1:2
(0:1)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

18.10.2015 10:00

11.kolo, Olomoucký | 1.A třída sk. A, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Troubelice loupily v Černovíře


Branky


0

Fotbalisté Černovíra v 11. kole ALEA sportswear 1.A tř. sk. A hostili soupeře z Troubelic. Domácí toužili utkání dovést do vítězného konce, jelikož jim po deseti odehraných zápasech patřila desátá příčka, a jejich pronásledovatelé na ně začali zle dotírat. Hosté měli před tímto zápasem na svém kontě pouze o tři body více, šlo tedy i z jejich pohledu o velice důležité utkání. Nakonec se i přes velký počet šancí domácích hráčů po devadesáti minutách radovali hosté, kteří svého soupeře zdolali 1:2.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Úvodní minuty utkání se nesly spíše v duchu oťukávání. Žádný ze soupeřů se nehnal bezhlavě do zakončení, fanoušci si tudíž museli na šance počkat. Do té první se dostali hráči Černovíra, po Keslerově centru ale Kuba poslal své nedůrazné zakončení jen do brankáře Hübnera. Poté bylo dvakrát horko před domácí brankou, když Grosse následně prověřili Lolek a Zatloukal, ani jeden z hostů ale domácího brankáře nepřekonal. Šanci otevřít skóre měl také Domes, jeho hlavička z ostrého úhlu trefila pouze boční síť černovírské branky. O pár minut později přišel na půli hřiště o míč troubelický Pšeja, Havelka vysunul za obranu Kubu, který z úhlu postupoval na branku hostů. Následnou střílenou přihrávku však brankář Troubelic vyrazil na roh. Rohů a standardních situací měli domácí v prvním poločase nespočet, žádná z šancí ale neskončila nejen brankou, dokonce ani výraznějším zakončením. Zahrozili ale i troubeličtí. Po nedorozumění v šestnáctce domácích měli hosté možnost zahrávat nepřímý kop, který skončil břevnem po střele Kráčmara. Další příležitost měli domácí po půlhodině hry, Pulkertův nebezpečný centr však nedokázal tečovat žádný z jeho spoluhráčů. Následné střely Pulkerta, Ševčíka a Havelky v rozmezí několika minut zblokovala pozorná obrana hostů. Do vedení šli po devětatřiceti minutách hosté. Nepovedený Šmídův centr propadl na hranici šestnáctky k Zatloukalovi, který se z otočky trefil přesně k tyči - 0:1. Domácí po inkasované brance zvýšili obrátky a hnali se za vyrovnáním. Ševčík po zpětné přihrávce netrefil v dobré pozici branku, Švajda o pár minut později míříl lépe, jeho střele ale ještě pár centimetrů chybělo, jelikož orazítkovala břevno. Jedinou branku prvního poločasu tak vstřelili hosté, kteří odcházeli do kabin s nejtěsnějším náskokem. 

Druhý poločas přinesl stejný obrázek, jako závěr toho prvního. Domácí hráči se snažili tlačit před branku hostů, kteří se úporně bránili a spoléhali na rychlé brejky. Ve velké příležitosti se objevil domácí kanonýr Havelka, Hübnera však nedokázal prostřelit. Černovírský útočník se dostal do dalšího náznaku šance po centru Špičky, v záklonu ale nedokázal usměrnit míč za záda brankáře Troubelic. Další důležitý moment přišel v 62. minutě. Pulkertův rohový kop se dostal až k volnému Ševčíkovi, který svou střelou trefil na čáře stojícího obránce hostů. Hráči Troubelic dokázali míč odkopnout do bezpečí, k jejich štěstí až na číhajícího Lolka, který mohl postupovat na brankáře Černovíra. Jeho únik se povedlo zastavit Murárikovi, ovšem jen za cenu faulu, za který si od sudího Hampla vysloužil žlutou kartu. K následnému přímému kopu se postavil Domes a krásnou střelou přes zeď k pravé tyči Grossovy branky zvýšil na 0:2. Po této brance se hostující fotbalisté ještě více zatáhli a bránili nadějný výsledek. Šanci ke snížení měl dvacet minut před koncem Kuba, z voleje ale nedokázal dobře trefit míč a poslal ho jen vedle tyče Hübnerovy branky. Domácí se dočkali v 75. minutě. Švajda vysunul za obranu rozběhnutého Havelku, který si dobře pokryl míč a chladnokrevně obloučkem překonal vyběhnutého brankáře Troubelic - 1:2. Vrátit svému týmu dvougólové vedení mohl o chvíli později Lolek, Gross ale jeho dobře mířenou střelu k pravé tyči dokázal vyrazit na roh. Stejný hráč mohl při následující akci postupovat sám na branku Černovíra, tentokrát jeho šanci překazil zvednutý praporek pomezního rozhodčího. O vyrovnání se ještě pokusil Nestrojil, Hübner ale už změnu skóre nepřipustil. Hosté dokázali odolávat až do závěrečného hvizdu, po kterém si připsali tři body za výhru 1:2. 



Sestavy


TJ Slovan Černovír
J. Gross [-] - P. Ježo [-] , M. Ševčík [-] , P. Švajda [-] , L. Murárik [-] - T. Kesler [-] (46. R. Nestrojil [-] ) , D. Zdráhal [-] (73. K. Okleštěk [-] ) , E. Pulkert [-] , M. Kuba [-] - M. Havelka [-] , R. Pučálka [-] (46. J. Špička [-] )

TJ Sokol Troubelice
O. Hübner [-] - K. Domes [-] , V. Šmíd [-] , P. Kráčmar [-] - P. Kráčmar [-] , J. Viktorin [-] (73. D. Dušek [-] ) , L. Zapletal [-] - T. Lolek [-] - P. Pšeja [-] , M. Zatloukal [-] , J. Pur [-]

ŽK: 72. L. Murárik , 89. E. Pulkert - 37. P. Pšeja , 76. V. Šmíd .
Místo: Tvrdíkova 10,tráva. Počet diváků: 65. Rozhodčí: Hampl Evžen - LEPKA Miloslav, GRYGAR Marcel.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.