Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

07.11.2015 14:00

14.kolo, Olomoucký | 1.A třída sk. A, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Maletín zvládl bláznivé utkání


Branky


0

Divácky velice atraktivní utkání se odehrálo v rámci čtrnáctého kola ALEA sportswear 1.A tř. sk. A na hřišti Maletína, kam zavítal Slovan Černovír. Na nepříliš kvalitním hřišti padlo v typicky podzimním počasí sedm branek. Hosté, i když dvakrát vedli, nakonec odjížděli z maletínského hřiště s prázdnou, když nerozhodný výsledek utnul v 65. minutě Milan Michalčák a rozhodl tak o výhře svého týmu 4:3. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Hostující hráči na nic nečekali a začali pěkně zostra. Probíhala teprve 2. minuta zápasu a Pulkert našel na zadní tyči nabíhajícího Havelku, který se zblízka hlavou nemohl mýlit - 0:1. Po inkasovaném gólu byl na řadě očekávaný nástup ofenzivní síly maletínského celku, ale černovírští naopak připravili další hořkou pilulku pro domácí příznivce. Volný Pulkert se na deseti metrech ke střele neodhodlal, přihrál pod sebe na volného Oklešťka, a ten přízemní ranou prostřelil domácího brankáře Pagáče - 0:2. To vše po odehraných sedmi minutách. Domácí byli očividně zaskočeni, ale po druhé brance ve své síti se začali více tlačit dopředu. V první šanci se objevil Milan Michalčák, ale nedokázal trefit branku Černovíra. Ve 12. minutě zahrával Hlaváč přímý kop od levé postranní čáry, nepříliš prudký centr netečoval žádný z mnoha hráčů v černovírské šestnáctce, a míč tak skončil až za zády bezmocného Grosse - 1:2. Domácí fotbalisty kontaktní branka ještě více nabudila, a čím dál více zaměstnávali černovírskou defenzivní čtveřici. O slovo se přihlásil také Lukáš Michalčák, vyrovnání jeho snaha zatím nepřinesla. Následné minuty se odehrávaly hlavně na půli hostujícího celku, který ale zatím dokázal odolávat neustálým atakům domácích borců. Důležitý moment nastal ve 31. minutě. Lukáš Michalčák několik metrů za půlící čárou převzal míč, bez větších potíží ho potáhl až před šestnáctku domácích a protáhl se mezi trojicí bránících hráčů, kde ho na hranici pokutového území nedovoleně zastavil jeden z obránců hostů. Po chvíli váhání rozhodčí Šebesta nařídil pokutový kop, který  proměnil Nevrlý a srovnal tak skóre zápasu. Hosté ale nesložili zbraně a o pět minut později šli opět do vedení, když Kesler s obrovskou dávkou štěstí přehodil vyběhnutého brankáře domácích. Šanci na srovnání měl o pár minut později Gronych, jeho první šance ale ještě gólem neskončila. Ta přišla až tři minuty před poločasovou přestávkou, když si domácí forvard našel v malém vápně centrovaný míč a i za cenu krvavého zranění vstřelil třetí branku svého týmu - 3:3. Ve velmi vypjaté první půli už se více nestihlo odehrát, a do kabin tak oba soupeři odcházeli za nerozhodného stavu. 

Kdo čekal podobnou přestřelku i ve druhém poločase, ten se pletl. Domácí se sice neustále drali před šestnáctku hostů, ale na branku, která by je poprvé v zápase dostala do vedení, se zatím čekalo marně. Svou šanci postupně neproměnili Michalčák, Nevrlý, jehož střela mířila hodně vedle levé tyče branky Černovíra, a následně Hlaváč, který sice mířil tvrdě i přesně, ale Gross na jeho pokus dobře viděl a dokázal míč vytlačit na roh. Po jednom z rohů zase míč poskakoval před brankovou čárou hostů, ani tentokrát ale neskončil v síti. Do ojedinělé, ale velmi nadějné příležitosti se dostali také hosté, při přečíslení tři na jednoho ale celá akce ztroskotala na nepřesné přihrávce. Zlomová se nakonec ukázala být 65. minuta, když Milan Michalčák dokázal po zaváhání černovírského brankáře pod břevno mířící hlavičkou vstřelit první branku druhého poločasu, která znamenala vedení domácího týmu 4:3. Šanci na vyrovnání měl o několik chvil poté Kvapil, střelou z pravého rohu pokutového území ale Pagáče nepřekonal. Zřejmě veškerý odpor hostů zlomila 78. minuta, kdy se musel J. Špička poroučet do sprch po druhé žluté kartě. Domácí, kteří byli po celý zápas nebezpečnějším týmem, nakonec dokázali nejen dvakrát vyrovnat, ale taky díky M. Michalčákovi vstřelit vítěznou branku zápasu, ve kterém si po výhře 4:3 připsali již osmou výhru v řadě a posunuli se na páté místo tabulky. 



Sestavy


TJ Maletín
R. Pagáč [-] - M. Beran [-] , M. Michalčák [-] , L. Michalčák [-] , D. Beran [-] , P. Havlík [-] , L. Kilkovský [-] (53. J. Kotrlý [-] ) , O. Gronych [-] (65. D. Michalčák [-] ) , J. Nevrlý [-] , J. Dittrich [-] , P. Hlaváč [-]

TJ Slovan Černovír
J. Gross [-] - L. Murárik [-] , P. Ježo [-] , M. Ševčík [-] - T. Kesler [-] (85. J. Sedlář [-] ) , K. Okleštěk [-] , M. Kuba [-] (73. D. Guskovič [-] ) , J. Kvapil [-] , E. Pulkert [-] , J. Špička [-] - M. Havelka [-] -

ŽK: 85. M. Michalčák , 88. L. Michalčák - 61. J. Špička . ČK: 78. J. Špička .
Místo: Starý Maletín,tráva. Počet diváků: 66. Rozhodčí: Šebesta Vratislav - LANGHAMMER Luděk, ZEMÁNEK Pavel.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.