Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

18.10.2015 15:00

11.kolo, Olomoucký | 1.A třída sk. A, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Rapotín rozstřílel Štěpánov


Branky


0

Rapotín v jedenáctém kole ALEA sportswear 1.A tř. sk. A hostil celek Štěpánova, a už při pohledu na tabulku byl favorit tohoto utkání naprosto jasný. Domácí tým se nacházel na úplné špici aktuální tabulky, zatímco štěpánovským patřilo poslední místo. Rapotínští neponechali nic náhodě, svého soupeře od prvních minut drtivě svírali a nakonec ho deklasovali vysoko 7:1. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Již naprostý úvod zápasu naznačil, jak markantní rozdíl mezi oběma celky je. Hráči Rapotína dobře kombinovali na polovině soupeře a snažili se propracovat před branku Štěpánova. Skóre se poprvé měnilo už po pěti minutách hry. Po velkém nedorozumění mezi obránci hostů a brankářem Hložkem se k míči dostal Indra, který bez problémů uklidil míč do odkryté branky - 1:0. Nečekaně ale mohli udeřit hosté, když po špatně zahrané ofsajdové pasti postupoval do slibné příležitosti Zachar, vše však vyřešil ukázkově se vracející Kocourek. V 17. minutě mohli domácí hráči zvýšit náskok. Střelec našel krásnou přihrávkou volného Valentu, který se uvolnil na hranici šestnáctky a vystřelil směrem na štěpánovskou bránu. Hostující brankář ale předvedl parádní zákrok. Další příležitost Rapotína přišla ve 20. minutě. Centrovaný míč Holomka doputoval až k Vicencovi, jeho rána z voleje ale skončila pouze nad břevnem. Ve 26. minutě opět vystrčili růžky hráči Štěpánova. Po rychlém Zacharově protiútoku ale skvělým zákrokem podržel svůj tým brankář Anděl. Ve 31. minutě šli domácí do dvougólového vedení. Valenta nádherně patou našel nabíhajícího Indru, který ne příliš umístěnou střelou prostřelil brankáře hostů - 2:0. Aby toho nebylo málo, Rapotín o pouhé dvě minuty později přidal třetí gól. Štěpán Hudec našel zcela volného Holomka, ten nezazmatkoval, zpracoval si míč a přesnou střelou na zadní tyč zvýšil na 3:0. Velmi krutou desetiminutovku podtrhl ve 38. minutě Valenta, který skvěle umístěnou ranou k tyči zužitkoval Březinovu přihrávku - 4:0. První poločas tak skončil jasným vedením domácího týmu, který naprosto kontroloval zápas. Hosté se kromě dvou nadějných protiútoku nezmohli na nic. 

Do druhého poločasu vstoupili domácí fotbalisté podobně jako do první půle, když po pěti minutách hry zvyšovali na 5:0. Nutno podotknout, že s notnou pomocí hostů. Centr Holomka si totiž do své sítě srazil obránce Všetečka. V 62. minutě se ale mohli z branky radovat i hosté. Zacharův přímý kop se s obrovským štěstím odrazil k volnému Olšanskému, a ten propálil vše, co mu stálo v cestě - 5:1. Následovala ne příliš zábavná pasáž, ve které hráči Rapotína kontrolovali vývoj zápasu a nepouštěli se do bezhlavého útočení. Až dvanáct minut před koncem základní hrací doby přišla výraznější šance. Valenta potáhl míč po pravé straně až k rohovému praporku, odkud poslal přízemní centr, ale dobíhající Trunkát o pár centimetrů minul tyč Hložkovy branky. V 82. minutě mohl druhou branku v zápase přidat Holomek, ani on ale branku Štěpánova netrefil. O dvě minuty později se však domácí přece jen dočkali šestého zásahu. Trunkát oslovil nabíhajícího Vicence, ten se prosmýkl mezi dvěma bránícími hráči a nechytatelnou ranou prostřelil hostujícího brankáře - 6:1. O chvíli později Valenta chytře rozehrál standardní situaci na volného Kocourka, který měl dostatek času zamířit, brankář Štěpánova ale jeho technickou střelu na zadní tyč dokázal vyrazit na roh. Ten již ale hosté nepřečkali bez újmy. Centrovaný míč propadl až k volnému Čechovi, který ho vrátil zpět před branku hostů, kde ho číhající Kocourek s trochou štěstí uklidil za Hložka - 7:1. Rapotín si tak po závěrečném hvizdu připsal tři body za jednoznačné a ve všech ohledech zasloužené vítězství 7:1. 



Ohlasy k zápasu


TJ Jiskra Rapotín
Tomáš Valenta - kapitán domácích: V dnešním utkání bylo hned od první minuty jasné, kdo bude favoritem. Podařilo se nám hned v úvodu skórovat, což nám hodně pomohlo, ale na druhou stranu některé hráče možná až uspokojilo. Chtěl bych poděkovat celému našemu týmu, včetně všech střídajících hráčů a našim vynikajícím fanouškům.




Sestavy


TJ Jiskra Rapotín
T. Anděl [-] - L. Střelec [-] (54. L. Čech [-] ) , T. Indra [-] (58. J. Heblák [-] ) , T. Valenta [-] , O. Vicenec [-] , Š. Hudec [-] (81. S. Krahula [-] ) , Z. Horák [-] (75. P. Končický [-] ) , M. Kocourek [-] , M. Holomek [-] , M. Březina [-] (54. O. Trunkát [-] ) , B. Hudec [-]

TJ Štěpánov u Olomouce
J. Hložek [-] - J. Zachar [-] (46. M. Hanus [-] ) , R. Tuška [-] , D. Olšanský [-] , M. Chládek [-] (75. V. Krmela [-] ) , M. Černošek [-] , D. Smrček [-] , J. Novák [-] , J. Všetečka [-] , J. Hladiš [-] , J. Hubáček [-]

ŽK: 20. O. Vicenec - 71. M. Chládek .
Místo: Šumperská,tráva. Počet diváků: 110. Rozhodčí: Molík Jan - HABICH Otakar, JÍLEK Petr.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.