13. M. Stach
34. P. Ježo (vl.)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

06.09.2015 10:00

5.kolo, Olomoucký | 1.A třída sk. A, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Bělkovice loupily v Černovíře


Branky


13. M. Stach , 34. P. Ježo (vl.)
0

Slovan Černovír si po dvou vítězstvích na domácí půdě brousil zuby na další tři body, tentokrát v zápase s Bělkovicemi, které se na černovírském hřišti představily v rámci pátého kola ALEA sportswear 1.A tř. sk. A. Domácím ale plány vůbec nevyšly. Nedokázali totiž proměnit ani jednu ze svých šancí, naopak hosté proměnili svou jedinou vážnější příležitost, a druhý gól si dokonce vstřelili sami domácí fotbalisté. Bělkovice tak vytěžily z minima maximum a z Černovíra odjížděly se třemi body za výhru 0:2.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Lépe do zápasu vstoupili domácí fotbalisté a hned v úvodu si vytvořili mírný tlak, ze kterého ale dokázali vytěžit jen několik standardních situací. Z těch však k ohrožení branky Bělkovic nedošlo. Následné chvíle přinesly hodně vzrušení. Po dlouhém nákopu za obranu hostů mohl postupovat sám na bránu Ševčík, brankář Vidrman však vyběhl a diskutabilním zákrokem celou akci přerušil, což vedlo k velké vlně nevole v řadách domácích, kteří se dožadovali odpískání ruky mimo brankoviště. Rozhodčí však jasným gestem odmítl jakékoliv diskuze. Jedinou šanci hostů představoval přímý kop pět metrů za hranicí velkého vápna, se kterým ale Gross neměl sebemenší problémy. Postupem času se ale hostující hráči začali více osmělovat, zejména z rychlých protiútoků. Po jednom z nich si křižný míč z levé strany hřiště našel ve vápně domácích hostující záložník Stach a z voleje nechytatelně poslal Bělkovice do vedení. Po úvodní brance zápasu se obraz hry nezměnil, a k vidění byla stálá snaha domácích o prolomení obranných valů hostů, kteří spoléhali na zabezpečenou obranu a rychlé protiútoky. Neuchytila se ani Švajdova hlavička po centru z pravé strany, která skončila těsně vedle bělkovické branky, ani dalekonosná rána domácího Oklešťka, jehož pokusu také chybělo jen pár centimetrů. Hostující brankář neinkasoval ani po štiplavé ráně Jakuba Kvapila, kterou dokázal udržet ve svých rukavicích. Ve 34. minutě se hostující Hložánka šikovně uvolnil ve středu hřiště přes dva černovírské hráče a chtěl oslovit nabíhajícího útočníka. Svou nepříliš přesnou přihrávkou však trefil pouze domácího stopera Ježa, který míč nepovedeným odkopem poslal za záda Grosse. I v tomto případě byl domácí brankář bezmocný. Bělkovice se tak prakticky bez velké námahy dostaly do dvougólového vedení. Černovírští se ještě mohli dočkat snížení v závěru poločasu, Pulkert ale po centru Aleše Špičky v dobré pozici netrefil branku. Do šaten tak odcházeli hosté s náskokem dvou gólů. 

I druhý poločas byl ve znamení černovírské snahy o vyrovnání. Ale šlo spíše o platonický tlak, do vyložených šancí se domácí nedokázali propracovat. A když už se hráči Černovíra do šancí dostali, dokázali je někdy až neuvěřitelně zahodit. Největší příležitost ke snížení měl Špička, který po závaru trefil střelou z deseti metrů pouze na čáře stojícího obránce. O pár minut později se v podobné situaci objevil i Ševčík, ale míč netrefil tak, jak by chtěl. Hosté se nikam nehnali a spíše vyčkávali na to, co předvede soupeř. Nepříjemný moment přišel v 55. minutě, kdy se v souboji zranil bělkovický útočník Krzyžánek, za což se hosté dožadovali minimálně žluté karty pro faulujícího Špičku. Dostal ji však bělkovický Forejt za protesty. Dlouhé minuty se poté hrálo spíše ve středu hřiště bez situací, které by vedly k nebezpečí na jedné či druhé straně. Definitivně poslední šanci měl střídající Pučálka, ale svou střelu poslal vysoko nad branku Bělkovic. Ty tak z prakticky jediné své šance dokázaly vytěžit 200% a z Černovíra si odvážejí výhru 0:2.



Sestavy


TJ Slovan Černovír
J. Gross [-] - L. Murárik [-] , P. Ježo [-] , M. Géc [-] , P. Švajda [-] (41. A. Špička [-] ) - M. Ševčík [-] , M. Kuba [-] (66. R. Pučálka [-] ) , J. Kvapil [-] , K. Okleštěk [-] , D. Zdráhal [-] - E. Pulkert [-] (77. R. Nestrojil [-] )

SK Bělkovice-Lašťany
T. Vidrman [-] - M. Stach [-] (83. J. Horčičák [-] ) , P. Krzyžánek [-] (63. L. Vlasák [-] ) , P. Dittrich [-] (54. O. Vrána [-] ) , K. Forejt [-] , M. Sklenář [-] , D. Hložánka [-] , M. Svrčina [-] , V. Zdráhal [-] , J. Theimer [-] , P. Zeman [-]

ŽK: 80. A. Špička - 20. M. Sklenář , 32. V. Zdráhal , 62. K. Forejt .
Místo: Tvrdíkova 10,tráva. Počet diváků: 112. Rozhodčí: Langhammer Luděk ml. - STRAKA Michal, ŠEBESTA Vratislav.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.