Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

25.05.2024 10:15

27.kolo, Divize F, 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

FOTO: Skvělý výkon Opavy a demolice Vratimovu


Branky


8

Ve 27. Kole přivítal Vratimov na domácí půdě rezervu Opavy, které už bohužel definitivně utekl postup. Utkání se Vratimovu vůbec nepovedlo a to už od samotného začátku.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Dominantní Opava

Utkání se vůbec domácímu Vratimovu nepovedlo. Už vstup domácím vůbec nevyšel. Už po šestnácti minutách Vratimov ztrácel tři góly na hostující Opavu. Nejprve se prosadil Ligač, poté se přidali Sochor s Jaroszkem – 0:3. Za tohoto stavu po dominantním výkonu hostů skončila první půle.

 

Lehká úprava skóre

Vstup do druhé půle vyšel lépe hostům z Opavy, kteří v 55. minutě po druhé brance Sochora navýšili svůj náskok už na čtyři góly. Poté následovaly šance obou týmů a čekají na další branku, kterou v 72. minutě přidal hostující Cileček a jen o minutu později odpověděl domácí Klejnot – 1:5. Vratimovští dokázali odpovědět jen z kopačky Šindlera, který opět dokázal skórovat, ale jeho týmu to bohužel nijak nepomohlo. V 90. minutě pečetil vítězství opavské rezervy Vladař, který upravil na konečných – 2:6.

 

 



Sestavy


FC Vratimov
D. Müller [-] - V. Trmal [-] , J. Klejnot [-] , Z. Novotný [-] , V. Wojatschke [-] (22. O. Roháček [-] ) , D. Máša [-] (22. L. Duda [-] ) , J. Schmutz [-] (58. O. Maršál [-] ) , S. Šeba [-] , P. Chlopek [-] (58. T. Bajzath [-] ) , A. Kavan [-] (36. L. Brezula [-] ) , M. Šindler [-]

SFC Opava B
M. Hafera [-] - J. Kadlec [-] , F. Kokeš [-] , A. Sochor [-] , R. Hendrych [-] (69. A. Cileček [-] ) , R. Ligač [-] , J. Blatný [-] (69. A. Buchta [-] ) , P. Šrek [-] , M. Vladař [-] , Z. Celta [-] , M. Jaroszek [-]

ŽK: 28. P. Chlopek , 61. V. Trmal , 67. O. Roháček , 88. O. Maršál - 87. P. Šrek .
Počet diváků: 100. Rozhodčí: Štipčák Martin - PAVLICA Jiří, SMÝKAL Miroslav.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Petr Boráň

Expert: Nicolas Sýkora
Tip experta: výhra domácích

Dva silní soupeři, za mě výhra domácích.

Tip: výhra domácích

Tip: remíza

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů