Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

11.10.2015 15:00

10.kolo, Olomoucký | 1.A třída sk. A, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Haňovice prohrály potřetí v řadě


Branky


0

Desáté kolo ALEA sportswear 1.A tř. sk. A svedlo dohromady celky Haňovic a Hluboček. Domácí, kteří si vstup do sezony nemohli představovat lépe, se dostali do menší výsledkové krize, a proti soupeři z Hluboček chtěli po dvou nepovedených zápasech konečně naplno bodovat. To se jim ale absolutně nepovedlo. Hosté svého soka dokonale zaskočili a po dvou brankách v poslední desetiminutovce si odváželi tři body za výhru 1:3.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Hráči Hluboček dali všem přihlížejícím zapomenout na tabulkové postavení obou týmů a od úvodu zápasu se zakousli do svého soupeře. Oproti minulým utkáním se také vyvarovali zbytečných chyb v obraně a hlavně zbytečně neinkasovali, jak tomu bývá v jejich případě zvykem. Domácí hráče vůbec nepouštěli do hry a drželi míč na své útočné půli. A postupem času přicházely i šance. První velká přišla v 19. minutě, Dušan Hlaváč ale po krásném uvolnění Pospíšila nedokázal překonat Šikla. I po neproměněné šanci hosté pokračovali v aktivní hře. Nejkrásnější akce prvního poločasu se zrodila ve 30. minutě. Hostující Karas dlouhým pasem za obranu domácích našel nabíhajícího Henkla, který si jeho pobídku ukázkově zpracoval a postupoval na domácího brankáře. V zakončení však selhal, a skóre tak zůstalo nezměněné. Hosté ale měli po Šiklově zákroku výhodu rohového kopu. Ten si vzal na starost Pudil, a po jeho přesném centru Goldsheid hlavou rozvlnil síť za zády bezmocného brankáře Haňovic - 0:1. Ani po vstřelené brance se obraz hry nezměnil. Fotbalisté Hluboček i nadále kontrolovali hru a svého soupeře do ničeho nepouštěli. Nakonec se ale domácí svých šancí dočkali, a hned bylo před Plchem hodně horko. Nejprve šli domácí hráči do nadějného přečíslení tři na jednoho, ale obránce hostů dokázal na poslední chvíli vystihnout Vilímcovu přihrávku na Zavadila, který by již zřejmě uklízel do prázdné brány. Poté Přikryl připravil o míč Krbečka a postupoval sám na brankáře Hluboček, překonat ho však nedokázal. A poslední šanci prvního poločasu měl na svědomí domácí Krajc, svou šanci ale pouze odevzdal Plchovi do rukavic. Do kabin se tak odcházelo za poměrně překvapivého stavu. 

Po přestávce převzali iniciativu domácí hráči a přišpendlili svého soupeře na vlastní půlku. Do šestnáctky hostů létal jeden centr za druhým, a vyrovnání tak viselo doslova na vlásku. Domácím se však stále nedařilo protrhnout střeleckou smůlu. Do několika nadějných šancí se dostal aktivní Krajc, akcím ale chyběla lepší finální fáze, když nedokázal najít dobře postavené spoluhráče nebo selhal i ve své šanci, kterou mu překazil Plch. Do velké šance se dostal po Krajcově přihrávce Přikryl, ale nedokázal trefit branku Hluboček. Do samostatného úniku se poté dostal Krajc, s jeho slabou střelou si ale hostující Plch poradil. 75. minutě se domácí konečně dočkali vyrovnání. Přikrylův přímý kop dokázal brankář Hluboček ještě vyrazit, na Vilímcovu dorážku už byl ale krátký - 1:1. Domácí tato branka ještě více povzbudila, v některých momentech se dokonce zdálo, že je jich snad na hřiště víc. Přišel však blesk z čistého nebe. Hostující Henkl napřáhl z dobrých osmnácti metrů a střelou do pravého dolního roku opět vrátil vedení na stranu svého týmu. O pár minut později Šikl svým odkopem trefil atakujícího Krbečka, od kterého se míč odrazil do sítě haňovické branky. Hosté se tak prakticky zadarmo dostali do dvougólového vedení. Po zbytek zápasu si ani jeden z týmů další šance nevytvořil, a Hlubočky si tak poměrně nečekaně připsaly v Haňovicích první výhru na hřišti soupeře v této sezoně. 



Ohlasy k zápasu


TJ Doubrava Haňovice
Pavel Přidal - obránce domácích: Třicet pět minut prvního poločasu byla z našeho pohledu katastrofa. Mohli jsme prohrávat i více než o gól, pak jsme ale zbytek zápasu byli jasně lepší. Zbytečně ztracené body. Poslední zápasy nás trápí koncovka, z tolika šancí dát jenom jeden gól je bída. Navíc jsme ve druhém poločase zase dva laciné góly dostali.




Sestavy


TJ Doubrava Haňovice
L. Šikl [-] - R. Sobota [-] , P. Přidal [-] , M. Uvízl [-] - R. Bednář [-] , L. Grossmann [-] (33. L. Vyhnálek [-] ) , M. Vilímec [-] , D. Zavadil [-] , T. Přikryl [-] - T. Přikryl [-] - M. Krajc [-]

FK Hlubočky
T. Plch [-] - B. Pudil [-] , M. Goldscheid [-] , J. Karas [-] - M. Krbeček [-] , J. Frýdek [-] (76. T. Oral [-] ) , J. Stloukal [-] , L. Ferenčík [-] , J. Henkl [-] - D. Hlaváč [-] (84. M. Svozil [-] ) , B. Pospíšil [-] -

ŽK: 34. L. Ferenčík , 61. B. Pudil , 70. J. Stloukal .
Místo: Kluzovo 30,tráva. Počet diváků: 110. Rozhodčí: KUČERA Zdeněk - KRPEC Radomír, MACHALA Martin.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.