Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

28.05.2016 16:30

24.kolo, Olomoucký | 1.A třída sk. A, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

FOTO: Rapotín nepolevil, i když už má postup jistý


Branky


32. J. Hladiš - 17. T. Indra , 56. T. Indra , 66. T. Indra , 82. T. Indra , 84. T. Valenta , 87. M. Březina
0

V rámci 24. kola I.A třídy odehrál již jistý vítěz a postupující celek z Rapotína utkání na trávníku Štěpánova u Olomouce. Základní sestava Jiskry byla mírně pozměněna v důsledku pracovních a školních povinností. Kapitána Vicence v základní jedenáctce nahradil Tomáš Maňka, obránce Šlesingera pak nahradil mladíček Zajíc. Rapotín se chtěl v zápase prezentovat útočným fotbalem a dopomoct tak Tomáši Indrovi k udržení nejlepšího střelce celé ligy.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Úvod zápasu patřil domácím, kteří se dostali do zakončení po pěkné kombinační akci. Brankář Mošonec si ale s propagačním pokusem poradil. V osmé minutě poprvé zahrozili hráči Rapotína. Indra vyslal svou přihrávkou nabíhajícího Zajíce, který ale bohužel pro hosty vůbec netrefil míč. V jedenácté minutě utkání měl Štěpánov výhodu rohového kopu. Hlavičkový pokus Pavlíčka ale skončil pouze nad bránou Mošonce. Domácí i nadále pokračovali ve svém tlaku. Střelu se střední vzdálenosti ale bez větších problémů chytil opět gólman Rapotína. V šestnácté minutě zápasu se poprvé měnilo skóre. Rapotínský gólman vyslal svým dlouhým odkopem do brejku kanonýra Tomáše Indru, který s ledovým klidem přehodil vyběhnutého gólmana. Po pěkné kombinaci se k míči dostal zcela osamocený Valenta, který ale nedokázal usměrnit míč mezi tři tyče. V pětadvacáté minutě utkání vyhrál Štěpán Hudec důležitý osobní souboj, po kterém šel s Tomášem Indrou do protiútoku dva na jednoho. Po dobré kombinaci se k míči dostal Tomáš Indra, který ale bohužel pro hosty přestřelil bránu. V dvaatřicáté minutě přišel trest v podobě vyrovnání. Po rozehrávce rohového kopu se k hlavičce propracoval domácí Hladiš, který nekompromisně uklidil balon do brány. Rapotín se do konce poločasu snažil s výsledkem něco udělat, ale neúspěšně. Pokusy hostujících hráčů totiž byly příliš nepřesné. Úvodní polovina zápasu tak skončila remízou, i přes to, že hráči Rapotína měli herně i fyzicky navrch.

 

Začátek druhého poločasu byl opatrný z obou stran. První vážnější příležitost se vyskytla až v pětapadesáté minutě, kdy si musel hostující gólman Mošonec připsat dva veledůležité zákroky. O dvě minuty později ale udeřili právě hosté z Rapotína. Březina našel svou přihrávkou nabíhajícího Indru, který bez větších potíží prostřelil vyběhnutého gólmana a vrátil tak zpět vedení na stranu Jiskry. Po vstřelené brance Rapotín trošku polevil, ale stále tahal za delší konec provazu. V šedesáté osmé minutě se Rapotín opět mohl radovat z branky. Martin Kocourek našel svou nádhernou přihrávkou Indru, který se sice nenacházel v tak výhodném postavení, ale přeci jen to zkusil. Parádní lob zapadl přesně za gólmana, který se na balon pouze díval. Tomáš Indra tak završil hattrick. V sedmdesáté minutě se do dobré příležitosti dostal Březina, jeho pokus ale vyrazil domácí gólman konečky prstů. S blížícím se koncem utkání pomalu odcházeli domácí fotbalisté po fyzické stránce. Rapotín měl utkání jednoznačně ve svých rukách. Poslední desetiminutovka byla pro Štěpánov velice kritická. V jednaosmdesáté minutě se dokázal z předbrankového prostoru prosadit Tomáš Indra, který tak přidal už svůj čtvrtý gól v zápase. O tři minuty poté se radovali rapotínští fotbalisté znovu. Centrovaný balon Holomka se po velké skrumáži před bránou odrazil přímo na kopačky Valenty, který bez jakýchkoliv potíží uklidil míč do sítě. O další tři minuty později přidala Jiskra svou šestou branku v utkání. Indra pronikl domácí obranou jako nůž máslem a poté předložil míč zcela osamocenému Březinovi, který bez obtíží zakončil. Po šesté brance už se utkání dohrávalo v naprosté pohodě.

Rapotín si tak připsal další cenné vítězství v tomto ročníku, tentokráte na trávníku Štěpánova u Olomouce. Příští víkend se Rapotín střetne v domácím prostředí s výběrem Bohuňovic. Dle posledních zpráv by měla Jiskra na tomto zápase obdržet pohár za vítězství v soutěži. Bude se jednat také o poslední domácí zápas v letošní sezoně.

Autor Štěpán Hladký



Sestavy


TJ Štěpánov u Olomouce
J. Hložek [-] - R. Tuška [-] , D. Smrček [-] , P. Stodola [-] (45. L. Naňák [-] ) , D. Olšanský [-] (6. M. Pavlíček [-] ) , J. Křenek [-] , P. Rak [-] , Z. Donda [-] , J. Všetečka [-] , J. Hladiš [-] , M. Stejskal [-]

TJ Jiskra Rapotín
V. Mošonec [-] - M. Kocourek [-] , T. Indra [-] , T. Valenta [-] , T. Maňka [-] , Š. Hudec [-] , L. Zajíc [-] (64. J. Řegucký [-] ) , M. Kocourek [-] , M. Holomek [-] , M. Březina [-] , B. Hudec [-]

ŽK: 38. M. Březina , 42. T. Indra , 51. M. Kocourek , 54. M. Holomek .
Místo: Štěpánov u Olomouce,tráva. Počet diváků: 80. Rozhodčí: MOTAL Radek - KAŠPAR Jaroslav, VOJTEK Jaroslav.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.