J. Kujal 11.
1:1
(1:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

28.10.2023 14:30

13.kolo, Vysočina | Žďár nad Sázavou | III. třída , 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Bory B překvapivě obírají remízou o dva body Hamry!


Branky


18

Hamry do tohoto zápasu vstupovali s vidinou jasných tří bodů, nedovolily to ale Bory, které dokázaly dát gól jako první a i po srovnání v druhém poločase to byl pro Hamry velký boj podruhé skórovat, což se nakonec nepovedlo a Bory B si připisují svůj druhý bod!

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Bory jdou do vedení

Za chladné soboty přivítaly poslední Bory B druhé kluky z Hamrů, kteří ještě minulý rok hrály 1.B třídu. Před zápasem se však v Hamrech i jiných klubech nemluvilo o tom, kdo vyhraje, ale o tom, o kolik gólů tentokrát Bory prohrají. Obrana Borů si od samého začátku užívala nájezdy Hamrů, ale i díky skvělému kapitánovi Netolickému v bráně se změna skóre ve prospěch hostí nekonala. Naopak na druhé straně se v 11. minutě o změnu skóre ve prospěch Borů postaral Kujal, kterého do šance vyzval krásným, přesným dloubákem Jiří Dvořák, Kujal před gólmanem nezpanikařil a s přehledem zavěsil. Po zbytek poločasu se útočilo hlavně na branku Borů, obrana však fungovala na výbornou a nedopustila žádnou změnu skóre.

Srovnání

Druhý poločas se nesl v podobném duchu jako ten první. Hamry kousaly a občas vystrčily drápy i Bory. V 54. minutě Hamry srovnaly na 1:1 po zásahu Lukáše Dobrovolného, poté se hráči hostí ještě snažily vyhecovat a dát vítězný gól, obrana Borů si však počínala skvěle a nedopustila další změnu, naopak na druhé straně ještě párkrát zakousal střídající Marek Požár, z kterého roste nový, velmi nebezpečný útočník béčka. Bory tak zaslouženě ubránily remízu proti silným Hamrům.



Ohlasy k zápasu


TJ Družstevník Bory B
Stanislav Krejčí (záložník): Dnes jsme nechali na hřišti všechno, Hamry byly nebezpečnější, ale hraje se na góly, takže remíza zasloužená.

FC Hamry nad Sázavou
Dominik Havlík (kapitán): Bohužel jsme si mysleli, že se soupeř porazí sám. Z asi třiceti rohů jsme se nedokázali prosadit, ke konci jsme trefili tyčku, ale rozhodující branku jsme dát nedokázali. Příště musíme být více produktivní.



Sestavy


TJ Družstevník Bory B
M. Netolický [-] - T. Brodský [-] , O. Hlaváč [-] , J. Kujal [-] , J. Dvořák [-] (74. M. Požár [-] ) , M. Zástěra [-] , J. Karásek [-] (88. Z. Hlaváč [-] ) , S. Krejčí [-] (63. P. Psohlavec [-] ) , J. Milota [-] , J. Netolický [-] , L. Němec [-] (63. M. Špaček [-] )

FC Hamry nad Sázavou
L. Benc [-] - D. Havlík [-] , V. Öner [-] (66. P. Špinar [-] ) , J. Miklík [-] (78. J. Culek [-] ) , V. Podsedník [-] , L. Dobrovolný [-] (66. M. Ptáček [-] ) , R. Koutník [-] , A. Zátopek [-] , V. Franěk [-] (69. M. Srnský [-] ) , T. Novotný [-] , Z. Šerejch [-]

Hráči zápasu: T. Brodský , M. Netolický - L. Dobrovolný .
Počet diváků: 46. Rozhodčí: SÝKORA Jiří - OCHRANA Miroslav (N), POŽÁR Tomáš (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Automatický komentář z expert tipu     28. 10. 2023 14:06

Tip: remíza

Automatický komentář z expert tipu     27. 10. 2023 18:16

Tip: výhra hostů

Automatický komentář z expert tipu     27. 10. 2023 16:57

Tip: výhra hostů

Automatický komentář z expert tipu     26. 10. 2023 19:57

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     26. 10. 2023 18:01

Tip: výhra hostů

Automatický komentář z expert tipu     25. 10. 2023 19:01

Tip: výhra hostů

Automatický komentář z expert tipu     25. 10. 2023 08:10

Tip: výhra hostů

Automatický komentář z expert tipu     24. 10. 2023 06:51

Tip experta: výhra hostů

Hamry mají též vítěznou šnůru a Borům nedají šanci.