Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

11.10.2015 15:00

10.kolo, Olomoucký | 1.A třída sk. A, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Loštice proti Rapotínu nepřekvapily


Branky


0

Fotbalisty Loštic po prohře v Maletíně čekalo další náročné utkání, tentokrát v rámci desátého kola ALEA sportswear 1.A tř. sk. A. Na jejich hřiště totiž zavítal současný lídr tabulky z Rapotína. Hosté, potýkající se stále s absencemi hráčů základní sestavy, nakonec potvrdili předzápasové očekávání a z Loštic si odvezli tři body za výhru 2:3. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Jiskra se dostala do první šance zápasu již ve 2. minutě. Čech našel přihrávkou volného Březinu, který ještě vylepšil střeleckou pozici pro Indru, ten však v dobré příležitosti netrefil branku Loštic. V 7. minutě viděl skromný počet přihlížejících díváků první branku. Luděk Čech potáhl míč po pravé straně, poslal nebezpečný centr před loštického brankáře, který na míč nedosáhl, a na zadní tyči číhající Štěpán Hudec bez problémů hlavou otevřel skóre zápasu. V 11. minutě vyrobila domácí obrana obrovskou chybu v rozehrávce, po rychlém brejku Valenty s Březinou se do stoprocentní šance dostal Indra, který však trestuhodně přestřelil Václavovu branku. Ve 30. minutě už ale Loštice podruhé kapitulovaly. Bohuslav Hudec vybojoval míč na půli hřiště a postupoval sám k šestnáctce Loštic. Poté křižnou přihrávkou oslovil nabíhající Valentu, a ten sám tváří v tvář domácímu brankáři zvýšil na 0:2. V 37. minutě Valenta zakroutil svůj rohový kop přímo na horní tyč domácí svatyně. Těsně před poločasovou přestávkou mohl náskok Jiskry zvýšit Březina, jeho laxní zakončení ale Václav likviduje bez velkých potíží. A nakonec se dočkali i loštičtí. Po chybě Bohuslava Hudce se míč dostal až k Dajčarovi, který dalekonosnou ranou orazítkoval břevno Andělovy branky, odražený míč se odrazil k dobíhajícímu Hopjákovi, který jej doklepl do brány a vstřelil tak kontaktní branku svého týmu - 1:2. Domácí tak první poločas i přes velkou herní převahu hostů zakončili se stále nadějným výsledkem. 

Úvod druhé půle byl poměrně poklidný. Oba týmy se soustředily zejména na obranu a nepouštěly se do žádných zbrklých akcí. V 56. minutě vyzkoušel pozornost domácího brankáře Indra, jeho střela mu ale nenadělala velké starosti. V 63. minutě se po centru Čecha dostal do šance zcela volný Štěpán Hudec, vystřelil však jen vysoko nad. V 65. minutě hosté přidali třetí branku. Vicenec krásně našel volného Březinu, který obešel posledního bránícího hráče a v samostatném úniku si poradil na výbornou a zvýšil na 1:3. O pár minut později mohl náskok svého týmu zvýšit po zaváhání obrany domácích Indra, ten však neměl svůj den, a brankář jeho střelu vyrazil na roh. Fotbalisté Loštic mohli opět snížit v 74. minutě, když po ruce Kocourka dostali možnost zahrávat pokutový kop. Loštický exekutor však napálil jen břevno branky Rapotína, a s následnou dorážkou si poradil brankář Anděl. S blížícím se koncem utkání byli domácí stále nebezpečnější, a hosté se začali strachovat o výsledek. Brankář Jiskry ale předvedl několik dobrých zákroků a držel tak dvoubrankové vedení svého týmu. Minutu před koncem základní hrací doby se ale fanoušci Loštic přece jen dočkali. Hostující brankář chyboval v rozehrávce, čehož bez zaváhání využil Mikeš, jehož lob následně skončil až v síti - 2:3. V následném dvouminutovém nastavení se již nic zajímávého neudálo, a Rapotín si tak dle předpokladů odvážel z Loštic tři body a potvrdil první místo v tabulce. 



Ohlasy k zápasu



TJ Jiskra Rapotín
Tomáš Valenta - kapitán hostů: Hned od začátku utkání jsme předváděli naši hru. Škoda jen, že jsme si nechali dát těsně před koncem prvního poločasu kontaktní branku. V první části jsme měli hodně šancí a kdybychom po půli vedli o pět gólů, nikdo by se nemohl divit. Domácí hráči se zmohli jen na nákopy na dva útočníky. Po gólu Březiny jsme hodně polevili a nedokázali udržet míč na kopačkách. Zbytek utkání už se v podstatě dohrával. Jsme rádi za tři body.



Sestavy


SK Loštice
A. Václav [-] - J. Hejný [-] (79. P. Růžička [-] ) , M. Pagáč [-] (82. J. Komínek [-] ) , J. Vinkler [-] , M. Kneifel [-] (55. J. Fritsch [-] ) , P. Hopják [-] (73. A. Novák [-] ) , J. Fialek [-] , J. Ďurček [-] , M. Dajčar [-] , J. Mikeš [-] , V. Plhák [-]

TJ Jiskra Rapotín
T. Anděl [-] - L. Čech [-] (87. L. Střelec [-] ) , T. Indra [-] , T. Valenta [-] , O. Vicenec [-] , Š. Hudec [-] , Z. Horák [-] , M. Kocourek [-] (77. O. Trunkát [-] ) , M. Holomek [-] , M. Březina [-] , B. Hudec [-]

ŽK: 18. J. Ďurček , 23. M. Pagáč , 42. J. Mikeš , 71. J. Vinkler - 58. M. Březina , 61. B. Hudec , 74. M. Kocourek .
Místo: Loštice. Počet diváků: 68. Rozhodčí: JURČÁK Milan - KREIF Miroslav, ZBÝŇOVEC Josef.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.