P. Zálešák 20. (vl.)
Š. Hudec 73.
2:2
(1:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

07.11.2015 14:00

14.kolo, Olomoucký | 1.A třída sk. A, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Rapotín překvapivě zaváhal s Moravským Berounem


Branky


0

Rapotín ve čtrnáctém kole ALEA sportswear 1.A tř. sk. A hostil soupeře z Moravského Berouna, a vzhledem k tabulkovému postavení obou celků se očekávalo utkání v režii domácích fotbalistů. Domácí byli totiž na prvním místě tabulky se třiatřiceti body, berounští měli o rovných dvaadvacet bodů méně. Hosté ale veškerá očekávání zbořili a i přes jednu vlastní branku dokázali díky dvěma trefám Malinovského obrat favorita o body. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Do první šance utkání se podle očekávání dostali domácí. Výborný Valentův centr od rohového praporku doputoval až k nohám Březiny, ten však nedokázal prostřelit chumel těl před sebou. V 15. minutě se mohl do zakončení dostat domácí střelec Indra, Holomkův centr ale dokázal na poslední chvíli odvrátit obránce hostů na roh. Skóre se poprvé měnilo po dvaceti minutách hry. Domácí Bohuslav Hudec si zaběhl za soupeřovu obranu, kam dostal přihrávku od Valenty, a snažil se oslovit lépe postaveného Březinu. Hostující Zálešák ale dokonale zastoupil domácího forvarda a poslal míč za záda vlastního brankáře - 1:0. Rapotín byl do tého chvíle jednoznačně aktivnější, a i nadále se jeho hráči snažili tlačit před soupeřovu šestnáctku. V další šanci se ocitl rapotínský Indra po Březinově přihrávce, střela z velkého úhlu ale skončila v rukavicích brankáře Baroše. Po půlhodině hry se Malinovský pokusil nůžkami překonat domácího brankáře Anděla, ten však bez problémů zkrotil efektní zakončení hostujícího útočníka. V závěru první půle měli domácí hráči obrovskou šanci k navýšení skóre. Štěpán Hudec vystihl špatnou rozehrávku hostujícího celku, předložil míč Indrovi, ten se kličkou zbavil brankáře Moravského Berouna, ale svou střelou trefil pouze za brankáře zaskakujícího obránce. Míč se však ještě odrazil znovu k Hudcovi, který hledal volného Březinu, s jeho následnou hlavičkou si už dokázal poradit vrátivší se brankář hostů. První půle tak skončila jednogólovým vedením domácího týmu, který mohl být zatím spokojen s předvedeným výkonem. 

První šance druhé pětačtyřicetiminutovky přišla stejně jako v první půli z produkce domácích hráčů. Hlavičkový pokus Střelce však trefil pouze dobře postaveného brankáře Baroše. V 50. minutě přišlo nečekané vyrovnání. Po chybě domácího stopera Kocourka se dostal Malinovský do samostatného úniku a s přehledem obstřelil vyběhnutého Anděla - 1:1. Domácí mohli bezprostředně po obdržené brance přijít s nejlepší odpovědí. Štěpán Hudec přihrál zcela volnému Březinovi, který měl dostatek času na zamíření, ani tak ale nedokázal Baroše překonat. V 68. minutě skončila střela domácího kapitána Valenty těsně vedle pravé tyče. O pět minut později se domácí přece jen dočkali. Po rohovém kopu se míč dostal až na hlavu Štěpána Hudce, který bez problémů posílá Rapotín opět do vedení - 2:1. V 83. minutě Březina přenesl hru na volného Krahulu, ten potáhl míč až do pokutového území a pokusil se o zakončení. S jeho střelou z úhlu si dokázal brankář Moravského Berouna poradit. Pět minut před koncem přišel ohromný šok pro domácí hráče i fanoušky. Po špatné rozehrávce Holomka se hosté dostali do přečíslení tři na jednoho, a hosté se po parádní kombinaci zásluhou druhého gólu Malinovského dočkali vyrovnání - 2:2. Rapotín tak s Moravským Berounem ztratil poměrně překvapivě tři body, ale i tak si nadále drží první příčku. Jeho soupeř je po čtrnácti odehraných zápasech na předposledním místě se ztrátou jediného bodu na desátý Černovír. 



Sestavy


TJ Jiskra Rapotín
T. Anděl [-] - L. Střelec [-] (80. S. Krahula [-] ) , T. Indra [-] , T. Valenta [-] , O. Vicenec [-] , Š. Hudec [-] , Z. Horák [-] , M. Kocourek [-] , M. Holomek [-] (86. L. Zajíc [-] ) , M. Březina [-] , B. Hudec [-]

TJ Granitol Moravský Beroun
L. Baroš [-] - P. Frančák [-] , J. Mužátko [-] , P. Zálešák [-] , T. Galík [-] - R. Vlček [-] , P. Pohanka [-] , R. Horák [-] (78. J. Chlup [-] ) , R. Švanda [-] - N. Malinovský [-] , T. Klusák [-] -

Místo: Šumperská,tráva. Počet diváků: 70. Rozhodčí: JURČÁK Milan - SLÁDEK Michal, ZBÝŇOVEC Josef.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.