5:0
(3:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

17.04.2016 16:00

18.kolo, Olomoucký | 1.A třída sk. A, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Haňovice bůrem vyprovodily Troubelice


Branky


0

Domácí se po dvoutýdenní pauze kvůli odloženému zápasu s Bohuňovicemi opět představili na domácím hřišti tentokrát proti potápějícím se Troubelicím.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Po půli bylo hotovo

Zápas měl jednoznačný průběh a domácí zaslouženě vyhráli rozdílem třídy. Diváci nemuseli na 1. gól dlouho čekat. Velkou hrubku udělal hostující levý záložník, který předložil míč na zlatém podnose Krajcovi a ten v samostatném úniku obešel gólmana a skóroval do prázdné branky – 1:0. Druhý gól přidal po standartní situaci a centru Zavadila přesnou hlavičkou Uvízl – 2:0. Domácí nadále tlačili a vypracovali si další šance, v té největší zastavilo Zavadilovu střelu břevno. Hostům dělal celý poločas velké problémy aktivní Krajc. Svou aktivitu korunoval v 39. minutě, kdy dostal míč za obranu a tváří v tvář hostujícímu gólmanovi volil opět kličku, při které byl ale podražen a následovala červená karta a penalta. Míč si vzal tradiční exekutor Zavadil a s přehledem proměnil – 3:0.

Humorná vložka na závěr

Druhý poločas pokračoval v podobném duchu jako první půle, až na to, že tentokrát se osmělili také hosté a dostali se do několika úniků, které domácí jen se štěstím přežili. Domácí postupně prostřídali a hra dopředu domácích trošku upadla. Zmíněné dva nebezpečné úniky hostů přišli ještě za stavu 3:0. V první šanci skvěle zakročil domácí brankář Gál. V druhém případě vyběhl tak daleko z branky, že se ho hostující střelec snad i lekl a svou střelu poslal těsně vedle branky. Domácí soupeře dorazili v 76. minutě. Po dobré kombinaci ve středu hřiště posunul Krátký míč do dobré střelecké pozice Procháskovi a ten i s trochou štěstí a lehké teči obránce zvýšil na 4:0. Domácí fanoušci se nakonec dočkali i populárního bůra. Zařídil to opět stejný střelec tedy Procháska, kterému míč tentokrát připravil Zima a hráč s číslem 2 ho pěknou střelou na přední tyč poslal do sítě – 5:0. Humornou vložku pak ještě v závěru zápasu předvedl střídající V. Přidal, kterému dlouhý míč za obranu, za kterým sprintoval, nevědomky přistál na zátylku hlavy, což pobavilo asi celý stadion. Chvíli poté už rozhodčí zápas ukončil. Domácí tak celkem pohodlně dokráčeli ke třem bodům a vrátili se na 3. místo tabulky.



Ohlasy k zápasu


TJ Doubrava Haňovice
P. Přidal: První poločas jsme dominovali a zaslouženě vedli 3:0, hosté nic neměli. Ve druhé půli jsme ale soupeře, který hrál v 10, na můj vkus pustili do celkem dost šancí, což se mi vůbec nelíbilo. Výsledek je nakonec pěknej, přišlo hodně diváků, tak snad jsme jim udělali radost.




Sestavy


TJ Doubrava Haňovice
M. Gál [-] - M. Uvízl [-] (80. V. Přidal [-] ) , P. Přidal [-] , R. Sobota [-] - P. Hustý [-] , M. Krajc [-] (42. M. Procháska [-] ) , L. Grossmann [-] (62. L. Přikryl [-] ) , D. Zavadil [-] - M. Krátký [-] - M. Vilímec [-] (72. D. Zima [-] ) , D. Juráš [-]

TJ Sokol Troubelice
J. Koukal [-] - V. Šmíd [-] , J. Viktorin [-] - M. Horák [-] , T. Lolek [-] , M. Šimeček [-] , P. Kráčmar [-] - O. Vlček [-] (40. O. Hübner [-] ) - M. Zatloukal [-] , L. Zapletal [-] , P. Kráčmar [-]

ŽK: 16. M. Krajc , 45. M. Vilímec , 85. V. Přidal - 36. L. Zapletal , 78. V. Šmíd . ČK: 39. J. Koukal .
Místo: Kluzovo 30,tráva. Počet diváků: 144. Rozhodčí: Kašpar Jaroslav - MOTAL Radek, ŠTEIER Michal.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.