J. Fialek 23. (p.)
V. Kneifel 60.
2:1
(1:1)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

27.09.2015 16:00

8.kolo, Olomoucký | 1.A třída sk. A, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Černovírské trápení pokračuje


Branky


23. J. Fialek (p.) , 60. V. Kneifel - 1. J. Kvapil
0

V osmém kole ALEA sportswear 1.A tř. sk. A se utkaly dva týmy, které nezažívaly zrovna oslnivou první třetinu sezony. Oba celky měly na svém kontě shodně pouhých sedm bodů, a výhra je tak mohla posunout do bezpečnějších vod. Štastnější nakonec byli fotbalisté Loštic, kteří, i když prohrávali od první minuty, dokázali nakonec zápas otočit a zvítězit 2:1. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Černovírští začali tím nejlepším možným způsobem, když hned v 1. minutě hostující Kvapil po mírných zmatcích v obraně Loštic přízemní střelou k tyči prostřelil domácího brankáře Václava. Hosté byli i nadále aktivnějším týmem a svým pohybem dělali domácím hráčům neustálé problémy. Do dvougólového vedení mohl svůj tým poslat Havelka, po Kvapilově rohu ale poslal hlavou míč v dobré pozici pouze nad. Po dalším rohovém kopu se opřel do odraženého míče hostující A. Špička, loštický brankář ale efektním zákrokem zabránil brance. Loštice se do této doby nedostaly ani do náznaku nějaké šance, ovšem ve 23. minutě jim byla nabídnuta takřka stoprocentní příležitost. Domácí stoper Mikeš poslal dlouhý odkop až na stopery hostujícího celku, míč propadl k domácímu Pekarovičovi, a Géc situaci řešil stažením soupeře ve vlastní šestnáctce. Rozhodčí bez váhání nařídil pokutový kop, ke kterému se postavil Fialek a bez problémů vyrovnal. Do další slibné možnosti se dostal opět Kvapil, ale v přečíslení volil pouze střelu vedle loštické branky. V dalším náznaku gólové šance nedokázal Ševčík zužitkovat Zdráhalovo vysunutí za obranu. V  zajímavé příležitosti se poté objevil domácí Kneifel, ale svou zpětnou přihrávkou nenašel žádného ze spoluhráčů. O několik minut později záložník Loštic mířil mimo tři tyče Grossovy branky. První poločas tak skončil remízou 1:1.

Druhý poločas začal dvěma velkými šancemi domácího celku. Nejdříve domácí Fritsch z velkého úhlu netrefil odkrytou branku Černovíra, v další příležitosti Murárik stačil na poslední chvíli vykopnout míč z brány. Hosté byli v těchto fázích takřka bezzubí, prezentovali se pouze nevýraznou střelou doprostřed brány, kterou vyprodukoval střídající Pulkert. Další pokusy z kopačky Kvapila domácího Václava neohrozily. Rozhodující okamžik zápasu přišel v 60. minutě. Dlouhý aut do vápna hostů propadl až na zadní tyč ke zcela volnému Kneifelovi, který pohotově doklepl míč do brány a poslal svůj tým do vedení. Hosté měli poté ve zbytku zápasu zřejmě více míč na kopačkách, ale ke gólovým příležitostem jejich snaha nevedla. Vypracovali si tak pouze několik rohových kopů, které ale domácí fotbalisté bez větších potíží odvrátili. Loštice si tak pohlídaly jednogólový náskok až do konce zápasu, po kterém si připsaly velmi cenné tři body za výhru 2:1.



Sestavy


SK Loštice
A. Václav [-] - T. Pekarovič [-] (69. M. Kneifel [-] ) , J. Fritsch [-] (84. P. Růžička [-] ) , V. Plhák [-] , J. Vinkler [-] , V. Kneifel [-] , J. Fialek [-] , J. Ďurček [-] , M. Dajčar [-] , J. Mikeš [-] , P. Hopják [-] (89. A. Novák [-] )

TJ Slovan Černovír
J. Gross [-] - L. Murárik [-] (77. R. Pučálka [-] ) , A. Špička [-] , M. Géc [-] , P. Švajda [-] - M. Kuba [-] (46. E. Pulkert [-] ) , J. Kvapil [-] , M. Ševčík [-] (81. K. Okleštěk [-] ) , D. Zdráhal [-] (73. T. Kesler [-] ) , P. Ježo [-] - M. Havelka [-]

ŽK: 84. M. Kneifel , 86. P. Růžička - 67. L. Murárik , 76. E. Pulkert .
Místo: Loštice. Počet diváků: 91. Rozhodčí: Habich Otakar - KREIF Miroslav, ZEMÁNEK Pavel.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.