Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

07.11.2015 14:00

14.kolo, Olomoucký | 1.A třída sk. A, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Hlubočky deklasovaly Troubelice


Branky


0

Hlubočky, které se kromě nečekané prohry ve Štěpánově mohly v posledních kolech chlubit výbornou formou, hostily ve čtrnáctém kole ALEA sportswear 1.A tř.sk. A Troubelice, kterým poslední dva zápasy vůbec nevyšly. Dobrý zápas troubeličtí neodehráli ani tentokrát. Domácí svému soupeři nasázeli pět branek, za hosty se trefil pouze Domes, a Hlubočky si tak po výhře 5:1 připsaly šestou výhru na domácím hřišti ze sedmi zápasů. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Již od úvodního hvizdu hlavního rozhodčího Oulehly domácí zatlačili svého soupeře na jeho polovinu se snahou vstřelit co nejrychleji úvodní gól. Do vedení mohly jít Hlubočky v 9. minutě po šanci Hlaváče, ten však po krásné Ferenčíkově přihrávce nemířil přesně. Ve 12. minutě to byli naopak hosté, kteří byli blízko otevření skóre zápasu, Plcha ale zachránila tyč. Ve 13. minutě se už ale skóre měnilo, když domácí Hlaváč stoprocentně využil výborného napadání Lukáše Ferenčíka - 1:0. Domácí byli i nadále aktivní, dařila se jim kombinace na polovině soupeře a vše vyjádřili druhou brankou v Hübnerově síti. Frýdek odcentroval z levé strany do pokutového území, a s chutí hrající Lukáš Dulin hlavou do protipohybu brankáře zvýšil na 2:0. Po druhé vstřelené brance mohli domácí doplatit na ztrátu koncentrace, stoprocentní šanci ale bravurně zlikvidoval brankář Hluboček. Ve 24. minutě mohl další uklidňující branku přidat Hlaváč, v samostatném nájezdu ale naložil se svou šancí prachbídně. Další parádní kousek předvedl domácí brankář Plch ve 28. minutě, kdy nadvakrát famózními zákroky udržel stále dvougólové vedení svého týmu. Aktivně hrající Hlaváč měl šanci na reparát ve 31. minutě, sám před brankářem si ale opět nepočínal, jak by bylo třeba. Pět minut před poločasovou přestávkou se ve velké šanci ocitl Goldsheid, stoper Hluboček ale nedokázal trefit Hübnerovu branku. První půle tak skončila výsledkem 2:0. 

Do druhého poločasu nastoupil místo Pospíšila Šertler, a byl to právě mladý útočník domácích, který vstřelil třetí branku po přihrávce Hlaváče - 3:0. Po této brance hosté zcela rezignovali a přestali klást veškerý odpor, a na jejich branku se valil jeden útok za druhým. V 63. minutě zvyšoval už na 4:0 Dulin, který tečoval Henklovu střelu z hranice pokutového území. Hosté zahrozili v 67. minutě z ojedinělé šance, a hned z toho byla kosmetická úprava výsledku. Čestný úspěch Troubelic zařídil hlavou po rohovém kopu Domes - 4:1. O pár minut později to ale byli opět domácí hráči, kteří se mohli radovat ze vstřelené branky. Pudil poslal přesný centr od rohového praporku přímo na hlavu Stloukala, který po pouhých třech minutách na hřišti zvýšil na 5:1. Troubeličtí byli stále pod permanentním tlakem a jen se štěstím neinkasovali po Henklově šanci ze 72. minuty. Domácí záložník ale z malého vápna netrefil troubelickou branku. V 74. minutě smolař utkání Hlaváč nastřelil břevno soupeřovy branky. Utkání se dohrávalo na polovině hostů, ale další branka již nepadla. Zápas tak skončil zcela jednoznačným vítězstvím domácího celku, který po dobrém výkonu deklasoval tým Troubelic 5:1. 



Sestavy


FK Hlubočky
T. Plch [-] - J. Karas [-] , M. Goldscheid [-] , M. Krbeček [-] , B. Pudil [-] - L. Dulin [-] , J. Frýdek [-] (67. J. Stloukal [-] ) , L. Ferenčík [-] , J. Henkl [-] - D. Hlaváč [-] (86. T. Oral [-] ) , B. Pospíšil [-] (46. T. Šertler [-] ) -

TJ Sokol Troubelice
O. Hübner [-] - P. Kráčmar [-] , K. Domes [-] - L. Zapletal [-] , P. Kráčmar [-] - T. Lolek [-] - O. Vlček [-] , Š. Unzeitig [-] , J. Viktorin [-] , R. Sliž [-] (64. V. Sedlák [-] ) , J. Koukal [-]

ŽK: 9. T. Lolek , 87. K. Domes .
Místo: tráva. Počet diváků: 90. Rozhodčí: OULEHLA Miloslav - SIGMUND Milan, MALČÁNEK Václav.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.