3:0
(2:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

15.05.2016 16:30

22.kolo, Olomoucký | 1.A třída sk. A, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Doubrava Haňovice vyzrála na lídra z Rapotína!


Branky


0

V rámci 22. kola I.A třídy zajížděl vedoucí celek Rapotína na horkou půdu Haňovic. Fotbalisté Haňovic se před dvaadvacátým kolem nacházeli na čtvrté pozici. Pojďme se společně podívat, jak celý zápas podrobně vypadal.

 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

První polovina utkání se Rapotínu vůbec nepovedla

V úvodních minutách utkání byli mírně aktivnější hráči Rapotína, kteří si vytvořili hned dvě dobré příležitosti. Oba pokusy ale bez větších potíží kryl domácí gólman Haňovic. V šesté minutě zápase se prezentoval hodně jedovatou ranou domácí Tomáš Přikryl, jeho střelu musel vyrazit gólman Mošonec do bezpečí. O dvě minuty později se do šance dostával opětovně Tomáš Přikryl, tentokráte ale z voleje vůbec netrefil bránu a balon tak skončil v zámezí. Po úvodních šancích na obou stranách se hra uklidnila. V sedmadvacáté minutě prvního poločasu mohli otevřít skóre utkání hosté z Rapotína. Šlesinger totiž našel nádhernou přihrávkou nabíhajícího Březinu, který svou střelou ale orazítkoval pouze tyč. S následným odraženým balonem si bez větších potíží poradil gólman Gál. V devětatřicáté minutě šli do vedení ale domácí fotbalisté. Po taktickém faulu Holomka měli domácí hráči k dispozici volný přímý kop, který si vzal na starost Tomáš Přikryl. Přímá střela nakonec skončila až za zády brankáře Mošonce. O čtyři minuty později přidali fotbalisté Haňovic další branku a to už s hosty nevypadalo vůbec dobře. Po rychlém brejku po levé straně se dokázal prosadit Marek Krátký, který nikým nehlídaný uklidil centrovaný balon do sítě. Těsně před koncem první půle se ještě snažil o snížení Tomáš Indra, jenže jeho pokus skončil pouze vedle levé tyče.

 

Přikryl svým druhým gólem jistil výhru

 Do druhého poločasu vstoupili aktivněji opět hráči Rapotína. Ve čtyřicáté deváté minutě se do šance dostával Březina, jenže přihrávka od Martina Kocourka byla až příliš prudká, a tak nakonec skončila až u gólmana Gála. O pár minut později opět zahrozili hráči hostujícího celku. Po centru Valenty se ale nedohodli Indra a Kocourek a balon tak skončil pouze v zámezí. V druhém poločase se domácí hráči hodně stáhli na vlastní polovinu a spoléhali jen na rychlé protiútoky, které jim ale moc nevycházeli. V sedmdesáté druhé minutě utkání se odhodlal ke střele střídající Zajíc, s jeho ranou si ale bez větších potíží poradil gólman Gál. Dvanáct minut před koncem základní hrací doby měli domácí možnost standardní situace. Rozehrávku si vzal na starost opětovně Tomáš Přikryl, jenže tentokráte jeho dobře umístěnou střelu vyrazil Mošonec na rohový kop. Z následného rohového kopu zůstávají domácí fotbalisté v tlaku. První hlavičkový pokus dokázal výborně vyrazit gólman Rapotína a následná dorážka pak skončila mimo bránu. V osmdesáté minutě zřejmě definitivně pohřbil naděje hostujícího celku Tomáš Přikryl, který dobře vystihl rozehrávku Jiskry a nádherným obloučkem přehazuje vyběhnutého Mošonce. Ve zbytku utkání už se nic zajímavého nestalo. Oběma týmům totiž bylo jasné, jak tento zápas skončí.

Po konci utkání mohli propuknout velké oslavy domácích fotbalistů, kteří se díky výhře dostali na druhé místo právě za Rapotín se ztrátou devíti bodů. Rapotín příští týden přivítá na svém trávníku Loštice, které aktuálně hrají o záchranu. Všichni příznivci Jiskry věří, že se domácímu týmu povede zvítězit.

Autor: Ladislav Lichner



Ohlasy k zápasu



TJ Jiskra Rapotín
O. Vicenec (kapitán): „Dnes se nám zápas vůbec nevydařil. Domácí v úvodu hrozili především z protiútoků a my jsme neproměňovali ani dobré brankové příležitosti. Slabší chvilku si dnes vybral jindy skvěle chytající Viktor Mošonec. Dnešní utkání bych hodnotil jako velmi smolné a z naší strany možná trošku ospalé. U všeho jsme byli pozdě, góly jsme soupeři víceméně darovali a proto si dnes z Haňovic nevezeme ani bod."



Sestavy


TJ Doubrava Haňovice
M. Gál [-] - R. Sobota [-] , P. Přidal [-] , M. Uvízl [-] (46. L. Přikryl [-] ) - M. Krátký [-] , P. Hustý [-] , M. Vilímec [-] , M. Procháska [-] (78. V. Přidal [-] ) , D. Juráš [-] - L. Grossmann [-] , T. Přikryl [-] (82. T. Cink [-] ) -

TJ Jiskra Rapotín
V. Mošonec [-] - M. Kocourek [-] , T. Indra [-] , T. Valenta [-] (61. L. Zajíc [-] ) , O. Vicenec [-] , Š. Hudec [-] , R. Šlesinger [-] , M. Kocourek [-] , M. Holomek [-] , M. Březina [-] (82. J. Dušek [-] ) , B. Hudec [-]

ŽK: 59. M. Vilímec , 80. L. Přikryl , 85. P. Přidal , 89. P. Hustý - 8. T. Valenta , 33. M. Holomek , 73. M. Kocourek , 76. M. Březina .
Místo: Kluzovo 30,tráva. Počet diváků: 83. Rozhodčí: Drápal Petr - KONEČNÝ Miroslav, PERUTKA Jiří.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.