Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

31.10.2015 14:00

13.kolo, Olomoucký | 1.A třída sk. A, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Rapotín smetl Troubelice


Branky


0

Celek Rapotína, který si chtěl spravit chuť po nepovedeném zápase v Bohuňovicích, hostil ve třináctém kole ALEA sportswear 1.A tř. sk. A soupeře z Troubelic. Domácí si chtěli udržet náskok na vedoucí pozici, hosté si naopak brousili zuby na zakončení podzimní části v první polovině tabulky. V utkání nakonec diváci viděli hned deset gólů, když Rapotín doslova zničil svého soupeře 8:2, a díky zaváhání nejbližších pronásledovatelů má na čele šestibodový náskok. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

První poločas začal hodně opatrně, oba týmy se v úvodu spíše rozkoukávaly. Veškeré pokusy fotbalistů Rapotína o vytvoření gólových příležitostí končily na pozorné obraně Troubelic. Ta ale dokázala odolávat jen do sedmé minuty. Březina podržel míč ve vápně, posunul pod sebe na volného Holomka, a ten tvrdou ranou pod břevno nedal hostujícímu brankáři sebemenší šanci - 1:0. Ve 13. minutě mohlo být vyrovnáno. Kráčmarův přímý kop ale skvělým zákrokem zneškondil brankář Anděl. Osmnáctá minuta nabídla další dvě velké šance domácího týmu. Štěpán Hudec se dostal až před brankáře hostů, kterého ale překonat nedokázal, míč se však ještě dostal ke zcela volnému Indrovi, ani ten ale nepřidal druhou branku svého týmu, když trestuhodně minul. Ve dvadvacáté minutě vyrobil troubelický brankář Hübner obrovskou hrubku, kterou ale Indra nepotrestal, z následné dorážky nedokázal skórovat ani Střelec. jedenáct minut před poločasovou přestávkou unikl po pravé straně Březina, přízemním centrem našel volného Štěpána Hudce, který neměl problém uklidit míč do odkryté brány - 2:0. Po druhé vstřelené brance měli domácí několik příležitostí, ale ani jedna neskončila gólem nebo vážnějším ohrožením branky Troubelic. Těsně před koncem první půle ještě Indra nastřelil břevno Hübnerovy branky, o chvíli později mířil do tyče Střelec. První poločas tak skončil i přes velký počet příležitostí na straně domácích poměrně hubeným vedením 2:0. 

Začátek druhé pětačtyřicetiminutovky vyšel o poznání lépe troubelickým. Kapitán Pavel Kráčmar obešel čtyři bránící soupeře a po této krásné individuální akci vstřelil kontaktní branku. V jednapadesáté minutě se míč po ose Valenta - Stěpán Hudec dostal až k Indrovi, a ten opět dává svému týmu dvougólové vedení. O minutu později to bylo již o tři branky. Ihned po rozehře hostů se domácí dostali do přečíslení tři na jednoho, Indra našel volného Březinu, který se zaseknutím zbavil posledního obránce a zvýšil na 4:1. A to ještě nebylo vše. O pouhé dvě minuty později se po tyči Březiny opět prosadil Tomáš Indra - 5:1. V 64. minutě si Holomek narazil na půli hřiště s Vicencem a po samostatném nájezdu technickou střelou vstřelil šestou branku Rapotína. V 70. minutě přidali domácí fotbalisté další branku. Březina se dostal k míči v pokutovém území hostů, neunáhlil se a přihrál ještě lépe postavenému Indrovi, a ten nechytatelně zvýšil na 7:1. O sedm minut později se tato situace opakovala. Březina - Indra - 8:1. Čtvrtá branka pro domácího borce s číslem 10. O pár minut později mohl vstřelit i pátou branku, ale v dobré pozici vůbec netrefil branku. Nakonec se ještě v samotném závěru dočkali podruhé hosté, když Viktorin využil chybu domácí obrany a bez problémů snížil na 8:2. O chvíli později rozhodčí Hodaň ukončil utkání plné branek, ve kterém Rapotín zostudil Troubelice 8:2. 



Sestavy


TJ Jiskra Rapotín
T. Anděl [-] - L. Střelec [-] (65. S. Krahula [-] ) , T. Indra [-] , T. Valenta [-] (75. P. Končický [-] ) , O. Vicenec [-] , Š. Hudec [-] , Z. Horák [-] , M. Kocourek [-] , M. Holomek [-] , M. Březina [-] , B. Hudec [-] (75. L. Čech [-] )

TJ Sokol Troubelice
O. Hübner [-] - P. Kráčmar [-] , K. Domes [-] - L. Zapletal [-] , P. Kráčmar [-] - T. Lolek [-] (78. J. Viktorin [-] ) - Š. Unzeitig [-] , O. Vlček [-] , J. Pur [-] , P. Pšeja [-] , M. Zatloukal [-]

ŽK: 40. M. Kocourek - 18. T. Lolek , 44. P. Pšeja .
Místo: Šumperská,tráva. Počet diváků: 100. Rozhodčí: Hodaň Martin - SLOTA Marek, PETR Zdenek.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.