3:3
(0:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

18.10.2015 15:00

11.kolo, Olomoucký | 1.A třída sk. A, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Haňovice vydřely v Konici bod


Branky


9. P. Antl , 13. F. Bílý , 43. J. Vogl - 23. D. Merten , 48. D. Merten , 77. D. Merten
0

Velmi zajímavé utkání se odehrálo v rámci 11. kola ALEA sportswear 1.A tř. sk. A na hřišti Konice, kam zavítal celek Haňovic, který po doslova snovém startu začal pomalu ztrácet dech, když před tímto zápasem vyšel třikrát v řadě bodově naprázdno. Ideálně se pro hosty nevyvíjelo ani toto utkání, když o poločase prohrávali už 3:1, ale Merten třemi góly zajistil pro svůj tým alespoň bod za remízu 3:3. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Úvod zápasu vyšel jednoznačně lépe domácímu týmu. Velké problémy dělal hostům zejména aktivní Vogl, který doslova létal po levé lajně a představoval pro svého soupeře neustálé nebezpečí. V 9. minutě domácí vyjádřili svou převahu i gólově. Vogl s Drešrem zakombinovali na levé straně, a centr druhého jmenovaného se dostal až k Antlovi, který pohodlně otevřel skóre - 1:0. O čtyři minuty později to bylo již o dvě branky. Vogl vyzkoušel zpoza obránce pozornost brankáře Haňovic, ten jeho střelu vyrazil pouze před sebe, kde se objevil František Bílý a dorazil míč do odkryté brány - 2:0. Hosté přišli s odpovědí ve 23. minutě. Přikrylův centr od rohového praporku vrátil před Machače hostující kapitán Zavadil, a Merten zblízka snížil na 2:1. Domácí však byli i nadále aktivnější a svého soupeře přehrávali také důrazem v osobních soubojích. Domácím se dvě minuty před poločasovou přestávkou podařilo odskočit opět na rozdíl dvou branek. Antl dostal příliš prostoru na pravé straně, a jeho centr na přední tyč usměrnil pohotově do sítě Vogl. Lépe hrající domácí se tak ujali poločasového vedení 3:1. 

O poločasové přestávce bylo v kabině hostujícího týmu hodně dusno, a vzduchem dokonce létaly lahve s pitím. Důrazný pohovor ale přinesl své ovoce, a hosté byli svému soupeři ve druhém poločase mnohem lepším soupeřem. Hosté vrhli všechny síly do útoku se snahou něco s nepříznivě se vyvíjejícím zápasem udělat. Gól naděje přišel brzy a hosty jednoznačně povzbudil, když si pěkný centr Přikryla našel Merten a podruhé v zápase prostřelil Machače - 3:2. Oba týmy si v následujících minutách vytvořily několik slibných příležitostí, skóre se ale měnilo až v 77. minutě. Zavadil poslal střílený centr před branku domácích, a po souboji Mertena s domácím obráncem míč skončil v síti. Haňovičtí se tak dokázali oklepat z dvougólové ztráty a zásluhou Mertena a jeho tří branek srovnali krok. Infarktový moment pro hosty přišel pět minut před koncem zápasu. Domácí si po standardní situaci vytvořili obrovský závar, a gólovou střelu jednoho z domácích dokázal zastavit až na brankové čáře brankář Šikl. Hosté tuto situaci se štěstím ''přežili'' a nakonec dokonce mohli z Konice odjíždět se třemi body. Grossman ale v nadějné situaci přihrával Procháskovi pouze do ofsajdu. Utkání tak nakonec i přes dvougólové vedení domácího týmu skončilo remízou 3:3, a fotbalisté Haňovic si tak připsali první bod ze čtyř posledních utkání.  



Ohlasy k zápasu



TJ Doubrava Haňovice
Pavel Přidal - obránce hostů: První poločas jsme hráli špatně, domácí nás přehrávali hlavně po stranách. Ve druhém poločase jsme se zlepšili, ale celkově to nebylo ono. Pomohly nám standardky. Pro nás je to zlatý bod.



Sestavy


Sokol Konice
P. Machač [-] - M. Gottwald [-] (46. R. Kamený [-] ) , J. Rus [-] , J. Vogl [-] , F. Drešr [-] , P. Antl [-] , T. Sedláček [-] , F. Bílý [-] (75. L. Blaha [-] ) , R. Řehák [-] , J. Kořenovský [-] , L. Bílý [-]

TJ Doubrava Haňovice
L. Šikl [-] - M. Uvízl [-] , P. Přidal [-] , R. Sobota [-] (46. L. Přikryl [-] ) , T. Přikryl [-] (72. V. Přidal [-] ) - R. Bednář [-] (37. M. Procháska [-] ) , M. Krajc [-] (88. L. Vyhnálek [-] ) , M. Vilímec [-] , D. Zavadil [-] - T. Přikryl [-] (75. L. Grossmann [-] ) , D. Merten [-]

ŽK: 64. F. Bílý - 29. M. Vilímec , 72. P. Přidal , 78. D. Merten .
Místo: Konice, UMTRA. Počet diváků: 68. Rozhodčí: Langhammer Luděk ml. - .

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.