2:0
(1:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

28.04.2024 10:15

23.kolo, Divize F, 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

FOTO: Dominantní výkon Opavy


Branky


8

Ve 23. kole přivítala rezerva Opavy na domácí půdě Břidličnou. Domácím dělala problém finalní fáze a také hřiště.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Koncovka

V první půli byla hra víceméně na jednu bránu. Opavští dokázali přežít velké šance hostů a poté se tlačili do velmi zatažené obrany Břidličné. Problém domácím dělalo i hříště, které jim neumožňovalo kombinační hru, na kterou jsou zvyklí. I přesto opavští měli většinu času míč na kopačkách, z čehož také produkovali šance. Ovoce to přineslo ve 24. minutě, když se prosadil domácí Velička a otevřel skóre zápasu - 1:0. Do konce poločasu se opavským ještě naskytli nějaké příležitosti, ale vinou nejspíš nepreciznosti a možná i menšího klidu v zakončení se už skóre neměnilo. 

Totožný průběh a navýšení

Druhá půle přinášela prakticky stejný scénář jako ta první. Opavští se tlačili opět do zatažené obrany Břidličné. Domácí si opět vytvořili několik šancí, ale bez úspěchu, přestože občas už nebylo navýšení vedení daleko. Opavští se hlavně dobře připravili na možnou odpověď hostů a velmi zodpovědně bránili a drželi těsný náskok. Takto to vydrželo až do samotného závěru, když se v 88. minutě prosadil střídající Whiffen a definitivně podtrhl velmi dobrý výkon Opavy. 



Sestavy


SFC Opava B
L. Číž [-] - S. Pejša [-] , J. Kadlec [-] (46. J. Kim [-] ) , R. Hendrych [-] (58. T. Whiffen [-] ) , M. Helebrand [-] , B. Velička [-] (70. R. Ligač [-] ) , Z. Celta [-] , F. Chládek [-] , P. Šrek [-] (89. J. Blatný [-] ) , A. Sochor [-] (70. M. Jaroszek [-] ) , P. Wehowský [-]

TJ Břidličná
Z. Telíšek [-] - F. Markovič [-] , T. Adamovský [-] , J. Můčka [-] , R. Bala [-] , M. Kirschbaum [-] - F. Židek [-] (83. A. Miškev [-] ) , M. Cudrák [-] (21. J. Beňa [-] ) , D. Kuča [-] (68. D. Kostera [-] ) , D. Dydowicz [-] (68. Š. Ježek [-] ) - J. Tögel [-] (68. V. Veselý [-] )

ŽK: 72. M. Kirschbaum , 81. J. Beňa .
Počet diváků: 150. Rozhodčí: GREČMAL Michal - VYCHODIL Michal, ŠTIPČÁK Martin.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích