Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

10.10.2015 15:00

10.kolo, Olomoucký | 1.A třída sk. A, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Řetězárna dvakrát vedla, na víc než bod to ale nestačilo


Branky


0

V desátém kole ALEA sportswear 1.A tř. sk. A se utkaly týmy České Vsi a Bělkovic, které před tímto zápasem dělily pouhé dva body. Čekalo se tak poměrně vyrovnaní utkání, i když domácí si zřejmě díky dobrým výsledkům z posledních domácích zápasů brousili zuby na tříbodový zisk. To se hráčům Řetězárny nakonec nepodařilo, a i když dvakrát vedli, bělkovičtí dokázali pokaždé srovnat krok, a zápas tak skončil remízou 2:2. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Do první šance zápasu se dostali hráči České Vsi v 7. minutě, Obšil však mířil nepřesně. Podobně si vedl o tři minuty později jeho spoluhráč Chromek, ani ten v tísni nedokázal trefit Axmanovu branku. O minutu později bělkovického brankáře prověřil Nováček, úvod zápasu tak patřil jasně domácím fotbalistům. Skóre se neměnilo ani ve 20. minutě, když Babčák minul branku Bělkovic po centru Jatiho. Ve 23. minutě však přišel nekrásnější moment zápasu, který dal zapomenout na všechny předchozí neproměněné šance. Domácí Michálek se dostal na půli hřiště k míči, potáhl jej směrem k brance Bělkovic a následnou nechytatelnou bombou z dobrých pětadvaceti metrů vyhnal veškerou havěť z růžku bělkovické branky - 1:0. O minutu později se Michálek předvedl i na opačné straně hřiště, když vykopl míč z brankové čáry za již překononaným Dostálem. Několik minut před poločasovou přestávkou se do nadějného přečíslení dostali hosté, Zrník však výborným obranným zákrokem vyrovnání nepřipustil, a do šaten se tak šlo za stavu 1:0. 

Druhá půle začala velkým tlakem hostů, domácí obrana ale zatím společně s Dostálem všechny bělkovické šance likviduje, ovšem vyrovnání hostů bylo v těchto chvílích doslova na spadnutí. V 52. minutě k tomu byli hráči Bělkovic nejblíže, brankáře Řetězárny však zachraňuje tyč. V 56. minutě měli hosté výhodu standardní situace, po které opět zvonila tyč za domácím Dostálem, odražený míč se ale odrazil k Vránovi, a ten pohotově vyrovnal na 1:1. V 64. minutě měli ale opět důvod k radosti domácí hráči. Jati našel na hranici šestnáctky Chromka, který parádním obloučkem pod břevno Axmanovy branky posílá svůj tým opět do vedení - 2:1. Radost však domácím nevydržela ani minutu, když Hložánka nekompromisně potrestal obrovskou chybu Macečka. Bylo tedy vyrovnáno, ale oba týmy chtěly strhnout výsledek ve svůj prospěch. Šance střídajícího Bajzy na straně jedné ani Hložánkova tutovka na straně druhé však brankou neskončily, a oba soupeři se tak rozešli smírně po remíze 2:2.



Sestavy


SK Řetězárna
J. Dostál [-] - O. Maceček [-] , J. Nováček [-] , B. Bartoš [-] - M. Chromek [-] , D. Mravec [-] , A. Obšil [-] (79. K. Bajza [-] ) , R. Zrník [-] - F. Jati [-] , J. Babčák [-] , R. Michálek [-]

SK Bělkovice-Lašťany
T. Axman [-] - M. Sklenář [-] , P. Dittrich [-] (70. J. Horčičák [-] ) , O. Vrána [-] , M. Stach [-] , M. Sklenář [-] , D. Hložánka [-] , L. Vlasák [-] (77. J. Pavlita [-] ) , V. Zdráhal [-] , M. Svrčina [-] , M. Opichal [-]

ŽK: 77. R. Michálek - 41. M. Sklenář .
Místo: Černá Voda. Počet diváků: 130. Rozhodčí: Šebesta Vratislav - LANGHAMMER Luděk, STRAKA Michal.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.